Zarazza Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 (edited) ASH + LARP no to musimy być :icon_biggrin: Niemce - możemy też przejąć role Larp'owe FAT Zabrze Edited September 27, 2017 by Zarazza Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted September 30, 2017 Author Report Share Posted September 30, 2017 Brawo Ty Zarazza. Pytanko ile człowieków przewidujesz, drugie pytanie czy masz kogoś na role typowo Larpowe? Quote Link to post Share on other sites
NNico Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 That's the spirit! Szykuje się dobra gra. Jeszcze tylko obowiazkowe M1 dla USA i może sie wybiorę! Quote Link to post Share on other sites
MICHAL Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 1. Czy przewidziana jest LARPowa rola eksperymentu naukowego np.: w postaci zombie? Chętnie zapoluję na jakiś mózg :teethh: 2. Czy zgłoszenia po 1 grudnia będą przyjęte? Muszę zamówić wolne w robocie i dopiero w drugiej połowie grudnia dowiem się czy dostanę. Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted October 3, 2017 Author Report Share Posted October 3, 2017 Jeżeli osiągniemy minimalną liczbę chętnych do 1-wszego grudnia to po tej dacie zapisy będą dalej trwały. Postacie larpowe będą o szczegółach rozmowa na priv. Quote Link to post Share on other sites
c4mper Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Mimo szczerych chęci odpadamy, kolizja z feriami nie do pogodzenia. Do zobaczenia na wiosnę. Quote Link to post Share on other sites
ashigara Posted October 19, 2017 Report Share Posted October 19, 2017 U mnie też kolizja z feriami i nie przyjadę :( Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted November 19, 2017 Author Report Share Posted November 19, 2017 Uwaga !!! zbliża się termin zakończenia rejestracji uczestników. Obecnie minimum uczestników nie zostało osiągnięte. Zapraszam do rejestracji :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 (edited) Potwierdzam swój udział P.O. stronie alianckiej. Edited November 20, 2017 by Cortes Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 ja również potwierdzam + 2 osoby ( Wisha nie brałem pod uwagę, bo w pierwszych postach się określił na tak ) - wszyscy US Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Uwaga !!! zbliża się termin zakończenia rejestracji uczestników. Obecnie minimum uczestników nie zostało osiągnięte. Zapraszam do rejestracji :icon_biggrin: Dostałeś zgłoszenie mailem jak przykazano. W tej kwestii nic się nie zmieniło - będę. Quote Link to post Share on other sites
pete_asg Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Zgłaszam się do aliantów - "herbatników". Wysłałem też dziś zgłoszenie na adres e-mailowy. Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted November 25, 2017 Author Report Share Posted November 25, 2017 Lista na dziś: Gregorius-Larp Klauss- Larp Alianci: 1. Domin - Larp 2. Cortes - GB/Larp 3. Michał - USA 4. Wisch - USA 5. Matt Baker - USA 6. Michelle - USA 7. Mattson - USA 8. Pit - GB 9. Thompson - USA WH/SS 1. Borec-Larp 2. Schwarzman 3. Dziećka Quote Link to post Share on other sites
wish Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Tej ja Ci dam Wish przez ch... Ale mam nadzieje ze gra wypali. Czekamy tylko na niemiaszkow. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Tej ja Ci dam Wish przez ch... Ale mam nadzieje ze gra wypali. Czekamy tylko na niemiaszkow. Bo to po niemiecku. Tak jak np. UbermenSCH. ;) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 (edited) Mareq do brytoli, mail właśnie poszedł. Masz w 2 miejscach podanego swojego maila. Tylko jeden jest prawidłowy. Jak ktoś nie zauważy zwrotki to lipa :) . Edited November 27, 2017 by mareq Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted November 27, 2017 Author Report Share Posted November 27, 2017 Wish to tak odruchowo po germańsku pisane z drugiej strony mogło by byc Wünschen Co nie zmienia faktu że Niemców brak, a brak Niemców to brak zabawy... Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Termin niestety mam zajęty, udanych manewrów. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 @ Gregorius vel Generał Taaa....dzięki że nie do końca mnie zgermanizowałeś No tak niemcy dostali parę razy po dupie ostatnio i boją się... Miejmy nadzieję, że jednak uda się pozbierać wymagane minimum, trzymamy kciuki. Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Piszę się jako AKowiec ;) Sprzętowo: Luger green gas ~300 fps; spring ~350 fps. Poszedł mail. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Grzesiu a zdajesz sobie sprawę, że 28 stycznia to niedziela? Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Grzesiu a zdajesz sobie sprawę, że 28 stycznia to niedziela? Ja właśnie dlatego jadę, w przeciwnym wypadku odpadnę :) Quote Link to post Share on other sites
gregorius7 Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 Wiem że to niedziela, koszt obiektu w sobotę jest horrendalnie duży. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Jakieś decyzje, czekamy dalej? Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Dobra mów Wasc co robimy? Będzie gra-nie będzie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts