Majkel86 Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Ja tam wydałem te 30 pln i nie żałuje bo w końcu kupuje się chyba dla gry, a nie dla reszty niepotrzebnych zabawek :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Dobrze by było zrobić serwer ASG, wkurzają mnie customowe mapki, wole te nowe, przynajmniej człowiek nie bardzo się w terenie orientuje :wink: Quote Link to post Share on other sites
kydrys Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 gra jest super, nareszcie nie ma tak, że na zabicie przeciwnika potrzeba pół magazynka. wysoki realizm tej gry bardzo mi się spodobał, wciągnąlem się. gram od jakiegoś czasu jako J4ho, jak ktoś mnie spotka to dajcie znać. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Czaiłem się, czaiłem i w końcu kupiłem niedawno. Świetna sprawa, jeden z lepszych sieciowych FPSów w jakie grałem (obok AA). Niezły realizm, fajna grafika, bardzo dobre i klimatyczne mapki- szczególnie Danzig, Stalingrad i Konigsplatz. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
kydrys Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Szkoda tylko, że Danzig ani trochę nie przypomina gdańska. Tak samo jak Warsaw. Ogólnie Odessa rządzi (zwałszcza MG i snajper), Stalingrad Kessel, Konigsplatz i oczywiście Kaukasus (wg. mnie drugi po odessie). Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Co do Gdańska to fakt... :???: Ale niektóre customy trafiają się całkiem niezłe :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 Kaukass sux :P , Konigsplatz to najlepsza mapka z czołgami , 2 miejsce w moim rankingu zajmuje odessa :) ! Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Kaukasus ROX, boska mapa. :-P Ostatnia spodobał mi sie Konigsplatz. Ogólnie naprawde fajna gra. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Jeśli ktoś ma teraz przerwę w graniu, to polecam odpalić- bodajże przedwczoraj ukazał się zapowiadany i oczekiwany update (Steam zasysa go automatycznie) Sporo zmian, których lista tutaj: http://www.red.orchestra.pl/index.php?m=si...93eae723443bf2e Quote Link to post Share on other sites
kydrys Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 no, po "apdejcie" zdecydowanie kryukovo rządzi. naprawdę, tak zaje*istej mapy to dawno nie grałem. co macie do kaukasusa, jak się zna triki, to się dobrze gra. np. jak się umie wejść na tą pochyłą ścieżkę osłoniętą murkiem od strony domku. niemcy wogóle nie potrafią sobie wyobrazić, że stamtąd może wyjść rusek. i do czasu kiedy twój pierwszy cel nie zrespawnuje się i nie wróci jest sieczka. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Kurcze zapuściłem się w graniu... Trzeba ściągnąć ten dodatek i pograć troszku :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Większość map jest dość fajna :) Tylko do tej gry trzeba mieć porządne zaparcie po poziom realizmu i trudności może szybko zniechęcić :) BTW - nie uważacie, że pepesza w porównaniu z MP40 ma kosmiczny dorzut? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Ma gigantyczny na pierwszy rzut oka- ale jak się nauczy oddawać krótkie, kontrolowane serie, to zabójcza broń na krótsze dystanse (i ma przewagę nad MP40 z uwagi na większy magazynek). Ale co my tu o PMach, skoro i tak Mauser roxxx :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Ja to tam lubię sobie z stg44 polatać ;) No albo mg42 :-P Quote Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 czy u was też modele graczy trzęsą się i kręcą w koło podczas biegu ? Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Nie... masz są z kompem nie tak :P Quote Link to post Share on other sites
Euzebi Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Szkoda tylko, że Danzig ani trochę nie przypomina gdańska. Tak samo jak Warsaw. Bo Gdańsk przed wojenny wogóle nie przypomina Gdańska który jest teraz , nawet kamieniczki na Długiej postawili na odwrót za komuny ;) A co do grywalności to i tak nic nie przebije strzelania do hordy T-34 z panzerfausta ;) Quote Link to post Share on other sites
kydrys Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Nie ma to jak złapać klasę szturmowca a potem wbić się transporterem w umocnienia wroga. Co prawda jak dobrze pójdzie, giniesz po 20sek, ale bieg przez okop z palcem non stop na spuście, kosząc niemców to jednak coś... :) Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Transporterem... jakoś nie lubię mapek z pojazdami. Chyba, że jest max 1 czołg jako wsparcie, jak na Konigsplatz, czy Leningradzie choćby. Quote Link to post Share on other sites
Neskey Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 E tam, te gigantyczne mapy "pancerne" to też jest klimat, tylko na dobrym serwie trza grać i miec zgraną ekipę w czołgu która słucha się komandira w wieżyczce bo inaczej to klapa.... I moim zdaniem nie jak to szturm w grupie kilku czołgów! Quote Link to post Share on other sites
kydrys Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Transporterem... jakoś nie lubię mapek z pojazdami. Map czołgowych też nie lubię. Ale np. są takie mapy na których walki prowadzi się na większe dystanse, zdobywając po kolei umocnienia wroga. I wtedy żeby godzinami nie biegać po polach i wioskach do akcji wkraczają transportery. A poza tym dostarczają do 8 żołnierzy w ogień walki bardzo szybko. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Mam RO, i gra jest genialna. Na moim sprzęcie może nie mogę się cieszyć smaczkami, płynnością ale pograć się da. Gra genialna. COD przy niej się chowa. Lesiu - co do kręcenia się modeli to "AI" botów ..... Quote Link to post Share on other sites
kydrys Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 I tak zwykle nie ma czasu cieszyć się smaczkami. Chyba że na mapach czołgowch. Ale to są nudy. :P Quote Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Lubie wojenne FPS`y ale jakoś nie mogę się przekonać do RO, im dłużej w nią gram tym bardziej się zniechęcam. :wink: A czy z waszych karabinów też wylatują takie zielone iskry ? Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Zielone? Nie zauważyłem,. Ja lubie mapy czołgowe, ale niestety, na polskich serwerach siedzą same nyguski, klepia te same mapy w koło Macieju od początku. Jak ci się dostanie np. taki Tiger I, to możesz zasnąc przy obracaniu wierzy :wink: ale za to jak sie przyczaisz to nie ma wybacz. Żeby dobrze pograć muszę wchodzić na zagraniczne serwery, lubię rosyjskie, bo wtedy mogę sobie pogadać na TS-e :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts