Zgedi Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) Jest masa programów które pomagają w zrobiniu briefingu,dodaniu muzyki,zdjęc i innych bajerów.Wystarczy poszukać Zgedi powiedz mi czy ty nie byłeś kiedyś w OFP'owskim klanie SFoP?? Ano byłem.A co znamy się może Ide na tv...na tvp3 bezie o zamachu na Anwara Sadata Edited February 13, 2007 by Zgedi Quote Link to post Share on other sites
kali Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Dobra, znalazłem. Chce ktoś zostac beta-testerem misji pod WP Mod? Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Jak znalazles to daj jakies linki bo ja nie moge skonczyc swojej misji pod ArmA. Zwlaszcza skryptowanie mi nie idzie a raczej nie chce ruszyc w cale bo nie mam o tym zielonego pojecia ani czasu zeby sie za to wziac. Tak przy okazji z tego co juz sprawdzilem programy dzialaja pod OFP i ArmA. Wiec bede wdzieczny za wszystko co znalazles. Quote Link to post Share on other sites
kali Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Ja używam Chris's OFP Script Editor. Ale Tobie polecam OFP Script Editor v1.2 PL. Praktycznie to samo, ale PL. http://www.ofp.imro.pl/programy.php?class=...ramy&page=1 3 od dołu ;) Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) Praktycznie mnie to ryba czy polski czy angielski ale tak czy inaczej dzieki. U i na samym starcie problem chociazby taki ze nazwy broni totalnie sie roznia zapomnialem o tym nie mowiac juz o tym iz jest wiele broni nie dostepnych w OFP. Hmm no trzeba szukac dalej. Edited March 29, 2007 by PauLLesnik Quote Link to post Share on other sites
Kacper14 Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Gram w OFP od dłuższego czasu i myśle że dłużo umiem robić. W edytorze. Np: Desant Hummerów z Black Hawków , T 80 zrzucony z Mi 26 itp. Albo ostrzał artyleryjski. Ofp ma to do siebie że jest super realistyczna , a w realu jak cie wróg zobaczy to stara sie ciebie zabić a nie strzela w bok. W ofp przez LAN też sie fajnie gra . Nawet we dwóch. Przeciw kompóterowi. Ale najlepsze są addony:) Quote Link to post Share on other sites
kali Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 FDF jest świetnym modem. Cudne dźwięki strzałów, grafika poprawiona i w ogóle zajebiście! Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 A ja jestem chyba ograniczony umysłowo bo żaden mod nie chce mi działać na OFP, jedynie te oficjalne (Resistance). A mam taki piękny mod z AH-6M Little Birds :mrgreen: Damn it all to HELL :wink: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ekhm, ściągaleś patch? Masz oryginal? Quote Link to post Share on other sites
kali Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 LittleBird, musisz miec wersję 1,96. A z AH-6 i nie tylko, jest BAS mod. Polecam. Black Hawki, Little Birdy i wszystko co do kompletu ;) Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Jeśli jesteśmy przy modach, to polecam FFUR 2007. Masa bajerów, nowe efekty, dźwięki, świetne modele jednostek, broń, animacje, zoptymalizowany silnik, poprawione bugi i wiele innych- pełna lista tutaj: http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/ikon...=4;t=56567;st=0 Można też rozegrać sobie starą kampanię w wersji FFUR- jednak IMO ucieka genialny "zimnowojenny" klimat (bo to już wojacy w ACU, odbajerowane emki etc) Ale dużo wnosi do naszego starego OFa- gorąco polecam! Quote Link to post Share on other sites
kali Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 A jakie są wymagania? Słyszałem, że pod FFUR trza miec mocnego kompa. Poza tym FFUR 2005 i FFUR 2006 są zabronione na większości serwerów. Ponoc może serwer rozwalic. Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Nawet nie ponoć, tak samo z WGL5 etc...to jest kwestia animacji wychylania sie z " etatówką" lub bronią krótką + chodzenie/bieganie w "kuckach" + zmienione configi...chyba ;) Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ekhm, ściągaleś patch? Masz oryginal? Ekhm, tak i tak. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Albo nie umiesz wgrywać albo nie ma szans, żeby ci nie działało Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 A ja jestem chyba ograniczony umysłowo bo żaden mod nie chce mi działać na OFP, jedynie te oficjalne (Resistance). A mam taki piękny mod z AH-6M Little Birds :mrgreen: Damn it all to HELL :wink: Resitance to nie mod tylko dodatek rozszerzający OFP do wersji 1.75 i każdy nowy mod/addon/patch działa tylko pod Resistance a nie pod OFP. Kiedy zainstalujesz sobie resistance to odpalaj sobie tylko niego a nie stare OFP i twoje dodatki powinny działać, zajrzyj też to readme tam powinny być informacje pod jaką wersję dany addon działa. Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Na MP gadałem z typkiem z ekipy BAS Addon Studios, może coś z tego będzie :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
kali Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 A skąd można ściągnąć FFUR? Quote Link to post Share on other sites
kAcAj Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Na przykład z FileFront.com ;) Quote Link to post Share on other sites
Kubus Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 jak mozna pomijac misje ..... nikt nie lubi modow na druga wojne swiatowa? Quote Link to post Share on other sites
kali Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 A mi coś FFUR 2007 nie działa. Zainstalowałem, podczas instalacji, nie wiem czemu, wyskoczyły dwa ostrzeżenia, że FFUR działa tylko na wersji 1,96. Zainstalowało się, naciskam na start i... nic. Pojawia się na ułamek sekundy czarne okno, ale poza tym nic się nie dzieje. Wie ktoś może, co z tym fantem zrobić? Ściągnąłem sobie też ECP. Podczas próby instalacji, gdy pojawia się wybór katalogu, nie mogę nacisnąć next nawet po wyborze katalogu. Co jest? może oba te problemy są przez wersję? Musiałem ostatnio kupić nówkę, bo pożyczyłem kumplowi swojego, a on zgubił i mi oddał kasę. Mam jakąś edycję "Kolekcja Klasyki". Może to przez to? Quote Link to post Share on other sites
Styper Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Ano byłem.A co znamy się może? A no, znamy się :P Byłem w nim jako Snajper :D Quote Link to post Share on other sites
Potf0r Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) A mi coś FFUR 2007 nie działa. Zainstalowałem, podczas instalacji, nie wiem czemu, wyskoczyły dwa ostrzeżenia, że FFUR działa tylko na wersji 1,96. Zainstalowało się, naciskam na start i... nic. Pojawia się na ułamek sekundy czarne okno, ale poza tym nic się nie dzieje. Wie ktoś może, co z tym fantem zrobić? W wersji OFP z KK (kolekcji klasyki) dodatek Resistance (który jest wymagany przez FFUR'a) jest zainstalowany 'niejawnie', tzn. nie ma pliku flashpointresistance.exe wymaganego do odpalenia FFUR'a. Rozwiązanie jest proste: plik exe o wielkości 3 694 671 (niestety nie mam zainstalowanego więc podaję wielkość pliku a nie jego nazwę) kopiujemy w ten sam katalog pod nazwą flashpointresistance.exe i cieszymy się działającym FFUR'em :) ->Czarne okno to okno dosowe, tak jest odpalany FFUR, wyskakuje na moment, gdyż nie znajduje flashpointresistance.exe. Edited July 16, 2007 by Potf0r Quote Link to post Share on other sites
kali Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Potf0r, dzięki WIELKIE. FFUR jest boski. A i ECP zaczęło działać. Quote Link to post Share on other sites
Ghost4fun Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Hmm....kupiłem OFP Resistance i opłacało się. Ta gra jest extra robie własne misje. Ściągam addony o Vietnamie , IIWŚ. Teraz zrobiłem sobie misje podobną jak w filmie Black Hawk Down. Polecam tą stronkę dużo addonów i innych rzeczy : :uśmiech: http://www.ofp.imro.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts