Bart_Forrester Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Na szczęście nic u nich nie kupiłem, za to byłem świadkiem dziecinnego komentowania prywatnych ofert pt. 'u nas w milcordzie jest to samo, ale 3 zł taniej' (sens w pełni zachowany). Zachowanie godne 10latka, ale nie sklepu. Quote Link to post Share on other sites
forestman Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Widać, że pracują w nim prawdziwi pasjonaci, ważne jest dla nich aby airsoft sie rozwijał i niczego nam, maniakom, nie brakowało. Kontakt z obsługą bezproblemowy, przyjazne nastawienie do klienta. Co najlepsze koniec z tekstem "niedostepne". Nie ma czegoś na rynku? Milcord to załatwi. Polecam z czystym sumieniem, ten sklep powinien być przykładem dla konkurentów. Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ściągnęli na zamówienie kilka replik dla nas, serwis na wysokim poziomie. Łatwo dogaduje się z obsługa i mogę polecić z czystym sumieniem. Quote Link to post Share on other sites
wojtekzyto Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Podejście i kontakt genialny. Cena repliki niższa niż w innych sklepach, więc gorąco polecam! Quote Link to post Share on other sites
thorn_pl Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Polecam z całego serca. Bardzo profesionalne podejście do klienta, rewelacyjnie szybka dostawa, możliwość zamiawiania towaru, którego nie ma w sklepie. Pozdrawiam załogę! Quote Link to post Share on other sites
Sneakazzz Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Jestem niezmiernie zadowolony ze sklepu milcord. Świetny kontakt z klientem, dbałość oraz staranność by wszystko było dopięte na ostatni guzik. Asortyment sklepu bogaty w bardziej wyszukane repliki lub po prostu niedostępne w innych sklepach. Reasumując. Na prawdę godny polecenia sklep który mogę polecić każdemu. Każdy kto chce znaleźć coś troszkę innego na rynku tutaj to odnajdzie i co więcej będzie zadowolony z kontaktu a i z samego zakupu! Quote Link to post Share on other sites
Kubson4 Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Kilka plusów: + sklep sam się do mnie zgłosił widząc moje ogłoszenie [K] na wmasg. + sklep sprowadza komory ICS m4 i chwała im za to! Myślałem, że będę szukał tego w Polsce wieki, a uratowali mi tyłek dzień po wystawieniu ogłoszenia :) mała sugestia - jeśli nie ma z tym większego kłopotu, moglibyście ściągnąć więcej części niestandardowych do eMek ICS. Ostatnio z elementami tego producenta w Polsce krucho... + świetny kontakt i obsługa Pozdrawiam i na pewno wrócę! Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Duży plus, wszystko bezproblemowo, przesyłka szybko nadana - pocztą polską 2 dni później była u mnie . Tak trzymać Panowie ! Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Odezwałem sie do sklepu w sprawie komory CA do M249. Dostałem info że komory takie będą, muszę poczekać ok 3 tygodnie - ok, poczekam. Sklep nie chciał żadnej zaliczki. Sprawa się ciągnęła trochę dłużej - ale wiadomo, zdarzają się poślizgi. Przelew zrobiłem w poniedziałek, komora została wysłana dopiero w czwartek po interwencjach telefonicznych. Prosiłem o fakturę VAT - nie dostałem żadnego dowodu sprzedaży. Pisałem w tej sprawie do sklepu - dostałem tylko info, że faktura zostanie wystawiona, mija 3 dzień - faktury nie ma. Ogólnie - średnio. Quote Link to post Share on other sites
Tapczan Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Wielki plus! Zakupiłem w tym sklepie replikę L85A2 z ICS. Pierwszy plus za to, że w ogóle ją mieli na stanie, bo przymierzałem się do zakupu tego ustrojstwa w sklepie z Czech. Drugi wielki plus za przesyłanie zdjęć z przeglądu zerowego. Na replikę musiałem trochę poczekać z powodu kolejki zamówień, ale było to coś koło tygodnia, więc wszystko jak najbardziej okej. Wszystkim innym polecam i sam pewnie będę korzystał z usług milcord.pl jeszcze nie raz. Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Odebrałem dziś z serwisu Milcord replikę SIG-a 551 JG po tuningu. Panowie odwalili kawał porządnej roboty, replika zrobiona na tip top. Ale co chcę podkreślić najbardziej, to podejście do klienta. Sklep na WŁASNY koszt zamontował w gearboxie nowy cylinder oraz gumkę hop up, ponieważ tę którą ja kupiłem nie pokochała się z nową dyszą. Ze świecą szukać drugiego takiego sklepu... Jednym słowem pełne uznanie dla sklepu pod każdym względem. Polecam i sam jeszcze nie raz będę korzystał z ich usług. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ktoś się orientuje czy sklep dalej działa? Zniknął na FB, strona milcord.pl nie działa. Ktoś wie coś wiecej? Quote Link to post Share on other sites
Piledriver Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Z tego co mówił mi Parker to sklep już nie istnieje, zamknęli działalność, Parker teraz serwisuje na własną rękę. Quote Link to post Share on other sites
hamilkar Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ciekawe czy wyślą zaległe rachunki. Moje ostatnie zamówienie było bez paragonu do tego pomylony asortyment ( dostałem sprężyny o wyższej mocy niż zamawiałem, ) kontaktu ze sklepem brak Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Pierwsze zamówienie miałem... z darmową dostawą do domu, choć zamawiałem odbiór w sklepie. Drugi kontakt o serwis: trzeci miesiąc czekam na odpowiedź. A teraz okazuje się, że się pozamykali. Szkoda, na Śląsku brakuje jednak sklepów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts