Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] BAR 10 [JG]

Recommended Posts

• 1 year later...
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

Hej! Mam pytanie. Mam propozycję kupna repliki od starego sąsiada bar 10 z lufa Prometheusa, komora i gumka pdi, custom tłok i cylinder wykonane profesjonalnie + luneta za 650zl. Jedyną sprawa to zespół spustu, który według kolegi musi być wysokiej klasy (w co nie wątpię) i dostrojenie. Wiem, że ta replika ma przebieg może 200 kulek od nowości. Po prostu kumpel porzucił projekt i się kurzy od 4 lat. Co o tym sądzicie? Gdzie mógłbym zdobyć taki zespół spustu? Słyszałem o Barcie, ale nie mogę znaleźć do niego kontaktu. Ile sobie liczy za taki zespół spustu? Sprężyna m150 i generuje koło 550 fpsów. A i kto byłby mi wstanie dostroić tą replikę. Dzięki z góry za odpowiedź. W razie pytań strzelam się od blisko 5 lat i ostatnio jakoś mnie podjarało snajperstwie, bo pożyczyłem snajpe od kumpla. Zdaje sobie sprawę z bezpieczeństwa i cen. 

edit. Dowiedziałem się że ten zespół cylindra i tłoka robił właśnie u Bart_a, ale nie pamięta gdzie go można znaleźć. 

Edited by adam7841
W dniu 6.06.2020 o 22:14, adam7841 napisał:

...

edit. Dowiedziałem się że ten zespół cylindra i tłoka robił właśnie u Bart_a, ale nie pamięta gdzie go można znaleźć. 

Jeśli jest zestaw cylindra od Barta, lufa promyka i jakaś luneta + dobry stan wizualny, to za tą kasę warto

Moim zdaniem warto dogadać się z Bartem i wysłać mu replikę na dorobienie zestawu spustowego i dostrojenie zestawu (ma też fajne sprężyny)

kontakt podsyłam Ci na pw

• 5 years later...