Yuri Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 (edited) Sto lat mnie tu nie było, witam starych (Cybul, Amadem, Kosmo) oraz wszytskich nowych. Z racji, że zamieszkuje kraj "drożyzny i kryzysu" a.k.a. US of A, pomogę chętnie w zamówieniach małych i dużych ze sklepów stacjonarnych, internetowych eBay, Amazon etc... Zasady są proste -> Kontaktujecie się ze mną co chcecie zamówić i skąd, podliczam ile to będzie kosztować, podaje Wam cenę i jedziemy z koksem albo się wycofujecie. Ot takie to proste. Wysyłki bezpośrednio do zainteresowanych prosto z USA wg cennika USPS, albo w zbiorczej paczce do PL dopiero do Was pocztą lub kurierem. Konto mam w PL, więc z przelewem nie ma problemu, doadtkowo akceptuje PayPala i Google Wallet. Nie jestem osiągalny pod polskim numerem do pogadania, ale wyślijcie mi SMS na polski numer XXX - oddzwonie - WhatsApp XXXX albo na XXX ostatecznie PW. Prosze brać pod uwagę różnice w czasie -6h w stosunku do PL. Dla tych których przerasta odejmowanie: Najlepiej kontaktować się między 15 a 6 rano czasu polskiego. Pozdro Yuri Numery usunięto na prośbę Yuri'ego /Szmer Edited March 3, 2023 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted November 15, 2015 Author Report Share Posted November 15, 2015 Najbliższa paczka zbiorowa do PL: 25 listopada 2015 ( z terminem dostawy do PL na około 5-10 grudnia) Planowana następna paczka zbiorowa do PL: Około 8 grudnia Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Serdecznie polecam! Korzystałem, wszystko w najlepszym porządku. :) Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted December 20, 2015 Author Report Share Posted December 20, 2015 Przepraszam, za brak aktualizacji - dużo pracy i wiele paczek ;) Pierwsze dwie zbiorówki już dotarły, a przedmioty zostały rozesłane do właścicieli. Kolejna paczka miała iść już już w tym tygodniu, ale chyba z powodu ociągania się kilku sprzedawców w wysyłce nastąpi to dopiero po świętach. Następna będzie najprawdopodobniej w pierwszym lub drugim tygodniu stycznia. Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted December 31, 2015 Author Report Share Posted December 31, 2015 Poszła dzisiaj paczka expresem do Polandii na 3 ma być w PL, następna wysyłka koło 12 stycznia. Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Cześć! Czy ktoś z was ostatnio kontaktował się z Yurim? Dość długo nie dostaje od niego odpowiedzi... Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted January 16, 2016 Author Report Share Posted January 16, 2016 (edited) Hej, jestem codziennie prawie cały dzień na GG (), WhatsApp 4\), BBM () i Skype: (jacek.yuri.jurasz). Jak ktoś strasznie chce ze mną porozmawiać przez telefon to oczywiście numer powyżej jak najbardziej do tego służy, a dla tych którzy nie chcą płacić milionów za połączenia międzynarodowe można dzwonić na mój numer VoIP - czyli wrocławski numer = wtedy ja płace, ale czgo sie nie robi, żeby posłuchać waszego głosu ;) Tutaj zaglądam no powiedzmy - nie tak często jak w inne miejsca :icon_wink: 2 paczki już w PL, obie rozesłane. Kolejne paczka następny tydzień (pod koniec) po niej następna jakoś w pierwszych dniach lutego. Edited March 3, 2023 by szmerglu Na prośbę Yuri Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted January 29, 2016 Author Report Share Posted January 29, 2016 Nie pozostałem głuchy na błagania gapowiczów - paczka przeniesiona z jutra(piatek) na poniedziałek. Ostatnia paczka przed moim urlopem wychodzi 15 lutego. Wracam pod koniec kwietnia. Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted February 16, 2016 Author Report Share Posted February 16, 2016 (edited) Ostatnie paczki wysyłam dzisiaj. I wybywam na urlop na dwa miesiące. W tym czasie nie będę dostępny pod swoim numerem , tylko gg/email/skype lub ostatecznie PW. Edited March 3, 2023 by szmerglu Na prośbę Yuri Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Poszło PW. Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 ANd we're back in the game ;) Zamówienia znowu aktywne pierwsza paczka zbiorowa do PL za ok 2 tygodnie. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Tak z ciekawości wysyłasz bez opakowania? ;-) Znaczy się czy przechodzi jako gift :) Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 Opakowania są przereklamowane, a czy przechodzi.. raz na wozie raz pod wozem ;) Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted May 15, 2016 Author Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Przypominam, że nie zawsze niestety dostaje informacje o PW od Was. Nie zaglądam tutaj też codziennie. Najbezpieczniej napisać do mnie na WhatsAppie Jak Wam nie odpisuje na PW po 2 dniach piszcie następne, dostane powiadomienie i Wam odpowiem ;) Edited March 3, 2023 by szmerglu Na prośbę Yuri Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Jak najbardziej polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted August 22, 2016 Author Report Share Posted August 22, 2016 W dniach 3-30 września będę na urlopie i kontakt będzie mocno ograniczony. Paczki wymagające podpisu przy odbiorze naturalnie nie będą mogły być w tym czasie odebrane, więc zanim kupicie coś i wyślecie na mój adres upewnijcie się, że sprzedawca wysyła bez wymagania podpisu. Tak samo zbiorowe paczki nie będą wysyłane w tym czasie. Ostatnia paczka przed urlopem będzie wysłana 1 lub 2 września. Kolejna w pierwszym tyg października. Dla tych, którzy pytają czy jest możliwość zakupu auta/motoru/ATV i wysyłki Bremenhaven/Gdynia odpowiadam - TAK. Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted October 1, 2016 Author Report Share Posted October 1, 2016 Już po urlopie. Paczkę pierwszą już posłałem dzisiaj. Kolejna w połowie października. Pod koniec października będę w PL, więc w razie W mogę zabrać jakieś drobne rzeczy do bagażu i przywieźć do Polandii. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Ktoś coś z Brownellsa by chciał? Mnie interesują takie pierdołki, że szkoda kasy na całą przesyłkę :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Potrzebuję paru rzeczy z ToySoldier'a. Zbliża się jakieś grupowe zamówienie? Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted January 18, 2017 Author Report Share Posted January 18, 2017 Kolejna paczka za 2 tygodnie. Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted August 14, 2020 Author Report Share Posted August 14, 2020 Panowie i Panie, byłem jestem wróciłem :) O ile zbiorówek już nie organizuje (chyba, że ktoś podejmie się rozsyłania ich w PL), tak zamówienia indywidualne jak najbardziej. Dodatkowo dla tych wszystkich, którzy chcieliby zaoszczędzić parę złotych otrzymując fakturę na swoją firmę na całą kwotę zamówienia - zapraszam do kontaktu :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts