puzel Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Oddał kasę :D Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) Wiadomość z ostatniej chwili ! Edited October 17, 2008 by Baykos Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 to nie jest hyde park Baykos . Więc nie śmieć nawet takimi "żartami" Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) Tyle już mnie nerwów kosztowała ta sprawa Holmsa, więc mam prawo sobie "zażartować", jak to ująłęś. Gratulacje grobowej powagi. Edited October 17, 2008 by Baykos Quote Link to post Share on other sites
goren Posted October 17, 2008 Author Report Share Posted October 17, 2008 Panowie, rozesłałem zaktualizowaną listę. Wysyłam tylko do osób, które jeszcze kasy nie otrzymały. Jeżeli ktoś z tych szczęśliwszych życzy sobie listę to proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 To był wg. mnie nieco niestosowny żart. Quote Link to post Share on other sites
goren Posted October 22, 2008 Author Report Share Posted October 22, 2008 Panowie, jako, że ostatnio trochę się nudziłem postanowiłem poszukać w internecie ciekawych informacji na temat naszego "ulubieńca". Natrafiłem na ciekawy wątek na pewnym forum: http://www.profesor.pl/forum/read.php?7,10199,page=1 Polecam lekturę. Jest tam mowa o panu podającym się za pana Biernackiego a w rzeczywistości będącego Tomaszem Gadowskim. Zrobił ludzi na kasę zbierając zamówienia na pisanie jakichś tam prac. Ktoś wyśledził adres oszusta i znalazł pod nim klinikę weterynaryjną. A teraz najlepsze :) Zgadnijcie co znajduje się pod adresem podanym w danych konta, z którego niektórzy otrzymali zwrot pieniędzy :) Dla leniwych :) http://lecznica-gadowski.pl/kontakt.html Może to wszystko zbiegi okoliczności ale bardziej prawdopodobne, że przekręt z zamówieniami nie jest pierwszym wyczynem pana Holmesa... Quote Link to post Share on other sites
elgeniusz Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Z innej beczki, dzielo naszego kretacza:] http://www.joemonster.org/art/5955/Kupujemy-rower-w-markecie Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Panowie, jako, że ostatnio trochę się nudziłem postanowiłem poszukać w internecie ciekawych informacji na temat naszego "ulubieńca". :strach: Muszę powiedzieć że mi szczena mi opadała... Kolo najwidoczniej się zajmuje rolowaniem ludzi... Niezły zawodnik jest.... Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Mała rada. Panie i Panowie. "Przycisnąc do ściany", a rozwiązanie się znajdzie... Resztę sobie dopowiedzcie.... Quote Link to post Share on other sites
drogomysl Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 o kurde :strach: ten koleś, mnie zaskakuje. Widze, że jego zawód to oszust!! nawet nie wiecie jak spie spokojnie od kiedy kasa wpłyneła na konto że też tacy ludzie chodzą po tej ziemi :wink: Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Muszę powiedzieć że mi szczena mi opadała... Kolo najwidoczniej się zajmuje rolowaniem ludzi... Dopóki go prokuratura nie przyskrzyni, to będzie się ciągnęło. Najpierw e-klinika, potem zamówienia z HK, a następne będzie np. powiększanie penisa. Niezły zawodnik jest.... Twardziel. Swoją drogą ciekawe, że kilka zamówień zrobił w mniejszym lub większym stopniu. Czyżby uznał, że do maniaków na wmasg można się przyssać na dłużej? Aż się boje za czyje pieniądze był gratis, który od H. dostałem za opóźnienie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Noo9o, to akurat logiczne - robisz kilka dobrych zamówień, zdobywasz klientów, dobrą opinię... Aż w końcu rodzi się ogromne zamówienie i BACH! Quote Link to post Share on other sites
Boo Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Widzę, że z Holmesa mocny zawodnik jest... Chcę też poinformować, że dzisiaj zeznawałem na komendzie (mimo, że towar otrzymałem) i widzę, że Policja dobrze działa. Pozdrawiam, Boo Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Właśnie, a ktoś wie, w jaki sposób Policja działa w takiej sprawie??? Bo mnie to intryguje. (ciekawość powiedzmy zawodowa ;) ) Quote Link to post Share on other sites
Stiffyone Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Co do lecznicy to widocznie to jest lecznica rodziny Gadowskich i nie widzę na tej stronie żadnej ściemy. Widocznie Holmes chciał zareklamować rodzinny interes po prostu. Co do tematu to oczywiście liczę na szczęśliwe zakończenie i karę dla tego pana, ale nie szukajcie wszędzie przekrętu jak w przykładzie wyżej. Quote Link to post Share on other sites
łosiu Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 "Lecznica dla zwierząt - dr Leszek Gadowski" Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Ktoś otrzymał jakieś informacje od policji/Holmesa w ostatnim czasie? I czy ma ktoś numer do policjanta/posterunku, który bezpośrednio zajmuje się tą sprawą? Quote Link to post Share on other sites
goren Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 Co do lecznicy to widocznie to jest lecznica rodziny Gadowskich i nie widzę na tej stronie żadnej ściemy. Widocznie Holmes chciał zareklamować rodzinny interes po prostu. Co do tematu to oczywiście liczę na szczęśliwe zakończenie i karę dla tego pana, ale nie szukajcie wszędzie przekrętu jak w przykładzie wyżej. A kto napisał, że lecznica to ściema? Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Wiadomo coś? Cokolwiek się dzieje? Quote Link to post Share on other sites
Farmer Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Cisza jak makiem zasiał... może dostał ktoś pieniądze a się nie pochwalił? Ciekawe jak tam postępy mundurowych... Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 (edited) U mnie nic. Cisza zarówno ze strony H. jak i organów ścigania... EDIT: Mianem złodzieja można określać osobę skazaną prawomocnym wyrokiem sądu. Nikogo tu nie bronię, ale skoro uderzacie do "władzy" to po co prowokować, żeby On Was o zniesławienie ! Edited December 2, 2008 by YuriK80 Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Niestety u mnie to samo :( Quote Link to post Share on other sites
xasistis Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Panowie - kto kieruje tą zorganizowaną akcją odzyskiwania swojej własności od pana holmes'a, do kogo mógłbym się zwrócić po dokładniejsze informacje? Quote Link to post Share on other sites
_jUNIOR. Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Panowie - kto kieruje tą zorganizowaną akcją odzyskiwania swojej własności od pana holmes'a, do kogo mógłbym się zwrócić po dokładniejsze informacje? Ciężko powiedzieć czy jest taka osoba, ale jak co to goren. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts