Bart_Forrester Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Nie da się ich nie polecić, a ceny - genialne. Tak samo podejście do klienta. Quote Link to post Share on other sites
dj_drops Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Popieram przedmówcę. Sklep super a obsługa jeszcze lepsza. Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Kolejne zamówienie, kolejny duży plus- wszystko sprawnie, szybko, kontakt doskonały, no i zniżki dla mundurowych:P Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Nie da się ich nie polecić, a ceny - genialne. Tak samo podejście do klienta. Nie wiem do czego pijesz, ostatnio dość często tam zamawiam, kontakt przez gg i telefoniczny, jak i przy odbiorze jest świetny. Jeśli chodzi o ceny, to nikt nie broni Ci się potargować, każdy ma do tego prawo. No i odbiór osobisty na terenie wrocławia też jest na wielki plus. Nie jestem sympatykiem sklepów ersoftowych, bo strasznie mnie wkurzają braki towarowe i obsługa w niektórych przypadkach, ale tutaj nie mam nic do zarzucenia. Dodatkowo reszta opinii też jednak coś znaczy. Quote Link to post Share on other sites
rollson Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Nie wiem do czego pijesz, ostatnio dość często tam zamawiam, kontakt przez gg i telefoniczny, jak i przy odbiorze jest świetny. Jeśli chodzi o ceny, to nikt nie broni Ci się potargować, każdy ma do tego prawo. No i odbiór osobisty na terenie wrocławia też jest na wielki plus. Nie jestem sympatykiem sklepów ersoftowych, bo strasznie mnie wkurzają braki towarowe i obsługa w niektórych przypadkach, ale tutaj nie mam nic do zarzucenia. Dodatkowo reszta opinii też jednak coś znaczy. Bszlo, nie wiem, o co ci chodzi co do opinii Lesia, przecież jasno napisał, że to dobry sklep. Sam robiłem tam kilka razy zakupy i tak jak większość z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Edited May 7, 2012 by rollson Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Bszlo, nie wiem, o co ci chodzi co do opinii Lesia, przecież jasno napisał, że to dobry sklep. Sam robiłem tam kilka razy zakupy i tak jak większość z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Zwracam honor, późno było i nie przeczytałem "nie", tak to już jest z tymi zdaniami z wieloma zaprzeczeniami :P Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Rewelacyjna obsługa, zamówione przedwczoraj a dzisiaj już paczka jest u mnie. OGROMNY PLUS I POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Kapitalna sprawa. Chłopaki naprawde działają z szybkością błyskawicy. pewnie sami niegdyś byli zapaleńcami i doskonale wiedzą jak to jest tuptac z nogi na nogę w oczekiwaniu na przesyłkę. Dzięki również za suwenirek :) Polecam. Quote Link to post Share on other sites
dj_drops Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 pewnie sami niegdyś byli zapaleńcami Nie byli a są ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Napiszę jeszcze raz, skoro tamten post jest nieczytelny - Blacksword i Chimera ASG (ś.p.) to najlepsze sklepy ASG, w jakich kupowałem. i każdemu mogę polecić z czystym sumieniem. We Wro zawsze dowozili repliki pod dom w cenie 'odbioru osobistego', czyli za darmo. doradzali, opowiadali itp. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Dokonałem pierwszego zakupu w tym sklepie i jestem jak najbardziej zadowolony. Wczoraj zamówione i opłacone, dziś paczka u mnie. Żeby tak u wszystkich było... Quote Link to post Share on other sites
Kaszyn Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Witam Moja pierwsza ocena musi być więcej niż bardzo dobra , i już mówię czemu 1 Kontakt telefon mail wszystko na bierząco fachowo 2 fachowa pomoc w dobraniu potrzebnych gadzetów bez wciskania tego co super drogie a raczej tego co będzie potrzebne 3 negocjacjie szybkie ale konkretne4 zamawiałem replikę coś tam tuningowałem i okazało się iż Panowie zmieścili się między jadną a drugą wizytą kuriera 5 to miejsce czeka na towar ale przy tak profesjonalnej obsłudze jestem 100% pewny iż wszystko będzie ok pozdrawiam i dziekuje SUPER SKLEP!! zatem pora na pkt 5 przedewaszystkim towar zamówiny 4-10 odebrany 5-10 Wrocław-Warszawa super i 6 w rękach mam replikę towar zgodny z opisem w mojej ocenie super Gorąco polecam ten sklep we mnie mają już napewno wiernego klienta Pisownia ! Interpunkcja ! Skróty myślowe ! Zacznij pisać staranniej, albo twoje posty będą lądowały w śmietniku. Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 O obsłudze w Blackswordzie można pisać w samych superlatywach, widać że znają się na rzeczy. Negocjacja ceny szybka, bezproblemowa i zadowalająca obie strony. Problemów ze zwrotem towaru też nie ma. Poza tym dobre ceny i całkiem spory asortyment, od siebie polecam. Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 WIELKI POZYTYW. Robiłem już pare zamówień. POLECAM ! Quote Link to post Share on other sites
Rybowsky Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Zamawiałem tam już kilka razy. Wielki plus! Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Polecam, sklep jest świetny. Indywidualne podejście do klienta, przemiła obsługa i faktycznie, dla nich klient najważniejszy. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Zamawiałem parę rzeczy i na prawdę szybka obsługa. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Przyszła pora i na mnie, żeby co nieco powiedzieć o Blacksword. Więc tak. Nie spodziewajcie się, że powiem o nich cokolwiek złego. Szukałem nowej repliki dla siebie. Rozglądając się po Googlach i wypatrując replik Evolution Airsoft natrafił na tę stronę. Trochę się zastanawiałem, poczytałem ten temat no i postanowiłem złożyć zamówienie. Kontakt był błyskawiczny, dało się załatwić praktycznie to, co się chciało, pełna współpraca, żadnych ściem i bajerów, wszystko wytłumaczyłem co potrzebuje i tak też otrzymałem. Bez problemów obyło się wysłanie części, które posiadałem aby włożyli je do tej nowej repliki. Wszystko poskładane idealnie, cud, miód i orzeszki. Do zamówienia otrzymałem sporo ciekawych rzeczy i nie pierdół typu długopisik, tylko na prawdę, przydatne rzeczy. Jestem niezmiernie wdzięczny bo niedawno chciałem zakupić camel back i co? No i dostałem taki! Normalnie otwierając paczkę cieszyłem się podwójnie, bo jednak otrzymać tak fajną replikę i gratis, który był potrzebny jest rzadkością na wielką skalę. Żadnych problemów z wysyłką, tutaj muszę pochwalić po raz kolejny! Nadal czekam na kody do mBanku, aby wykonać przelew, przed wczoraj zapytałem czy istnieje możliwość wysyłki za pobraniem - i co? Dzisiaj paczka była dostarczona, solidnie zapakowana, poowijana, trzeba było się mocować, żeby to rozpakować. Oznakowane "uwaga nie rzucać". Do tego kurier był GRATIS! Kurde no GF niech się schowa. Poważnie mówię. Jak chłopaki tylko uzupełnią asortyment, to niech zrównają z ziemią GF i inne sklepy, bo takiego profesjonalizmu jeszcze nie spotkałem, a wszystkie sklepy z pierwszych stron już przetestowałem. Ja na pewno zrobię tam jeszcze zakupy nie raz i nie dwa, bo poziom jest wysoki, a żeby było jeszcze lepiej, to w miarę możliwości trzeba wspierać! Tutaj zdjęcie podglądowe repliki :-) Jak wszystko pójdzie dobrze, to chciałbym w odpowiednim dziale zrobić małą recenzję bo szukając informacji niestety nie spotkałem nigdzie nic konkretnego: Pozdrawiam i życzę Wam dużej ilości klientów! Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Polecam z czystym sercem. Profesjonalnie zamontowane wtyki T-Connect w nowej replice (Evolution Airsoft M16A3) i szybko zrealizowane oraz wysłane zamówienie. GRATISOWO DOSTAŁEM CAMELBACK'A I SMYCZ BLACKSWORD.PL :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Zamawialem dwie repliki, odebrałem osobiście, nie miałem jednak pełnej kwoty przy sobie - nie było problemu, by zapłacić resztę przelewem. Spotkałem się z czymś takim po raz pierwszy i byłem naprawdę POZYTYWNIE zaskoczony. Blacksword przyzwyczaił wszystkich do najlepszej w polskich sklepach asg obsługi klienta, ale i tak potrafi zaskoczyć. Quote Link to post Share on other sites
mav571 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ostatnio robiłem w tym sklepie zakupy, głównie drobnica (kolimator, kulki itp). Przemiła obsługa. Tak więc teraz będę częściej ich odwiedzał. Oby więcej ludzi z takim podejściem do klienta. Quote Link to post Share on other sites
dzemik Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Zdecydowanie najlepszy sklep ASG oferujący bardzo niskie ceny z porównaniem do innym sklepów wraz z przemiła oraz szczera obsługa! Po ponad tygodniu szukania trudno dostępnej Specna Arms`y we wszystkich sklepach z Polski w tym sklepie była dostępna na drugi dzień! Paczka dobrze zapakowana i zabezpieczona, cieszy również naklejka "Nie rzucać" Do repliki został założony MOSFET oraz gumka hop up Serwis oraz wysłanie paczki nastąpiło w ciągu jednego dnia! Zdecydowanie polecam ten sklep! Pewnie jeszcze nie raz do niego wrócę! Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie! Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Adebaxen Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Replika po raz pierwszy u nich na serwisie,robota zrobiona profesjonalnie i pomijając pewne nieścisłości-bardzo szybko. Przerobiony MOSFET,przegląd i wymiana tłoka. Jak najbardziej polecam,zdobyli stałego klienta. Quote Link to post Share on other sites
Jowisz Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Obsługa klienta jest świetna, można pogadać, nie zlewają. Do tego serwis jest bardzo dobry, oddałem tam moje dwie repliki i znajomi na jedną z nich mówią, że jest magiczna. W sklepie stacjonarnym często jest dużo więcej niż podają na stronie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Blacksword naprawdę klasa A w obsłudze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts