Lechu2K Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Protestuję!! Takie wiadomości powinny być podane do publicznej wiadomości. Utajnianie ich i przekazywanie tylko niektórym osobom było by jawnym naruszeniem praw wolnej konkurencji. :D ... czy telefon / adres / wymiary też można by prosić ? ;) No nie wiem czy mogę, w końcu jest ustawa o ochronie danych osobowych no i obowiązuje mnie tajemnica służbowa. Powiem tylko że imię piękne jest i pasuje do właścicielki :twisted: :twisted: Powiem/napisze tylko że fajna z niej "Dżaga" .... no i teraz kombinujcie z imieniem ... :twisted: Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Dorota? :mrgreen: edit: DrZeRT - :P Edited August 13, 2008 by Arafat (KSK) Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Doda? (Katolicy mają nawet świętą o tym imieniu ^^) Dorota? Co wygrałem, co wygrałem? edit: Arafat ty trollu forumowy ubiegłeś mnie ;) Edited August 13, 2008 by DrZeRT Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 To by było zbyt oczywiste panowie :) ale imię też na "D" się zaczyna. PS. wiecie że totalny OT się zaczyna robić???? ;) Link to post Share on other sites
Drako Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Znaczy się, że Dominika? :D Danuta jakoś nie pasuje ;) Link to post Share on other sites
WeRT Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 hmmm ... Diana ? :D PS. wiecie że totalny OT się zaczyna robić???? Ano ... I ? Jest sezon ogórkowy a w dodatku przynajmniej jest kupa śmiechu i daję sobie rękę uciąć że po parę razy sprawdzaliście dzisiaj czy ktoś coś nie napisał w tym temacie :D Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Dawaj rękę Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 hmmm ... Diana ? :D Ano ... I ? Jest sezon ogórkowy a w dodatku przynajmniej jest kupa śmiechu i daję sobie rękę uciąć że po parę razy sprawdzaliście dzisiaj czy ktoś coś nie napisał w tym temacie :D A zostaw sobie tą rękę ;). Gdyby nie to że w robocie net działa z prędkością muła w bagnie to też bym pewnie sprawdzał. Podpowiedź do zagadki. Imię ma 7 liter. D_ _ _ _ _ A :twisted: Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Dagmara :P Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) I tym pozytywnym akcentem kończymy nasz przesympatyczny konkurs. Zwycięzcą został Arafat, a nagroda czyli "wzrokowa pochwała dwusekundowa" zostanie przesłana pocztą :) Teraz konkurs na numer telefonu :twisted: 0-_ _ _ _ _ _ _ _ _ Edited August 14, 2008 by Lechu2K Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Chopy, to będzie proste. Po jednej cyferce i zgadniemy w końcu. Rozumiem, że chodzi o numer komórkowy. Pierwsza cyfra - 5 :P Link to post Share on other sites
Johann Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 A może w ramach nagrody dla Arafata wrzucisz kilka jej fotek na forum? :D kolejna cyfra 0 :D Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Gdy kota nie ma myszy harcują.;p Jestem ciekaw, kiedy pojawi się tu Foka i dostanie spazmów z oburzenia.;] Link to post Share on other sites
WeRT Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 6 ? popieram pomysł z wrzuceniem fotek na forum :) Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 z tymi cyferkami to wyhamujcie trochę, bo jak na razie to mój numer podawać zaczynacie :D Link to post Share on other sites
Amfanatik Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 <offtop mode on> temat brzmi "Jałowa dyskusja o naramiennikach i regulaminach WP, wydzielone z "Nowe szaty polskiej armii" a w temacie co? Rozmowa o blond samicy w mundurze, i zgadywanka jakie ów kobieta ma imię i numer telefonu... hmm... Nasuwa się stwierdzenie Nie ma to jak wmasg xD <offtop mode off> Link to post Share on other sites
Drako Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 No co? Chłopakom podobają się jej "pagony" ;) Czyli jakby nie patrzeć nawiązanie do tematu jest ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts