robertas3 Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Miał ktoś styczność z tym sklepem? Dziwi mnie, że jak klikam na "O sklepie", czy "Regulamin" to nic się nie wyświetla. Strach kupować :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Stopka na stronie także może trochę niepokoić: Składając zamówienie u mnie w sklepie udzielasz mi aumatycznie pełnomocnictwa na jednorazowe zawarcie umowy z Poczta Polską na nadanie przesyłki w Twoim imieniu, wynagrodzenie za usługę pełnomocnika wliczono w cenę towaru jako związaną z jego zakupem. Quote Link to post Share on other sites
robertas3 Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 To jak rozumiem wysyłają paczkę i ja jestem nadawcą i odbiorcą jednocześnie? Ja nie zaryzykowałem. Wybrałem inny sklep. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 (edited) Stopka na stronie także może trochę niepokoić: Cytat Składając zamówienie u mnie w sklepie udzielasz mi aumatycznie pełnomocnictwa na jednorazowe zawarcie umowy z Poczta Polską na nadanie przesyłki w Twoim imieniu, wynagrodzenie za usługę pełnomocnika wliczono w cenę towaru jako związaną z jego zakupem. Jak się ma taki zapis do naszego prawa? Taki zapis ma w ogóle jakąś moc prawną? Edited March 27, 2013 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Myślę, że też nie przesadzajmy. Po prostu właściciel sie asekuruje i wskazuje, że dysponuje naszymi pieniędzmi do wysłania paczki. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 A teraz wpisz adres strony bez członu sklepy24h ;) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 A teraz wpisz adres strony bez członu sklepy24h :icon_wink: To dwie różne firmy. Sprawa zgłoszona właścicielom www.butywojskowe.pl Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Wiem, dlatego poleciłem wpisać adres bez tego członu. Od razu po wejściu na tą podaną w temacie ostro mi czymś zaśmierdziało. Quote Link to post Share on other sites
Krokodyl Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Gwarantuje Wam wszystkim że sklep zawarty w tytule tego wątku tzn. www.butywojskowe.sklepy24h.pl jest poważnym sklepem internetowym. Edited April 18, 2013 by Krokodyl Quote Link to post Share on other sites
W2o Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 A czym gwarantujesz.. na ten przykład? Quote Link to post Share on other sites
Krokodyl Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Swoim słowem, jestem właścicelem tego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Nie chciałbym podważać wiarygodności właściciela, ale obawiam się, że ta opinia jest nieco mało obiektywna. Quote Link to post Share on other sites
Krokodyl Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 (edited) Nie chciałbym podważać wiarygodności właściciela, ale obawiam się, że ta opinia jest nieco mało obiektywna. Zgadza się, ciężko być do końca obiektywnym we własnych sprawach :icon_smile: W taki razie uprzejmie zapraszam, o ile ktoś się zdecyduje na zakupy to może zechce później potwierdzić moje słowa :icon_smile: ... I to by było na tyle w temacie, jeśli chodzi o autoreklamę. Nie pozostaje nam chyba nic więcej jak zaczekać na opinie ludzi, którzy zdecydowali się zrobić w tym sklepie zakupy. K2 Edited April 20, 2013 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
diablo193 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 I to by było na tyle w temacie, jeśli chodzi o autoreklamę. Nie pozostaje nam chyba nic więcej jak zaczekać na opinie ludzi, którzy zdecydowali się zrobić w tym sklepie zakupy. K2 Zdecydowałem się na zakup wymienionym w temacie sklepie. Ogólnie transakcja bez zastrzeżeń, sklep warty polecenia. Quote Link to post Share on other sites
TONI19 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Zdecydowałem się na zakup wymienionym w temacie sklepie. Ogólnie transakcja bez zastrzeżeń, sklep warty polecenia. Również mogę polecić ten sklep. Korzystałem z ich usług już wielokrotnie. Quote Link to post Share on other sites
baker25 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Skoro użytkownicy tak polecają ten sklep to chyba coś u nich zamówię. Quote Link to post Share on other sites
Guest dante44 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Nie no, Panowie nie róbmy sobie jaj. że zarejestrowaliście się i od razu piszecie w tym temacie to ciut podejrzane. Jeden poleca sklep a drugi na podstawie opinii chce w nim kupić :) Quote Link to post Share on other sites
mich2000 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 To ja już podziękuję :) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Czyli mamy już cztery opinie. Jedną od właściciela, że sklep jest wporzo, dwie od gości, którzy pojawili się znikąd, napisali, że ze sklep jest wporzo i rozpłynęli się w intrnetowym niebycie, no i jedną od gościa, który konto założył specjalnie po to, żeby pochwalić się, jak to on nie może się doczekać zakupów w tym sklepie. Do głowy przychodzi mi tylko jedno podsumowanie: Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Seems legit :D Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Czyżby kolejny airsoftextreme? Najlepiej niech administrator sprawdzi ip z których zarejestrowano konta, bo dobrze byłoby ostrzec potencjalnych kupców, jeśli to jedna wielka ściema. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 IP to pierwsza rzecz, którą sprawdziłem. Są różne, ale to akurat o niczym nie świadczy. Po prostu bardzo dziwne wydaje mi się, że nagle pojawiają się wielcy fani sklepu, pragnący pospieszyć z nowiną, że sklep jest fajny i w ogóle robienie w nim zakupów to sama przyjemność. Quote Link to post Share on other sites
Fasi Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Dziwne jest jeszcze to że wszyscy ci co polecają ten sklep są z woj. zachodniopomorskiego :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts