14100715 Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 (edited) Cześć, czy ktoś z forum gra w najlepszego BF'a :icon_wink: z wyżej wymienionym modem? Sam osobiście gram z kilkoma osobami. Dużo lepiej się gra razem, w dodatku rozmawiając na TeamSpeak'u. Jeśli ktoś jest chętny to wystarczy pobrać moda np. stąd: http://forgottenhope...e/downloads.php Jeśli znajdą się chętni to dane do TS podam na PW. Zarazem zapraszam do ewentualnej dyskusji na temat gry, meczy itd. Jeśli moderatorzy nie mają nic przeciwko wnoszę, żeby ten temat był "oficjalnym" nt. tej gry na wmasg. Pozdrawiam i do zobaczenia na "polu bitwy". :icon_smile: PS. zazwyczaj gramy na serwerze tego klanu, czy jak to tam nazwać. http://www.pixel-fighter.com/ Edited September 22, 2013 by 14100715 Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Kiedyś w 42 grałem...a teraz to musiałbym...ściągnąć? poszukać? Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted September 22, 2013 Author Report Share Posted September 22, 2013 Wydaje mi się, że dalej można pobrać za darmo z Origin'a. Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Posiadam wersję Deluxe, jest tam dodatek The Road to Rome, na Origin jest tylko podstawka. Poza tym był jeszcze dodatek zwany Secret Weapons of World War II. W tego moda grałem, ale to było lata temu i nie bardzo pamiętam co tam było. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted September 22, 2013 Author Report Share Posted September 22, 2013 Podstawka wystarczy do zainstalowania moda. W FH w stosunku do zwykłego BF jest więcej pojazdów, broni. Inny system penetracji jak i lotu pocisków. I oczywiście więcej map, duuużo więcej. :D Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Niech cię cholera pochłonie... ściągam na orgina :D Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 A jak wygląda liczba ludzi grając w starego battlefilda na tym modzie ?? Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted September 26, 2013 Author Report Share Posted September 26, 2013 Zwykle wieczorami koło 30 osób. Nawet 60 się zdarzy, ale to zależy od dnia tygodnia i mapy. Do tego teraz gramy co sobotę oficjalną kampanię (niestety ostatnią) to co mecz jest 60-70 graczy. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Co sie stanie po przejsciu ostatniej kampanii? Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted September 27, 2013 Author Report Share Posted September 27, 2013 Nie wiem, to moja pierwsza kampania na FH. Zapewne jest podsumowanie starć i ogłoszenie zwycięzcy. :P Te kampanie to po prostu szereg bitew. Ta kampania dzieje się akurat na pustyni. Gracz chcąc przeystąpic do kampanii musi się zarejestrować na odpowiedniej stronie i pobrać moda specjalnie do kampanii stworzonego (kosmetyczne zmiany), a zwie się on Forgotten Honor. Następnie wybiera sobie stronę (Deustche Afrika Korps lub 7th Armoured Division- brytyjczycy) i drużynę, w której gra. Każda strona ma dowódcę strony i drużyn. Główny dowódca wydaje rozkazy i przydziela sprzęt. No i gra się toczy. :D Jak na razie wygraliśmy wszystkie starcia, raz nawet fartownie, bo 1:0. ;) Jak na razie nasza strona się broni na każdej stronie, a Niemcy atakują. Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Kiedy zaczyna się nowa kampania? Nigdy nie grałem, a wygląda zachęcająco. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Usunięcie tego posta będzie równoznaczne z cenzurą i złamaniem podstawowych praw obywatelskich Jeśli post usuniesz to złamiesz konstytucje (prawo do wolności słowa), nikogo nie obrażam a więc nie łamię zasad. :hahaha: :hahaha: :hahaha: http://wmasg.pl/pl/infopage/show/69064 Zapoznaj się z tym. A tak swoją drogą to może kiedyś zdecyduję się na tego moda. Grałem zarówno w Road to Rome, SWOWW II jak i Desert Combat. Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Ja już się zapisałem do ostatniej kampanii Forgotten Hope, po stronie Axis. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Muszę Cię zmartwić, przegracie. :D Jaki masz nick? Wszystkie chłopaki z którymi gram w tego Bf'a mają tam PUK na początku (na czas kampanii- Pułk Ułanów Karpackich). Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Obecnie taki FJR3[DAK]/|Materia, ale poza tym Materia. Najwidoczniej to dodaje przedrostek jednostki do jakiej się doszło. Gry jeszcze nie mam na kompie, ale w czwartek jakiś trening i dopiero w sobotę się zaczyna, więc do tego czasu wszystko zrobię. Przegrana mnie nie martwi, przypomnę sobie odległe czasy BF'a. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted September 30, 2013 Author Report Share Posted September 30, 2013 Tak, musi dodać, żeby móc łatwo zidentyfikować kto, skąd i w ogóle. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Mam problem. Nie mogę pobrać BFa z Origina bo jęczy mi coś o przestarzałości systemu windows. Czy są jakieś inne legalne sposoby? Quote Link to post Share on other sites
Taktyczny Tricerxd Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Buniek. To temat o grze a nie o twoim starym windowsie. Mnie upominasz a sam offtopujesz. Nieładnie. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Więc Twój powyższy post jest na temat a mój nie? :icon_lol: To jest temat o grze a ja mam z nią problem bo nie działa. Tak więc mieści się w ramach dyskusji. Zapoznaj się ze znaczeniem słowa off-topic. A tak na marginesie do raportowania postów niezgodnych z regulaminem służy przycisk "Zgłoś". Quote Link to post Share on other sites
Taktyczny Tricerxd Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Może pomogę. Ja na win7 bez problemu zainstalowalem. Jaki masz system? Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted November 27, 2013 Author Report Share Posted November 27, 2013 U mnie też na WIN 7 działa. Jeśli masz FB to poszukaj tam strony Forgotten Hope 0.7. Większość postów jest tam po ang., ale strona prowadzona przez Polaków, chętnie Ci pomogą. Ja niestety mam małą zerową wiedzę w temacie komputerów. :D Ewentualnie mogę przesłać instalkę. Quote Link to post Share on other sites
Piątas Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Fajny modzik, zarówno FH do 1942 jak i FH2 do battlefielda 2. Jak coś to często pojawiam się na serwach (2-3 serwy są tylko grywalne) w FH2 pod loginem Patryk125 Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted February 19, 2014 Author Report Share Posted February 19, 2014 (edited) W tę niedzielę startuje turniej w FH. Więcej info na główniej stronie: http://www.pixel-fighter.com/ Aby wziąć udział trzeba się zarejestrować i dołączyć do którejś grupy (axis, allied). Front wschodni, 3 Rzesza vs ZSRR. Polski klan gra w niemiaszkach jakby co. :icon_wink: Nie mówię, że u ruskich Polaków nie będzie, ale my gramy jako drużyna. Korzystamy z TS 3, więc jeśli ktoś chciałby do nas się podpiąć należy sobie ściągnąć ów program. Zapraszam! Edited February 19, 2014 by 14100715 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 macie jakiś sprawny link do FH? gram ostatnio w coopa z dziewczyną i brakuje nam nowych mapek i tamtego starego realizmu. Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Ja ściągałem jakiś czas temu ze strony twórców moda: Link Powinno działać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts