piotrekltk Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 No tak rzeczywiście coś jest, no to rozumiem dokładana szyna, ale reszta jest raczej z jednego kawałka przecież... Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Małe pytanko czy ktoś instalował takie cudo: http://www.taiwangun.com/magazynki/elektryczne-magazynki-boxy/sterowany-dzwiekiem-magazynek-bebnowy-do-m4-boyi.html Czy to działa razem z eMką KWA? Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Ten mag jest BOYI, więc nie powinno być problemu, ale nie miałem więc lepiej sprawdzić:) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Zwykły plastikowy magazynek bębnowy, żadne cudo. ;) Wewnątrz koszmarnej jakości. A kształt wejścia ma jak zwykły plastikowy low/mid od boyi/p&j, więc jeśli one pasują, to ten bęben też. Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Zwykły plastikowy magazynek bębnowy, żadne cudo. ;) Wewnątrz koszmarnej jakości. A kształt wejścia ma jak zwykły plastikowy low/mid od boyi/p&j, więc jeśli one pasują, to ten bęben też. Ja w swojej KWA zauważyłem dość dużą wadę konstrukcyjną(przynajmniej dla mnie) - GB skręcany jest na blacho-wkręty ze stali utwardzanej. Na szczęście idzie to nagwintować na M3 bez większego problemu:) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 A to dlaczego jest wada? Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Witam, wczoraj przyszedł mój egzemplarz emki KWA/LMT wersja z tą krótsza lufą zamawiana w asgshopie. Pomiar FPS, który dostałem wraz z replika wskazuje wartości od 348 do 351FPS a na stronie produktu jest napisane ze replika ma około 400FPS, więc mnie mocno zdziwilo że w mojej jest o tyle mniej. Skąd może być taki wynik? Czy to że na gumce może być jeszcze smar ma wpływ na taki test? Quote Link to post Share on other sites
Bartas241 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Ja w swojej emce w stocku miałem 350-360 FPS. LMT Defender 4 Carbine. Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 To czemu w takim razie i na pudełku i wszędzie w internecie jest napisane ze maja 400FPS i sprezyne m120? Bardzo to dziwne Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Znów, pytaj się sklepu, nie Nas. Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Email poszedł jako pierwszy:) tylko ze odpowiedz dostane dopiero w poniedziałek pewnie:) Quote Link to post Share on other sites
Pudel21 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Ja kupiłem w ASGshopie LMT Defender R.I.S i na karcie ze sklepu mam ~395fps +-2fps. Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 No i tyle byc powinno, a u mnie wynik około 350fps, kupował ktoś jeszcze w asgshopie i mógłby napisać ile fps miał na chrono? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Temat jest świeżo czyszczony, człowieku, błagam Cie, nie zasypuj Nas tymi bzdurami. Miałem kilka egzemplarzy od ASGshopu, żaden nie chronował tak nisko. Quote Link to post Share on other sites
sirdagor Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 No i tyle byc powinno, a u mnie wynik około 350fps, kupował ktoś jeszcze w asgshopie i mógłby napisać ile fps miał na chrono? 1. Korzystałeś z kulek 0.2 g ? 2. Przeczyść lufę i spróbuj jeszcze raz zrobić chrono ? Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Prawie 350fps'ów miałem na 0.25 na full stockowych częściach. P.S. Anr'rze nie miałem okazji podziękować:) Super robota! Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Niestety nie mam jak sprawdzić teraz na chrono, dopiero w poniedziałek podjade do coyotow i mi sprawdza, opieram sie tylko na wynikach testu zrobionego przez asgshop, a chyba wiedza co robią. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Jesli to jest wersja CQB Compact to właśnie tyle powinno być :P Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 W tych CQB Compactach wsadzają m110 ? Quote Link to post Share on other sites
Rosti Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 To jest dokładnie ta emka http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4310 Quote Link to post Share on other sites
Ciachopl Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Ja na swojej M4 R.I.S. miałem 390FPS, tylko że wymieniona lufa i gumka. Również z ASGShop. Mam za to inny problem - kupiłem magi Boyi Mid Cap i P&J Low Cap - na szczęście po jednym magu i... Boyi ciężko wchodzi, oraz przy ładowaniu dwie ostatnie kulki utykają jedna obok drugiej i zatykają się... Jeszcze nie sprawdzałem czy podaje bo chwilowo nie mam możliwości. Jakie midy metalowe polecacie w rozsądnej cenie? Czy też lepiej inwestować w magi za >100zł (Magpul, VFC, KWA)? Quote Link to post Share on other sites
Bartas241 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Ja na swojej M4 R.I.S. miałem 390FPS, tylko że wymieniona lufa i gumka. Również z ASGShop. Mam za to inny problem - kupiłem magi Boyi Mid Cap i P&J Low Cap - na szczęście po jednym magu i... Boyi ciężko wchodzi, oraz przy ładowaniu dwie ostatnie kulki utykają jedna obok drugiej i zatykają się... Jeszcze nie sprawdzałem czy podaje bo chwilowo nie mam możliwości. Jakie midy metalowe polecacie w rozsądnej cenie? Czy też lepiej inwestować w magi za >100zł (Magpul, VFC, KWA)? Ja mam 4 midy SRC. Wszystkie ładnie siedzą w gnieździe, lekki luz, ale po wciśnięciu zwalniacza magazynka same wypadają z gniazda, nie trzeba się szarpać, podają dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) W tych CQB Compactach wsadzają m110 ? Na pudęłku było napisane 330 fps , faktycznie schronowała się na 360fps po wymianie gumki (systema energy) + precka Promyka wyszło 380 :). Ostatnio na 6 magazynków Boyi zdarzył mi się jeden który ciężko wchodził i wychodził z gniazda , troszkę pracy pilniczkiem i jest ok Edited February 11, 2012 by Rengi Quote Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Magi Boyia wchodzą po spiłowaniu farby na bokach. Mi najbardziej podeszły G&G metal oraz Magpul. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Mi G&G w ogóle nie chiały wejść, podobnie jak VFC. Boyie wchodzą bardzo ciężko, Magpule to jak dla mnie ideał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts