karol_alasz Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 (edited) Lesio, a pokazały się gdzieś czy masz okazję od kogoś wciągnąć? A dobra, nie było pytania... :icon_mrgreen: Edited November 15, 2015 by karol_alasz Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Lesio, a pokazały się gdzieś czy masz okazję od kogoś wciągnąć? A dobra, nie było pytania... :icon_mrgreen: wiesz, że jak trzeba, to się dojścia uruchomi :D Quote Link to post Share on other sites
StrzeLuk Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Na gunfire są Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Dlatego napisałem ,że nie było pytania... :icon_confused3: Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Magi MAG działają bez przeróbek. Rozumiem, że zaczepiają się i wystarczy przepiąć wężyk podajnika z oryginalnego Boxa? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 nawet nie wężyk a pierścień na niego nakręcony Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Roger that. Dzięki. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
big bob Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Witam. Mam następujące pytania odnośnie tej repliki: 1. Czy jest możliwość zasilania jej jak w przypadku M249 ze zwykłych emkowych magów? Jak wygląda ta sprawa w palnej wersji? 2. Próbował ktoś z Was do niej wstawić prowadnicę z kolbą dedykowaną do emek. Jakiej firmy prowadnice pasują do niej bez przeróbek? Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted May 23, 2017 Report Share Posted May 23, 2017 Witam, 1. Replika zasilana jest tylko z boxa, nie ma możliwości podpięcia stanagów. 2. Nie wiem jak mocowane są prowadnice emek ale raczej bez przeróbek się nie obędzie, sprawdzę dokładnie jak jest mocowna ta fabryczna prowadnica lmg bo się nie przyglądałem szczerze mówiąc. Quote Link to post Share on other sites
big bob Posted May 23, 2017 Report Share Posted May 23, 2017 Dzięki. W necie widziałem zdjęcia z kolbą emki. fajnie to wygląda. Muszę jeszcze poszperać. Quote Link to post Share on other sites
shewa Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Panowie, pytanie opłaca się brać Stonera, czy lepiej iść w M249? Jak jest z wytrzymałością GB, gdzieś czytałem że SP120 Guardera to max co wyciśnie GB Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 W jakim sensie się opłaca? Jak finansowo to chyba nie bo świnkę można dostać o wiele taniej niż LMG. U mnie siedzi 120 więc wypowiedzieć się zbytnio nie mogę ale GB to taki kloc metalu że myślę że spokojnie pociągnie więcej bez zająknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Yogy :) Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 Cześć, mam 2 pytania. Robił ktoś tutaj stonera na silniku polarstara? Czy komory hopka od m249 pasują? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 A dokładnie o jaki silnik ci chodzi? FE, F1, F2, Jack? Quote Link to post Share on other sites
Yogy :) Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 Myślałem nad F1/Jack. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 W dniu 30.08.2018 o 00:29, Yogy :) napisał: Myślałem nad F1/Jack. F1 sobie daruj. Jack ok. Robiłem na Rejwenie, rewelacja. Jedyne do czego moge się doczepic to komora HU i boxmag ;) Quote Link to post Share on other sites
Yogy :) Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 No hopek jest średni, ale planuję zmienić na Bullgeara tylko nie wiem czy komory od 249 pasują do LMG. Quote Link to post Share on other sites
Szycha201 Posted September 6, 2018 Report Share Posted September 6, 2018 Trzeba bullgeara troche podszlifować (wlot kulek) ale mając dremla bez problemu się da:) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 cześć, powiedzcie mi proszę: - czy małe boxy M249 A&K pasują do LMG Stonera? - czy komory m249 pasują? - czy chwyty pistoletowe M4/M16 pasują? Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted October 1, 2021 Report Share Posted October 1, 2021 Swego czasu używałem boxa od a&k w LMG, ale: - one maja tą dziwną przejściówkę na stanag z dwoma sprężynami, ja jedną sprężynę z czujnikiem usunąłem drugą dostosowałem do prowadzenia kulek drukując adapter tak jak w oryginalnych magach - zapięcie maga pasuje średnio, musiałem coś tam podklejać bo miał straszne luzy po wpięciu w zaczep -ogólna jakość i praca mechanizmu podającego kulki nie jest na wysokim poziomie Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 W dniu 1.10.2021 o 09:33, HarrisonJones napisał: Swego czasu używałem boxa od a&k w LMG, ale: - one maja tą dziwną przejściówkę na stanag z dwoma sprężynami, ja jedną sprężynę z czujnikiem usunąłem drugą dostosowałem do prowadzenia kulek drukując adapter tak jak w oryginalnych magach - zapięcie maga pasuje średnio, musiałem coś tam podklejać bo miał straszne luzy po wpięciu w zaczep -ogólna jakość i praca mechanizmu podającego kulki nie jest na wysokim poziomie próbowałeś wsadzić komorę m249? długo masz tę replikę? Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 Komory nie zmieniałem, na stockowej strzelała wystarczająco dobrze. Chociaż to zależało bardziej od tego klocka dociskającego komorę od dołu, wystarczyło go mocniej lub słabiej dokrecić i już były różnice w szczelności. Replikę miałem dwa lata, sprzedałem jakieś dwa lata temu. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 18 minut temu, HarrisonJones napisał: Komory nie zmieniałem, na stockowej strzelała wystarczająco dobrze. Chociaż to zależało bardziej od tego klocka dociskającego komorę od dołu, wystarczyło go mocniej lub słabiej dokrecić i już były różnice w szczelności. Replikę miałem dwa lata, sprzedałem jakieś dwa lata temu. Jaki był powód sprzedaży? znudził Ci się? złapał luzy? ten gb był wytrzymały? Quote Link to post Share on other sites
MiKorn Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 W dniu 29.09.2021 o 15:23, Lesio napisał: cześć, powiedzcie mi proszę: - czy małe boxy M249 A&K pasują do LMG Stonera? - czy komory m249 pasują? - czy chwyty pistoletowe M4/M16 pasują? Pasują komory do M249, ale po delikatnym spiłowaniu (powiększeniu) okna przez które kulki dostają się do komory. Bullgear to chyba jedyna opcja jeśli chce się mieć flat hopa - dystanser jak w klasycznej komorze HU, a nie pionowy trzpień jak w M249. Chwyty pistoletowe M4/M16 pasują. Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 3 godziny temu, Lesio napisał: Jaki był powód sprzedaży? znudził Ci się? złapał luzy? ten gb był wytrzymały? Potrzebowałem kasy na silnik hp. W sumie to żałuję do dzisiaj że sprzedałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts