Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Snajperskie Kulki

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nadal dobry sort w cytadeli... kupione (tydzień temu). Tłuste i dobre. Po jednych manewrach polubione... i brałem kolejne 5 paczek :icon_biggrin:.

Do Bydgoszczy gdzieś z 10 paczuszek poleciało.. jak nie więcej.

Haha. A potem ludzie się dziwią ze tak szybko kończą się zapasy kulek ;p

Edited by Wintar

Za dwie to zawitamy z Gloomerem jak będziesz poza domem. :icon_wink: Gdzie je trzymasz ? W szkatułce z klejnotami?

To trza ubrać tylko strój ninja!

W sumie w tak niepozornym miejscu że ciężko się domyśleć, w ramkę ich nie oprawiałem :P

Pewnie gdzieś między drażami.

Dokładnie, wymieszane z drażami kokosowymi w lodówce bo lubię takie chłodne i twarde :icon_wink:

A ty Gloom nie narzekaj, chciałem się z tobą umówić na randkę to nie chciałeś :icon_razz:

Sha i tak się będę musiał z Toba umówić i chyba wiem kiedy bo będę miał urlojp to Ci podrzuce wiosło na usztywnienie lufy :D.

Sha i tak się będę musiał z Toba umówić i chyba wiem kiedy bo będę miał urlojp to Ci podrzuce wiosło na usztywnienie lufy :icon_biggrin:.

Lecimy w lekki OT ale niech Ci będzie, usztywnię Ci lufę :icon_razz:

Będzie okazja żeby wypróbować frezy w węglika wolframu :icon_cool:

Edited by shamoth

I ja sie w sumie rzucilem na dwie paczki rocketsow .43 mimo że z połowe paczki kupiona od ganfajerow jeszcze mam. I widze już chyba wzialem 2 ostatnie.

Co do 0.4 to przeciez sam gunfire dzwonił do klientów że się tną w preckach i żeby nie używać i oddawali kase.

No może być to albo to. Wrzucałem kiedyś patent na mycie kulek w coli icon_biggrin.gif ale musi być zero albo light icon_wink.gif. Ale jestem leniwy i już kuleczki leżą w płynie do naczyń z ciepłą wodą.

P.S w kolejny czwartek kuleczki przejdą test sniperski.

Edited by gloomer

Mnie by najbardziej interesowalo jak by poprostu wzieli kilka kulek i powazyli.. Jak by wazyly jakies 0.44 to biore.

Rocketsy ktore mam fajnie lataja ale jak wiemy nie waza 0.43,tylko jakies 0.41 wiec przy tym 80-tym metrze juz lekki powiew potrafi zniesc kulke z toru lotu, zazwyczaj przed samym celem.

Co do zabronienia na zlotach wagi 0.45 - jesli uwaznie czytalem test kulek sniperskich mendiego to te legendarne strighty waza po 0.44, moze tez dzieki temu sa tak celne ? A nikt sie chyba o nie nie czepial i raczej 0.01 g roznicy komus nie zrobi. Co innego stalowe 0.9 g to rozumiem

Jeszcze brak odpowiedzi...

Nie wiem czego to wina, ale ostatnio na GFC'kach zaliczyłem sporo zacinek. Najpierw jedną 2x w Bydgoszczy, później na zlocie byłem w zasadzie uziemiony, bo co 10 strzałów kulka blokowała się trochę za gumką HU. Ogólnie w środku lufy bida z nędzą i było sporo mocnego czyszczenia.

Początkowo myślałem, że przez pomyłkę dosypałem woreczek DD 0,43g do pudełka z kulkami, ale to jednak nie to.

Miał ktoś podobne akcje na rocktetsach? Możliwe, że gumka już niedomagała, bo była dość wiekowa. Wymieniłem na białego (przeźrocz) falcona, ale nie mam czasu by przetestować.