Bartkie - CB Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Witam. Forum przerzuciłem chyba z 20 razy. Dzwoniłem do Janysporta, tam mi odpowiedzieli, że nie maja i nie beda mieli owego plecaku z powodu braku materiału. Zadzwoniłem do sklepu robinson.poznan.pl tam rowniez powiedzili ze nie beda mieli tego plecaka.Sklepy harcerskie takie jak 4 zywioly itp zostaly obdzwonione:P Wiec pytanie do Was. Czy ktos wie gdzie jescze moge znalesc i kupic pp-25 woodland?? Pozdrawiam Bartkie - CB Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77725825 => cuś takiego :?: Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77725825 => cuś takiego szczerze powiedziawszy to nie jestem do konca przekonany czy jest to pp-25, byc moze sie myle ;) Interesuje mnie dokladnie cos takiego: http://www.5277.sumasil.harc.pl/pp25.html Pozdrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
Ray Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77725825 => cuś takiego :?:To jest PS20. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Ten z link'u Paramedic'a to starszy model a ten z twojego nowszy. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Szary Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Rozważ zakup francuskiego kamuflażu, całkiem nieźle pasuje do woodlanda. Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 Rozważ zakup francuskiego kamuflażu, całkiem nieźle pasuje do woodlanda. To jest moje wyjscie awaryjne. Mam nadzieje ze mi sie uda kupic, zdobyc, zabrac ten plecaczek gdziekolwiek i skadkolwiek:P Podrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 O ile wiem nigdy nie było Janysporta PP25 (ani chyba PS20) w woodlandzie. Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 O ile wiem nigdy nie było Janysporta PP25 (ani chyba PS20) w woodlandzie. Był. Natomiast Pan z janysporta powiedział mi ze przestal go robic ze wzgledu na to iz juz nie sciaga cordury. Nie wytlumaczył mi tylko dlaczego. A oto przyklad ze sie mylisz; http://www.5277.sumasil.harc.pl/pp25.html Pozdrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
wally Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 To jest właśnie francuski kamuflaż. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Zwany inaczej CCE. Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 Tak faktycznie. To jest francuzkie camo cce. Przyznaje racje i zwracam honor Wukasz :) Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 ostatnio widzialem w pentagonie w katowicach Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Zajrzyj na forum recon.net lub specops - kolega Rzufik sprzedaje te plecaczki, sam od niego kupiłem. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 O ile wiem nigdy nie było Janysporta PP25 (ani chyba PS20) w woodlandzie. Dawno dawno temu, za siedmioma górami, lasami, dolinami... były plecaki Janysportu w woodlanda. A raczej podróbkę woodlanda. Mój przedmówca, Szary ma takiego grota 75, a mój drugi kumpel ma grota 20. ale to były chyba jedne z pierwszych wyprodukowanych grotów. Szary, masz jakieś foty swojejej 75tki? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Ostatnio wypatrzylem fotke takowego... O tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77128693 na samym dole (nota bene polecam sprzedawce, bralem PP25) Co do Rzufika to sprzedaje on we wspomnianym w pierwszym poście sklepie Robinson. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Wukasz, dokładnie o to mi chodziło :D Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 Rozmawiałem juz z Rzufikiem i niestety nie posiadaja woodlandow. Natomiast maja taki plecaczek ale w camo francuskim cce. I chyba tylko to mi zostalo :P Pozdrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Rozmawiałem juz z Rzufikiem i niestety nie posiadaja woodlandow. Natomiast maja taki plecaczek ale w camo francuskim cce. I chyba tylko to mi zostalo :P Pozdrawiam Bartkie Wiem, że jestem nerwowy, ale nie mogę stać z boku jak ktoś pisze takie głupoty. Skoro w Janysporcie Ci powiedzieli, że ,,że nie maja i nie beda mieli owego plecaku". Skoro masz nampisane na forum, że plecaki w woodlanda a la USA były produkowane jako jedne z pierwszych grotów X lat temu, to po co nadal ciągniesz ten temat :?: Pozostaje Ci tylko woodland francuski CCE. Całkowicie doszło to do Ciebie? Czy masz jeszcze jakieś wątpliwości? Może Ci to rozrysować? Zakładanie wątku o plecaku w woodland, podpierając się zdjeciem plecaka w CCE nie będę komentował, bo uznacie, że cholernie nerwowa i czepliwa ze mnie bestia. Edit: Jeśli Ci tak bardzo zależy, to mój znajomy pewnie chetnie sprzeda grota 20L w woodland. Wygląda jak szmata i ma chyba z 8 lat, ale jest woodland! Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Szary Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Bartkie, nie gryź się tym, co napisał Hubert, przy bliższym poznaniu on naprawdę zyskuje :D Świetnie rozumiem, jak trudno jest podjąć ostateczną decyzję o wyborze sprzętu na -było, nie było- ładnych parę lat. Mogę Ci na pociechę powiedzieć, że plecak jest naprawdę solidny, kamo cce eleganckie i dobrze się sprawdzające w naszych lasach no i przyzwoicie współpracujące z woodlandem. Jeśli chcesz, wstrzymaj się dwa dni to zrobię kilka fotek jednego z drugim. Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 Bartkie, nie gryź się tym, co napisał Hubert, przy bliższym poznaniu on naprawdę zyskuje Nie gryze sie, wrecz przeciwnie ;) Natomiast widzialem plecaki woodland pp25 m.in na zlotach i dlatego myslalem ze jest jakakolwiek mozliwosc kupna go. Natomiast (moja niewiedza), nie mialem pojecia ze w linku ktory podaje to jest dokladnie francuskie camo cce. Jesli chodzi o zdjecia to wielkie dzieki ale mam juz. Zakup zrobie po swietach kiedy konto sie zwiekszy :D Pozdrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Bartkie, nie gryź się tym, co napisał Hubert, przy bliższym poznaniu on naprawdę zyskuje : Jakieś plotki :lol: Bartek, jesteć pewien, że to był woodland a nie cce? Miwo robi plecak mokra, podobny do pp25, do tego mają woodlanda, ale to kodura. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Codura Miwo jest woodlandopodobna i ochydna. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Codura Miwo jest woodlandopodobna i ochydna. Wiedziałem , że o czymś zapomniałem. Co do PP25, jest no jeden z najnowszych modeli Janysportu, więc skoro od dawna nie ma już cordury woodland, to mało prawdopodobne by były PP25 z tego materiału, no chyba, że mieli jakieś zapasy woodlanda. Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 Bartek, jesteć pewien, że to był woodland a nie cce? Ręki sobie nie dam uciąc, bo bym kuzwa został bez reki:D (zartuje oczywiscie) Natomiast co do tego camo to jestem pewien ze to był woodland. W rzeczywistosci łatwiej jest rozroznic cce od woodlanda niz na tych fotkach :) Być moze tak jak mowiles Hubert ta osoba kupila juz bardzo dawno temu ten plecaczek i do tej pory w nim smiga. No coz mi zostało tylko poczekac do świat i po swietach zamowic cce. Dzieki Wszystkim za komenatrze i za rade;] Pozdrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts