Wolf Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Przypominam uczestnikom zlotu, że szczgółowe i aktualne informacje dla każdej ze stron konfliktu znajdują się na naszym forum. Prośby o dodanie do ukrytego podforum stron proszę kierować na PW do mnie lub kolegi Somana. Zostało już tylko dwa tygodnie, powoli dobiegają końca ostatnie przygotowania. Link to post Share on other sites
simpson Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Mały ruch na tym forum, lecz wierzcie mi: ostatnimi czasy na poznańskich spotkaniach AS mówi się głównie o Tomaszowie : ) Nie mogę się doczekać! wpisał to Fellblade, który włamał się na konto Simpsona Link to post Share on other sites
YOdi Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) witajcie poniżej link do oficjalnej mapy operacyjnej Zlotu LINK do MAPY ps. podziękowania dla Potf0ra za pomoc przy jej tworzeniu :) Edited April 18, 2008 by YOdi Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 (edited) Ja też myślę pozytywnie icon_wink.gif prognoza na 16 dni "w przód": około 12 stopni i opady przelotne icon_wink.gif Jak dla mnie bomba pogoda icon_wink.gif Przynajmniej Foka nie będzie siedział w bazie w chłodzie i czyhał z Glockiem na Fęsa i jego triki filmowe :mrgreen: Edited April 19, 2008 by von_Zakapior Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Mija kolejny weekend przygotowań, szczegóły znajdziecie w galerii na naszej stronce. Link to post Share on other sites
AWR_sowiet Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 No Panie i Panowie, jak tam przygotowania? Mało czasu już zostało :) My już w sumie w poniedziałek jedziemy. Ahh...tydzień w polu :) Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Taaaa..... A niektórym to dobrze :-P. A inni muszą w pracy tyrać do końca i na ostatni gwizdek przyjeżdżać :-P. Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Taaaa..... A niektórym to dobrze :-P. A inni muszą w pracy tyrać do końca i na ostatni gwizdek przyjeżdżać :-P. Trzeba bylo wziac urlop i przyjechac "odpoczywac" od poniedzialku w Tomaszowie ;) Link to post Share on other sites
sasza Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 @Tuksiak Ostatni będą pierwszymi! więc nie ma co marudzić ;) Widać także, że 'producent' zlotu tnie koszta i zamiast koparki (całodzienne wypożyczenie to około 300-400zł) to szpadelki/kilofy w dłoń i ręczna robota. Do zobaczyska w piątek, jeśli dojade... Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 'producent' zlotu tnie koszta i zamiast koparki (całodzienne wypożyczenie to około 300-400zł) to szpadelki/kilofy w dłoń i ręczna robota. "...ja p...lę takie wczasy, dresy w pasy i drewniane adidasy..." :mrgreen: Link to post Share on other sites
Soman Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 Widać także, że 'producent' zlotu tnie koszta i zamiast koparki (całodzienne wypożyczenie to około 300-400zł) to szpadelki/kilofy w dłoń i ręczna robota. Podziwiam Twoją przenikliwość i zdolność dedukcji. Wielki Szacunek... Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Swoją drogą jak mi znajdziesz kparkę za 300-400 PLNów na dzień to poproszę do mnie na budowę... Jakoś u nas w okolicy kasuja 100 ale za godzine.. Link to post Share on other sites
sasza Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Soman wzruszyłem się czytając twe słowa uznania.. ;) Link to post Share on other sites
Soman Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 Dziękuję. Bardzo proszę krytykę budżetu pozostawić na "po zlocie". Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Echo wpada w czwartek, więc załapiemy się na końcówkę przygotowań. Mam nadzieje że będziemy mogli pomoc. Do zobaczenia. Link to post Share on other sites
hichel Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Nie wpadajcie - zróbcie to świadomie ;) Wasze ukochane FST też będzie już w czw wczesnym popołudniem :) Jizas jak ja te 3 dni jeszcze wysiedze w robocie bo od dziś już na walizkach siedzę i już chcę czw popołudnia :D Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Dla nas zakończył się kolejny pracowity dzień i będzie mi bardzo miło powitać was w Tomaszowie. Mam nadzieję, że w tym roku będzie jeszcze lepiej i ciekawiej, niż na poprzednich edycjach. Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 No kurde na pewno będzie lepiej ;) w końcu sie tam wybieramy nie? ;) A za rok bedzie jeszcze lepiej bo też się wybierzemy ;) Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Dla nas zakończył się kolejny pracowity dzień i będzie mi bardzo miło powitać was w Tomaszowie. Mam nadzieję, że w tym roku będzie jeszcze lepiej i ciekawiej, niż na poprzednich edycjach. Wolf nikt nie ma wątpliwości, że tak właśnie będzie ;-) Link to post Share on other sites
AWR_sowiet Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Tomek Pipo! Czemu ECHO ma takie opóźnienie? :P tam już 60% składu AWR jest, od jutra rano 80%, ale bez Was to ani rusz! Nie dacie rady szybciej? :P Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Wiesz jak jest, żony, dzieci, praca, kochanki... poza tym cała organizacja i logistyka ;-) tak czy siak jeszcze tylko dwa dni. do zobaczyska Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Żony (ew. przyszłe żony ;-) ) zabiera się ze sobą ;), wtedy łatwiej jest. I utyskiwania mniej, że Cię w domu nie ma.... tylko kulek choroba więcej idzie ;-). Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Żony (ew. przyszłe żony ;-) ) zabiera się ze sobą ;), wtedy łatwiej jest. I utyskiwania mniej, że Cię w domu nie ma.... tylko kulek choroba więcej idzie ;-). Właśnie 8) :D Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Tuksiak czyś ty ocipiał???? To gdzie ja mam "odpocząć" od rodziny?? W pracy??? Grabisz sobie grabisz.... po której stronie jesteś w Tomaszowie?? ;) Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Po właściwej :lol:. Ja tam jak na razie dzieciaków na głowie nie mam, córka ma już 18-tkę i sobie hasa luzem ;), a z Kobitą nas bawi najbardziej latanie razem po lasach i polach ;-), dlatego jedziemy razem ;). Link to post Share on other sites
Recommended Posts