asas Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Co do kolby - sprawdzę dokładnie dopiero w sobotę u dziewczyny, tam wszystko leży z racji terenu odpowiedniego do testów. Ale mam wrażenie że mogą być maks o 1cm dłuższe. I tak, chodzi mi o tę baterię. W wersji RIS bateria wchodzi tylko do kolby. Serio jest tam miejsce ma 3 pasek? Nie zauważyłem przy wstępnych oględzinach, ale byłem zbyt zachwycony repliką by zwracać uwagę na takie szczegóły.. Przydałoby się zrobić małe FAQ o tej replice w pierwszym poście, popularna jest a stosunkowo mało o niej informacji. <tak, to taka lekka próba mobilizacji dla AnR'a i innych którzy trochę już z tą repliką pracowali>. Quote Link to post Share on other sites
19ad3Q71 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Co do kolby - sprawdzę dokładnie dopiero w sobotę u dziewczyny, tam wszystko leży z racji terenu odpowiedniego do testów. Ale mam wrażenie że mogą być maks o 1cm dłuższe. I tak, chodzi mi o tę baterię. W wersji RIS bateria wchodzi tylko do kolby. Serio jest tam miejsce ma 3 pasek? Nie zauważyłem przy wstępnych oględzinach, ale byłem zbyt zachwycony repliką by zwracać uwagę na takie szczegóły.. Przydałoby się zrobić małe FAQ o tej replice w pierwszym poście, popularna jest a stosunkowo mało o niej informacji. <tak, to taka lekka próba mobilizacji dla AnR'a i innych którzy trochę już z tą repliką pracowali>. To wsadź calówkę i zobacz czy ten pakiet się zmieści; Wymiary pakietu: 130x20x10mm x 2 ( najbardziej chodzi mi o długość ) Quote Link to post Share on other sites
asas Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Dam znać najszybciej w piątek. Ale nie ma problemu, postaram się to zrobić :) Jednakże wydaje mi się, że wstępnie mogę założyć iż da radę - kwestia upchnięcia kabli. Quote Link to post Share on other sites
Mani1976 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Da radę bez problemu, do końca tuby na baterie w kolbie jest 14 cm, z kablami tez nie ma problemu w stopce kolby jest dość miejsca. Quote Link to post Share on other sites
Piteroz Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Miałem identyczną sytuację na pierwszym strzelaniu po zakupie, sklep na gwarancji wymienił komorę. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Dobra opcja dla kogoś, kto ma ważną gwarancję. KWA która u mnie była gwarancji nie miała. Hamid powinien niedługo się pochwalić rezultatami ;) Quote Link to post Share on other sites
Hamid Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Hamid się wypowie już jutro, po przeprowadzonych "polowych" testach. Jednakże na chwilę "tą" jestem pozytywnie przerażony, i mogę jedynie powiedzieć że magazynki nadążają z podawaniem, i nie miałem bolączek z pusto-strzałami. :D Quote Link to post Share on other sites
2xbartek Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Wymieni Wymieni Quote Link to post Share on other sites
asas Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Zna ktoś może wymiary śrubokrętu heksagonalnego potrzebnego do rozkręcenia GB? Quote Link to post Share on other sites
2xbartek Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 (edited) Wymieni Wymieni Wybaczcie,te wpisy, miałem wczoraj problem z forum. Wymieniłem gumkę i dystanser na Guardera – Przezroczystego i teraz podkręca, ale za mocno. Na zerowym ustawieniu podrywa ostro w górę A z tą gumką trzeba bardzo uważać. Jest delikatna, ale wejdzie do komory. Edited December 6, 2011 by 2xbartek Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Nie wiem czemu wszyscy się tak czepiacie tej gwarancji skoro nie jest ona wam do niczego potrzebna... Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Zna ktoś może wymiary śrubokrętu heksagonalnego potrzebnego do rozkręcenia GB? T2 albo T3... Kup cały zestaw najprościej, nie są drogie. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Orientuje się ktoś, czy taka lufa podejdzie pod emke kwa bez większego problemu ? http://azteko.pl/boyi-lufa-zewnetrzna-m4-cqb-280-mm-p-1679.html pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Chłopaki mniej techniczne, a bardziej estetyczne pytanie: Czy panele RIS w kolorze Dark Earth na czarnej eMce ładnie wyglądają?:D Quote Link to post Share on other sites
Hamid Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 To przecież zależne od twojego gustu. :D Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Hah no tak, ale chodzi mi o to, czy się nie będą gryźć i czy po prostu jakoś to będzie wyglądałO:P Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Dzięki, panele zamówione, kolbe mam i chwyt zmienie. Będzie +5 do lansu:P Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 KWA to choroba :P , właśnie zamówiłem drugą, tym razem CQB Compact :). Quote Link to post Share on other sites
Bartas241 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Witam, własnie dostałem M4 LMT ze zbrojowni i wszyskto jest OK, tylko chwyt przedni wraz z zespołem muskzi posiada 'luzy' giba się na lewo i prawo. Wie ktoś jak temu zaradzić? Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Z przody na górze szyny, u góry masz śrube na płaski śrubokręt. Dokręć ją i będzie ok;) Quote Link to post Share on other sites
Bartas241 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Z przody na górze szyny, u góry masz śrube na płaski śrubokręt. Dokręć ją i będzie ok;) Mam wersje klasyczną m4, bez szyn RIS z przodu i nie ma tam żadnej śruby :) Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Oj no to przykro mi, ale gdzies powinna byc śruba, którą należało by dokręcić. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Oj no to przykro mi, ale gdzies powinna byc śruba, którą należało by dokręcić. Przy klasycznych okładzinach nie ma żadnych śrub. Jeśli gibie Ci się cały przód, łącznie z lufą zewnętrzną to pewnie delta ring musisz dokręcić. Quote Link to post Share on other sites
Bartas241 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Przy klasycznych okładzinach nie ma żadnych śrub. Jeśli gibie Ci się cały przód, łącznie z lufą zewnętrzną to pewnie delta ring musisz dokręcić. No właśnie lufa zewnętrzna siedzi bardzo sztywno i nie lata na boki, tylko muszka, a przez to i również chwyt przedni. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Mi też się gibała muszka, klej rozwiązał problem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts