Ruryk Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Jak ci się uda opowiedz o rezultatach ; ).A na przyszłość piszę się "Spróbuję" Pzdr RuRyK Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 rozkładałeś go? Ja tam mam sporo metalu! I lepiej dać m80! kiedyś kolega przedobrzył......... Quote Link to post Share on other sites
soldat Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Witam, znalazłem przez przypadek coś ciekawego na temat tej repliki. Jest to recenzja z niemieckiego forum. Jest tam sporo dobrych zdjęć oraz ogólna ocena pistoletu. http://www.razyboard.com/system/morethread...-3837363-0.html Quote Link to post Share on other sites
LHOswald Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Witam , czy ma ktoś linki lub zdjęcia rozłożonego tego Glock'a ? Chodzi mi o części wewnątrz i całego GB'a . Quote Link to post Share on other sites
stilian Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=27766&st=40 wystarczyło pare stron wstecz poszukać 8-) Quote Link to post Share on other sites
cryptonic Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 W linku który podałeś nie ma zdjęcia ukazującego GB w środku. Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Dragunow, mozesz przyblizyc watek ,,kolega przedobrzyl,,? Co on wstawil w Glocka, co mu sie z nim stalo? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Popękało! To wszystko! Wstawił spring tego m85 czy ile tam jest. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Czy Wy też macie problemy z regulacja hop-upa ? Ja mam tak ze reguluje hopup, wydaje sie ze kulki lecą idealnie ale za chwile jedna leci w doł, druga leci w niebo.... pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 tofik, a jakich kulek używasz? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 JA mam ten sam problem nawet przy gumce silikonowej! Kulki latają jak im sie podoba! 0,20! Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Dragunow! Nie krzycz w każdym zdaniu jakie piszesz! Przeczytamy i bez tego! :) Latają jak chcą na jakiej odległości? Jeżeli np nie możecie trafić człowieka na 25m można to uznać za normalne przy tej długości lufy. Ale polecam rozebrać i dokładnie gumkę obejrzeć. być może coś trzeba przeczyścić. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 używam 0.2 Blastera. No cóż, kiedy jedna kulka spada po 20 m a druga po 20 leci w kosmos to jednak chyba nie jest ewenement którkiej lufy prawda ? Coś musi byc nie tak.... pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Rozbierz, obejrzyj, przeczyść. Jak możesz - spróbuj przetestować inną gumkę hu i inne kulki. Jak nie pomoże - możesz wysłać na gwarancję (jeżeli jeszcze masz). Jeżeli nie - musisz poszukać (albo poczekac aż ktoś napisze) jak inni sobie z tym problemem poradzili. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Witam. Tak, gwarancje mam, glock ma dopiero miesiąc :) Ale juz nie mam ochoty ciagle go odsylac (dwa razy juz byl na serwisie krakmanów ;-) ). Najpierw sprobuje sam to naprawic. Ma ktos moze jakas instrukcje jak to rozebrac? Przypuszczam ze moze dystanser sie przekrzywil czy cos. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 E no tak. gdzie ty masz tam dystanser?? Bo ja go nie moge znaleźć. Zmieniam w tym tygodniu lufe na 20cm i zobaczymy ja będzie Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 No nie wiem, glock nie ma dystansera ? Myślałem że ogolnie zasada działania hop up jest podobna do normalnych aegów... pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
rudy13 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Dawno tu nikt nie pisał i jestem ciekaw czy wszystko gra z waszym glockiem? Quote Link to post Share on other sites
headshooter Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Jakby nie grało to by się ktoś wpisał ;) Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Dawno tu nikt nie pisał i jestem ciekaw czy wszystko gra z waszym glockiem? GRA ;-) Quote Link to post Share on other sites
rudy13 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 tofik chce ci podziękować za tamte info na gg kupiłem go i czekam jutro pewnie bende go miał 8) Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 No nie wiem, glock nie ma dystansera ? Myślałem że ogolnie zasada działania hop up jest podobna do normalnych aegów... pozdrawiam Jest podobna. Gumka od aeg pasuje po przycięciu na odpowiednią długość. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ale nie ma systansera! z tym przycinaniem trzeba uważac gdyż czasem gumka sie zsuwa !! JA tak miałem i czasem wyniki sięgały 30pare metrów a czasem 5-10m. Quote Link to post Share on other sites
stilian Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) masa nowinek na szpec szopie do klocuszka : :D:D Teflonowany Cylinder Wzmocniona Głowica Tłoka Wzmocnione Łożyska Wzmocniona Krzywka Popychacza Wzmocnione Śruby Gearboxa Wzmocniony AntiReversal Wzmocniony Popychacz Wzmocniony Tłok Zestaw Wzmocn. Głowicy Tłoka Zestaw Wzmocn. Prow. Spr. i wszystko dedykowane do Glocka ]:-> i oczywiście wszystko firma Laylax http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_...ll2u5njp2nvu083 Edited May 24, 2007 by stilian Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ładnie ładnie,trzeba by w niedalekiej przyszłości pomyśleć ;].Mniemam jeżeli nasz klocek jest kopią TM'a to raczej powinno pasować? Pzdr RuryK Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts