Yahalom Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Miał ktoś już jakieś doświadczenie z tym sklepem? Właśnie zamówiłem pierdółki płacąc przelewy24.pl - kiedy dostaną pieniądze? Ile trwało u was realizowanie zamówienia? Quote Link to post Share on other sites
GZ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Troche to u nich trwa. A w siedzibie ciężko zastać. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 6, 2008 Author Report Share Posted April 6, 2008 Trochę to znaczy? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 Dziś doszła paczka - a wszystko to przez cholerne Przelewy24 - Panowie w W11 jak się okazało pierwszy raz mieli z tym do czynienia przy moim zamówieniu, stąd musiałem dzwonić zarówno do nich jak i do siedziby P24. Polecam zdecydowanie zwykłe przelewy :F Quote Link to post Share on other sites
jurijgagarin Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Zamówiłem, zapłaciłem, dostałem co chciałem. Brak zastrzeżeń. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Złożyłem zamówienie jakoś pod koniec sierpnia, po dziś dzień nie dostałem żadnego powiadomienia w treści skompletowania paczki i podania danych do przelewu. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Ja zamawiałem u nich dwa razy i nigdy nie miałem problemów z dotarciem przesyłki, ale fakt - kontakt mailowy mają tragiczny. Quote Link to post Share on other sites
tommy90 Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Witam! Ja w sobotę złożyłem zamówienie i od razu zleciłem przelew, a dziś rano obudził mnie listonosz z paczką ;) Co do kontaktu nie mogę się wypowiedzieć, gdyż takowy via e-mail/telefon okazał się zbyteczny. Pozdrawiam ;) P.S. Dane niezbędne do zlecenia przelewu na konto Works11 są umieszczone w zakładce Kontakt. Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ja kupiłem u nich dwa magazynki ale zdecydowałem się na odbiór osobisty, trochę się natrudziłem, żeby do nich trafić, ale jak już dotarłem wszytko było ok, magazynki w stanie magazynowym (nie jak na Allegro, że coś ma pełno rys ale jest jako "magazynowe" ) Quote Link to post Share on other sites
Konrad_BW Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Dobry kontakt rzadki towar w atrakcyjnych cenach. 3 dni od zamówienia i paczka a towar zawinięty w papier woskowy czyli prosto z taśmy :) Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 odpisują wam na maile? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Nie jest to temat do zadawania pytań! Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Już drugie zamówienie w tym sklepie i drugie niezadowolenie. Kompletna olewka klienta, korespondencji mailowej, wszystkiego. Przy pierwszym zamówieniu musiałem czekać 2 tygodnie na wysyłkę, bo jak się okazało, nie mieli na stanie tego, co chciałem. Oczywiście, nikt nie raczył mi o tym powiedzieć, bo po co. Dopiero jak zacząłem codziennie wydzwaniać, to się zebrali i wysłali, też zresztą z opóźnieniem - w środę było mówione, że wyślą w czwartek, a ostatecznie wysłali dopiero w poniedziałek. Niedawno zamówiłem kolejną rzecz, dzwoniąc wcześniej i pytając, czy mają to, co chcę na stanie. Mieli. Wysłałem pieniądze po paru dniach, wysłałem też maila z przeprosinami. Była to środa, wysyłka więc powinna wyjść w czwartek, najpóźniej piątek. Dzisiaj dzwonię, pytają się czy wpłata już była (czy ktoś to do cholery w ogóle sprawdza,podobnie jak skrzynkę mailową?), i że wyślą jutro.... Świra można dostać, jestem bardzo szczęśliwy że już więcej pieniędzy tam zostawiać nie muszę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts