Rzuf_ Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 heh musze odwolac wszystko co napisalem zlego :) dzis dostalem maila i telefon ze wszystko zrobione, z wella udalo sie wyciagnac ok 300 na 0,20 BBs z uzyciem pierwszego stopnia tunningu (elementy hurricane) Chronometr pokazal +50fps (powinno starczyc a i tak chodzilo mi o wytrzymalosc a nie moc a do tego mam pm'a wyregulowanego przez profesjonalistow ;) ) jak tylko dojdzie bateria dzialajaca z upgrejdem (standardowa za slaba) to wysla do mnie spedytorem i bedzie koniec sprawy :) wtedy napewno napisze rowniez :) Quote Link to post Share on other sites
menadzer Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Ja też mam pozytywne zdanie o tym sklepie. Oddałem CA36K do tuningu drugiego stopnia i teraz ma średnio 420 fps. Wysłałem 10 sierpnia, a guna miałem w domu osiemnastego. Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 polecam, szybka przesyłka dobrze zabespieczona paczka + Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Ja juz sprzet dostalem i wszystko jest zlozone profesjonalnie :) Jak narazie nawet na semi nie zre 2 bbs naraz jak kiedys ;) Wszystko cud miod i orzeszki :) Zobaczymy jak dzis sie sprawdzi w terenie... Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Ja ubóstwiam ten sklep pełen profesjonalizm i troska o klienta :D zostawiłem im AK do tuningu zastrzegli sobie ,ze miniumum 2 tygodnie karabin będzie u nich leżał (myślę sobie ...troche długo no ale trudno...) w miedzy czasie dowiedziałęm się ,ze do 25-27 mam 3 dniowe strzelanie i policzyłem ,ze nie zrobia mi AK na bank a tutaj dzwonie przed chwila i miła niespodzianka , bo zrobili AK dużo wczesniej , zebym mógł je na strzelanie zabrać :D OGROMNY PLUS DLA SKLEPU ZA PROFESJONALNĄ OBSŁUGĘ I RZETELNOSĆ USŁUG. Quote Link to post Share on other sites
Tellanir Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Dziś kupiłem w tym sklepie swojego pierwszego AEG'a; muszę przyznać, iż obsługa jest bardzo miła i fachowa :) Wielki PLUS. Gorąco polecam :) Quote Link to post Share on other sites
jw801 Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Kupiłem u nich tuningowany M15A2 rifle + parę drobiazgów. Ładowarka mikroprocesorowa zachowywała się dość dziwacznie, więc zaproponowali wymianę na inny egzemplarz tego samego modelu lub na droższy model Ansmanna, ale ze znacznym rabatem. Bez zbędnego gadania wymienili też kupione przeze mnie zawieszenie na inny typ. Ekipa ze sklepu powinna prowadzić szkolenia z zakresu obsługi klienta. Pełen profesjonalizm. Cierpliwe i fachowe odpowiadanie na liczne mejle + szybka realizacja zamówień. Zakupy u nich to czysta przyjemnośc :-) Quote Link to post Share on other sites
agat Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Jakies dwa tygodnie temu zamowiłem M15-A4 rifle wersja TUNINGOWANA LEVEL I i kilka innych rzeczy i jestem zachwycony osiagami tej repliki!! Sklep spisał sie wysmienicie wszytsko dotarło na czas, obsluga i kontakt tel, meilowy rewelacyjny przy zamawianiu sam sie troszke zakreciłem co zamowiłem czego nie zamowiłem, troszke namieszałem obsluga sklepu sie odnalazla i towar doszedł w 100% kompletny i to co chciałem!! Co do samej broni to jestem do teraz pod wrazeniem testuje ja z roznymi replikami niby 380fps testowalem z replika AK47 ponad 400fps, z M15 450fps i roznicy nie widziałem kulki leca na identyczna odległosc roznica moze 4m poprostu full wypas!! Goraco polecam ASGSHOP wszytskim maniakom rewelacyjna obsluga, rewelacyjny asortyment, full servis!! Oby wiecej takich sklepow!! A mojej M-eczki nie oddam nikomu :P!! Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Kupiłem od nich kilka rzeczy, wszystko było pięknie załatwione. Miałem dobry kontakt i panowie tam zawsze chętnie oferowali pomoc. Duży + Szkoda tylko, że magazynek do Hi Capy jest taki drogi ;] Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Kolejne zamowienie udane w 100%. Tym razem wieksze (kupno aeg'a). Zamowilem wersje tuningowaną, zadzwonilem z prosbą o jak najszybszy tuning i mozliwość jak najszybszego wyslania. Tuning szostal zrobiony nastepnego dnia po zamowieniu (wieczorem zamawialem) i wyslany tego samego dnia. Przesylke wziąłem kurierem i mialem nastepnego dnia raniutko karabin u siebie. TAK WIEC BAAARDZO DUZY PLUS DLA CALEJ EKIPYY ASGSHOP'u !! + Quote Link to post Share on other sites
wurst Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Ot zwykła paczka - bateryjka + kulki Ale że mam pecha oczywiście paczka została wysłana za pobraniem,a zapłaciłem przelewem.Krótki telefon do asgshopu,zapłaciłem kurierowi a na następny dzień zwrot kasy na konto :mrgreen: + Quote Link to post Share on other sites
MŁODY_ŚWIESTA Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Wiecie co jest moze grane z poczta asgshopu nikt nie odpowiada na moje e-maile i nei bardoz wiem czym to jest spowodowane Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 U mnie wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Mailuje nawet kila razy dziennie i dostaje wyczerpujące odpowiedzi, nawet na najbardziej męczące pytania :) Jestem tylko ciekaw co sie dzieje z moim karabinem, w poniedzialek, zaczal sie 3 tydzien serwisowania, i z tego co mi sie wydaje, zero postępów. Na poczatku informowal, ze naprawa moze im zajac do 10 dni roboczych, ale niedlugo bedzie 15, potem 20 30 itd... Moze to byc troszke meczoce. Naszczescie jestem cierpliwy :P Pozdrawiam Sir EDIT: Przed chiwla dostalem maila od ASG SHOPU, replika naprawiona, jutro wysyłają. Pewnie replika bedzie działała jak nalezy. Wiecej napsize w piatek/poniedzialek jak replika dojdzie. Pozdrawiam Sir Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Witam Wczoraj odebrałem karabin z serwisu (upgrade) wszystko działa dlatego duży +, w trakcie serwisowania go były manewry na które miałem wielką ochotę pojechać ASGshop bezproblemowo pozwolił mi odebrać karabin na weekend za co jeszcze większy +. Pozdrawiam Krzys Quote Link to post Share on other sites
gosiek Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Witam wysłałem mojego starego kałacha na gwarancyjną naprawę styków..naprawa trwała króciutko 8) Do tego jeszcze chciałem żeby wyjeli mi prec lufe i gumke guardera z niego i wsadzili je do mojego nowego kałacha (bo odrazu kupiłem tą nowszą wersje Real steal). Oczywiście nie wzieli za to ani zl :D (w MG bym zapłacił 40zl-wiem bo kiedyś wstawiałem do mp5 prec lufe i wzieli 20 a trzeba załwarzyć że teraz trzeba było rozkręcić 2 karabiny żeby poprzekładać żeczy z nich ) wszystko zostało wysłane szybko i za to ogromny plus..choć znalazła się niestety skaza w idealnie (moim zdaniem) zrealizowanym zamówieniu..otóż w puszce na kablach nie było bezpiecznika i kable były złączone na krótko ..niby nic bo bezpiecznik kosztuje 50 groszy w elektronicznym (już kupiłem ale kosztowało mnie to sporo czasu bo nieźle się nalatałem puki nie znalazłem takiego sklepu gdzie by mieli 25A bezpieczniki :/ we trzech sklepach elektrycznych powiedzieli mi że nie mają takich a dopiero w sklepie w którym nie mieli nic innego tylko tego typu żeczy po 5 min szukania wkońcu znaleźli..) ale jak bym tego nie załważył odrazu to moja baterja mogła by ulec uszkodzeniu (jest to tylko 8.4 więc silnikowi by nic nie zrobiła). Jak już mówiłem to tylko mała skaza za to całe zamówienie i naprawa gwarancyjna były przeprowadzone ekspresowo i wzorowo bo w piątek wysłałem mój karabin i obydwa (stary i nowy) doszły do mnie już w czwarek Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Ja wlasnie dostalem karabin od kuriera. Wszytsko tak jakw cxzesnije ustalone, zadnych dziwnych niespodzianek. Swietna Robota Ekipo Asg Shop, oby tak dalej :ok: Oczywisice Ogromny Plusik + Quote Link to post Share on other sites
xionc Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Realizacje zamówienia mają bardzo szybką, problem tylko miałem, kiedy to okazało się że ponoć nie zapłaciłem za replikę, a zrobiłem to w sobotę. Poprostu Celina nie sprawdziła wyciągu z soboty. Wystarczył telefon, warto porozmawiać. Wielki plus dla tego sklepu. ==== ==== ==== +++++++++++ +++++++++++ ====[/color] ==== ==== Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Trzecia u nich replika (tym razem MP7) i trzeci raz wielki plus, bo dostałem rabat na sprzęt, z którego jestem zadowolony. Oczywiście i tym razem ekspresowa przesyłka i doskonale zapakowana. Do następnej przesyłki będę wiedział że mam się uzbroić w ostry nóż na kilka warstw czarnej folii, jednakże to chyba by była jedyna paczka która przetrwałaby powódź :) Quote Link to post Share on other sites
gosiek Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ja też zrobiłem u nich kolejne zamówienie :D tym razem drum do AK :D ceny mają naprawde dobre a niektóre produkty są tylko tam dostępne :D Quote Link to post Share on other sites
dexter125 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 kompania74 Napidał że długo czeka na naprawę giwery w ASG Shopie. W związku z prośba redakcji o odpowiednie umieszczanie postów temat bowiem pochodzi z topików odośnie machinegun :) ja odpowiadam tu. No cóż kazdy twierdzi że jego broń jest najważniejsza i że to właśnie on powinien mieć naprawę w pierwszej kolejności. Ja sam kupowałem moją emkę w machinegun, ale mimo obowiązującej gwarancji wolałem oddac ją w dobre ręce czyli do ASG Shopu do ich serwisu. Cały nasz Team tam kupuje i serwisuje, nie mamy żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie. A czekać też musze o czym zostałem tak jak każdy klient poinformowany. Przez awarię broni ominęła mnie wspaniała impreza we Wrocławiu :) Ale na pewno będą inne. Podsumowując, panowie po prostu dajcie im spokojnie pracować Po kolei, każdy będzie z pewnością obsłużony :) Serwisował i upgradował broń na pewno będę zawsze w ASG Shopie. Bo są konkretni i żetelni ot co. Quote Link to post Share on other sites
gosiek Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 masz racje... A tak pozatym to jak kupisz u nich broń i oddajesz ją na gwarancje to robią szybciej :D Dlatego tylko u nich zaczełem kupować broń bo gdyby nie to że chciałem zaoszczędzić na przesyłce (wysyłają na ich koszt kurierem broń z gwary więc dodałem jeszcze do tej przesyłki magazynek) to od momentu wysłania (w poniedziałek po południu) była by broń u mnie w piątek a nie w poniedziałek :D a do wymiany w GB była większość części więc roboty było pewno sporo :roll: Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ja czekalem na paczke ponad 2 i pol tygodnia, ale karabin zostal zrobiony rewelacyjnie wiec nastepnym razem nie bede wysylal maila co kilka dni i pytal sie ile jeszcze zostalo ;) Nastepnym razem z czystym sumieniem oddam karabin chocby to mialo zajac im nawet i miesiac :] Pozdrawiam Sir Quote Link to post Share on other sites
Bohun74 Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Powiem krótko - sprawnie, profesjonalnie i przyjemnie, zawsze można liczyć na poradę. Jak dla mnie to jeszcze po drodze do domu. Pozdrawiam całą ekipę ASG Shopu i polecam ten sklep!!! Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 kupiłem niby tylko kuleczki... ale super szybko, super sprawnie, na maile zawsze szybkie i konkretne odpowiedzi... oczywiście PLUS p.s. a zanim ja sie do tych kulek dostałem.... ;) Quote Link to post Share on other sites
gosiek Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Ja niewiem co oni mają na tym serwisie...Ale dziśaj poraz pierwszy od czasu kiedy mi naprawili karabin byłem na strzelance..a tu co? Kicha!! W środku nie było bezpiecznika!!! (choć sam go kupiłem i wysłałem go im razem z repliką bo nie dodali mi go do karabinu od nwości:?). szczęście że na strzelance jeden typ miał zapasowy :roll: mają pewnie na serwisie złego trola wyciągającego bezpieczniki z karabinów :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts