gewer12 Posted October 15, 2011 Author Report Share Posted October 15, 2011 AnR co ci nie pasuje? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 To, że dałeś odnośnik to załącznika na Twojej poczcie. To mi nie pasuje. Masz 12 lat czy ograniczony skill jeśli chodzi o obsługę tha Interweba? Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 15, 2011 Author Report Share Posted October 15, 2011 (edited) To że w niku mam napisane 12 to nie znaczy że mam 12 lat, dla ścisłości mam 16. Edited October 15, 2011 by gewer12 Quote Link to post Share on other sites
babski Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Jeśli tak wysyłasz potwierdzenia to ja się gOmezzowi nie dziwię :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Czyli jesteś 10 lat ode mnie młodszy. Czytam ten temat od początku. Coś czułem, że masz bardzo mało lat. Ciekawe kto kręci, ale mam swojego "czarnego konia". Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) Teraz tylko czekac, az gOmezz sprawdzi czy numery konta sie zgadzaja. Ogolnie jak dla mnie tak wlasnie wychodzi jak sie "dzieciarnia" dorwie do czegos, czego ogarnac nie moze. I potem takie "kwiatki" sie tutaj pojawiaja. Edited October 15, 2011 by Ru-D Quote Link to post Share on other sites
pumbishon Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Nie wierzę w to co widzę... Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 gewer12, weź na jakiś serwer hostingowy to wrzuć, wyślij link gOmezz'owi bądź też jeżeli się na to zgodzi, wstaw go tu, na forum. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Z tego co zdążyłem zauważyć, to plik już był wrzucony tutaj na forum (parę godzin temu), tylko został usunięty ze względu na ujawnienie danych osobowych. Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) Mmm, to przepraszam ;) Usuń proszę w takim razie moje 2 posty, jeśli możesz. Edited October 15, 2011 by Zambezi Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Ogolnie jak dla mnie tak wlasnie wychodzi jak sie "dzieciarnia" dorwie do czegos, czego ogarnac nie moze. I potem takie "kwiatki" sie tutaj pojawiaja. Hej, ja mam 17lat, a handlować na Wmasg zacząłem w wieku 15lat i nigdy nie miałem żadnego problemu z klientami, a sprzedałem kilkadziesiąt rzeczy. Więc nie każdy jest jak nasz drogi "pokrzywdzony" kolega. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 19, 2011 Author Report Share Posted October 19, 2011 "Poczta sprawdzona brak twojej wiadomości. Mój email jakub.hst@op.pl WYŚLIJ TO W KOŃCU bo to już nie jest śmieszne. Piszesz że wysłałeś a dalej nic. Co ja mam teraz zrobić? Na twoje słowo wysłać item + gratis? Czekam dziś do 15 na skan. Jeśli nie dostanę to uważam sprawę za zamkniętą i domagam się przeprosin oczywiście publicznie najlepiej w tym temacie. Tu chodzi o moją dalszą działalność handlową na tym forum jakby nie patrzeć." Gomezz ostatnio sprawdzałem naszą korespondencję z czerwca w której pisałeś ,że paczka została wysłana więc gdzie leży prawda? Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Nie to że jestem wścibski, ale komuś (nie przesądzam komu) się przeprosiny należą, poza tym upublicznioną sprawę należy wyjaśnić, więc jak to w końcu jest z tą wpłatą/wysyłką? Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 26, 2011 Author Report Share Posted October 26, 2011 (edited) Ja przepraszać nie będę a gOmezza nigdzie nie mogę złapać. Po za tym moim zdaniem to gOmezz coś tu kręci tak jak napisałem post wyżej gOmezz napisał mi , że paczke wysłał. Edited October 26, 2011 by gewer12 Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Masz jakieś dowody? Wiesz, ja też mogę sobie mówić co chcę... ale bez dowodów to raczej moje słowa nie mają żadnej wartości. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Zamieścił potwierdzenie zlecenia przelewu (pdf z banku). Tylko że na dobrą sprawę poza tym, że do kogoś poszedł przelew to nie wiadomo czy odbiorca przelewu jest właściwy. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Widziałem to potwierdzenie. Jednak jest sprawa, która mnie zastanawia: adres nadawcy jest napisany inną czcionką niż odbiorcy? Jest to pytanie głównie dla ludzi z ING. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Wątpię żeby był napisany inną czcionką. Ot jeden jest zapisany wielkimi literami, drugi nie. Też mam w ING konto i też mam m.in. potwierdzenia w których odbiorca i nadawca są zapisani "różnymi" czcionkami :) Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 (edited) Mortis , dowód mam np. zapisaną moją rozmowę z gOmezzem. Otto adres jest właściwy (chyba ,że gOmezz dał mi jakiś inny) wiem bo sprawdzałem w mailu od gOmezza na jaki nr.konta miałem wysłać przelew. Edited October 27, 2011 by gewer12 Quote Link to post Share on other sites
YumMmyy Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 I jak wyglada sprawa? Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Wciąż wysyłam mu maile i oczywiście nic. Quote Link to post Share on other sites
YumMmyy Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Pewnie mysli,ze zapomnisz szybko o sprawie i mu ujdzie na reke. Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Żenada, mentalnosc polaczków. Powiedzą Ci miłe słówka, zrobią co mogą żebyś uwierzył, a potem pójdą w siną dal nie pozostawiając po sobie śladu. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 (edited) No więc tak Goomez usunął wszystkie informacje ze swojego starego konta , przyglądam się takiemu jednemu użytkownikowi o niku Mr Megaman i jak patrzyłem na jego avatar to strasznie mi się kojarzy z Goomezem (zdjęcie goomeza z jego dziewczyną było na jego gmailu teraz sprawdzam miejscowości gdzie mieszka goomez a gdzie Mr Megaman no i oczywiście miejscowość ta sama ,twarze jego i jego dziewczyny też ,oczywiście goomez miał w zainteresowaniach : magpul , Mr Mega man też ma w zainteresowaniach magpul więc wiem ,że to on napisałem do niego zobaczymy co odpiszę Mr Megaman. Aha jak widać ostatni post w tym temacie został napisany 12 listopada 2011r. Mr megaman założył konto 23 listopada pewnie obserwował temat poczekał aż się sprawa uspokoiła i założył nowe. No więc Mr Megaman odpisał , poprosił mnie żebym podał nr. konta to odda mi moje pieniądze. Edited May 9, 2012 by gewer12 Quote Link to post Share on other sites
hubercik12311 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Nie licz na to że Mr MegaMan ci odpisze na pw. Ja miałem z nim scara na emke zamieniać. Zero odezwu chociaż jeśli chcesz to mogę ci podać numer kom na PW Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts