DAVVlD Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Witam panowie szybkie pytanko. Jakiej długości lufa siedzi sa-h03? Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 363mm Google nie gryzie. Quote Link to post Share on other sites
DAVVlD Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Nie ufam danym że sklepów wolałem zapytać użytkowników. Lufa wydaje mi się dość długa nie wcisne tam 407mm bez tłumika? Quote Link to post Share on other sites
lkoral Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 407mm wejdzie bez problemu. Polecam wcześniejsze posty w tym wątku, wszystko jest tam opisane Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Darekptr Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 363mm Google nie gryzie. Google czasem dobrze w uja robi, próbując znaleźć długość lufy M4 CQB-R trafiłem na 3 wartości, 300, 285 i 250. To tak odbiegając od tematu. Quote Link to post Share on other sites
Kszymek Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 szybkie pytanie, właśnie dostałem sa h02 i nie wiem czy nie ma problemu z baterią, mianowicie po podłączeniu niby GB coś tam zamruczy ale nic więcej, za to po podłączeniu do ładowarki bateria w ogóle się nie ładuje (ładowarka asg multi balance charger), wina baterii czy coś źle robię? Quote Link to post Share on other sites
Kszymek Posted May 27, 2017 Report Share Posted May 27, 2017 problem rozwiązany, okazało się, że bateria spuchła:) Quote Link to post Share on other sites
WAlex Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Bardzo dziwne. Kilkoro z was pisało, że midy od battleaxa (pmagi) pasują bez przeróbek. Byłem przed chwilą w Taiwangunie, sprawdzałem dla pewności dwa, i żadnej nie pasował. Wypadaly z gniazda, nie dało się dobić. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Chińczyk do Chińczykowi nie równy? Szok, niedowierzanie,... Widocznie inna partia :/ Quote Link to post Share on other sites
Forzajuve Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Może były to te magi na 70 kulek?One nie pasują,Te pasujące są inne, na 120 lub 140 kulek,nie pamiętam dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 (edited) Może były to te magi na 70 kulek?One nie pasują,Te pasujące są inne, na 120 lub 140 kulek,nie pamiętam dokładnie. Ciekawe. Bo akurat posiadam 10 sztuk tych low capów od Battleaxe i każdy pasuje i podaje bezproblemowo. Edited June 3, 2017 by Head Crusher Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Zamontowałem nowy zwalniacz od Specny za bagatela 15zł. I mogłem podoginać okienka w magach na zwalniacz. Poprzymierzam magi, które wcześniej się nie zaczepiały i zdam relację. Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Bardzo dziwne. Kilkoro z was pisało, że midy od battleaxa (pmagi) pasują bez przeróbek. Byłem przed chwilą w Taiwangunie, sprawdzałem dla pewności dwa, i żadnej nie pasował. Wypadaly z gniazda, nie dało się dobić. Które Battleaxy sprawdzałeś te z okienkiem i imitacją pocisków nie pasują bo są za krótkie. Nowe Battleaxy bez tego okienka są przedłużone dzięki czemu można je zapiąć. Quote Link to post Share on other sites
WAlex Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Sprawdzałem te, które widnieją na stronie taiwanguna - mają okienko. Magazynków bez okienka nie mogę znaleźć, miło by było gdybyś zarzucił jakiś link. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 4, 2017 Author Report Share Posted June 4, 2017 Te magazynki mimo pewnego podobieństwa różnią się istotnymi detalami: - okienkiem zatrzasku w gnieździe, - długością, - wykończeniem górnej (wchodzącej do gniazda) części swojego korpusu. Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Sprawdzałem te, które widnieją na stronie taiwanguna - mają okienko. Magazynków bez okienka nie mogę znaleźć, miło by było gdybyś zarzucił jakiś link. Szukałem ale nie widzę nigdzie tych magazynków obecnie. Wielka szkoda bo są naprawdę dobre. Musisz wyczekać moment i zgarnąć jak się pojawią. Te magazynki mimo pewnego podobieństwa różnią się istotnymi detalami: - okienkiem zatrzasku w gnieździe, - długością, - wykończeniem górnej (wchodzącej do gniazda) części swojego korpusu. @Yahalom ma rację, te nowsze są inaczej zbudowane nieco większe. Jak rozkręcałem całość odniosłem wrażenie że zrobili bardzo dobrą kopię magazynków PTS - praktycznie taka sama budowa wewnętrzna magazynka. Quote Link to post Share on other sites
WAlex Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 W jakich sklepach zakupiliscie owe magazynki? Nawet nie wiem, gdzie mam czekać na dostawę. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Niedźwiedź kupował w Azteko. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 10, 2017 Author Report Share Posted June 10, 2017 A takie Lancery ktoś przymierzał? http://deltashop.pl/p/496/33613/socom-gear-magazynek-lancer-l5-awm-mid-cap-m4-190-tan-magazynki-mid-cap-magazynki-air-soft-gun.html Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 A takie Lancery ktoś przymierzał? http://deltashop.pl/...r-soft-gun.html Na oko ciężko powiedzieć ale wydaje mi się że za krótkie będą i mogą się nie zapinać. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 10, 2017 Author Report Share Posted June 10, 2017 Chociaż wydaje mi się, że ktoś takie SOCOMowskie Lancery upchnął w HK... no nic, może się ktoś znajdzie kto empirycznie sprawdzał :) Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Minął już dłuższy okres czasu. Ktoś ma może jakieś negatywne spostrzeżenia? Są jakieś słabe elementy? Czy replika jest warta te 900 zł? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 18, 2017 Author Report Share Posted June 18, 2017 Moim zdaniem jest warta :) Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiedź Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Minął już dłuższy okres czasu. Ktoś ma może jakieś negatywne spostrzeżenia? Są jakieś słabe elementy? Czy replika jest warta te 900 zł? Jak najbardziej jest warta takich pieniędzy. Gdzieś wcześniej pisałem że jedyny mankament jaki widziałem ot wystający o milimetr kawałek zaczepu na bagnet/bloku gazowego nad tłumikiem płomienia który blokuje możliwość dokręcenia do końca na gwint tłumika dźwięku - ale kolega z forum napisał że dokładnie taki sam element jest w VFC więc ... Po co przepłacać. Dziś na strzelance był inny kumpel z 416 Specny i systemem HPA w środku - bardzo sobie chwalił to połączenie :) Więc myślę że można śmiało powiedzieć że jest to świetna kopia VFC za rozsądne pieniądze i jak najbardziej warta swojej ceny. Polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
Beny5 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Czy ktoś orientuje się jaka jest długość dyszy w sa-h02 ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts