Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WWCH - oporzadzenie, opinie

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E, i tak się znajdzie (jak sądze całkiem wielu) chętnych, którzy to kupią i będą pisali (a co gorsze, będą w to szczerze wierzyli) "jak za tą cene dobra, polecam".

Zwrot "jak za taką cenę" jest kluczowy przy tanim i kiepskim sprzęcie.

E, i tak się znajdzie (jak sądze całkiem wielu) chętnych, którzy to kupią i będą pisali (a co gorsze, będą w to szczerze wierzyli) "jak za tą cene dobra, polecam".

Zapewne masz rację - tylko chyba ta oferta skierowana jest na ciut innych klientów - tych co nie mogą wywalić 500+ zł na kamizelkę a chcą wyglądać PR0 - czyli nową krew - albo raczej młodą która coraz bardziej zalewa to hobby.

:wink:

Byle nie za młodą. Za tą cenę to każdy 15 latek będzie miał "CIRASA", i wszyscy będą jak Marines z Call of Duty 4 :-F

No właśnie - poruszyłeś bardzo ciekawą kwestię - ale na inny dział.

Całe szczęście że każdy ma rozum i może wybrać to co mu odpowiada. Przyznam sie że opieram część swojej wiedzy o oporządzeniu na wypowiedziach was - między innymi Foki - i dość sceptycznie podszedłem do CIRAS'a tego za 300 zł. OPinie są różne, sam pomacałem i jakoś mam podobne wrażenie - niemniej jednak zestawiając cena do jakości i możliwości potencjalnego airsoftowca... cóż wszystko dla ludzi ;-)

W moim posiadaniu jest trochę sprzętu made in china - ogólnie wrażenie na + co do oporządzenia - heh zawsze czytam wasze opinie.

W oryginale nie używa się CIRAS'ów w UCP.

Kamuflaz kamuflazem, ale dobrze ze chociaz model sie zgadza. Bo CIRAS w CB jak mi wiadomo jest zakontraktowany dla USMC, a USMC uzywa wylacznie Landow (wersja Maritime, jak sama nazwa wskazuje, jest uzywana przez SEALs i armie).

Kamuflaz kamuflazem, ale dobrze ze chociaz model sie zgadza. Bo CIRAS w CB jak mi wiadomo jest zakontraktowany dla USMC, a USMC uzywa wylacznie Landow (wersja Maritime, jak sama nazwa wskazuje, jest uzywana przez SEALs i armie).

Maritime jak sama nazwa wskazuje, to "Czas Marii".

I ktoś tu musi jesscze raz ciocię internet popytać o pare rzeczy :))))

I żeby sie bawić w detale, Coyote to nie jest kolor Tan czy Khaki.

A dla MARSOC w coyote zamóiony był cały zestaw FSBE II obecnie. W skład którego wchdzi nie tylko CIRAS czy tam MCAV ale również MBSS czy MBAV używane również pzrez SEALs czy zwykłe jednostki US Navy(tych cieci co rzeki na canou patrolują)

kurde hehehehe wersja Maritime, jak sama nazwa wskazuje, jest uzywana przez SEALs i armie, dobre:))) dobre w h*j :D

Ah, Volt,

Force Recon już nie ma :)