shamoth Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Za dwie to zawitamy z Gloomerem jak będziesz poza domem. :icon_wink: Gdzie je trzymasz ? W szkatułce z klejnotami? W sumie w tak niepozornym miejscu że ciężko się domyśleć, w ramkę ich nie oprawiałem :P Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 No nie mów! w lodówce? :D Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) Nadal dobry sort w cytadeli... kupione (tydzień temu). Tłuste i dobre. Po jednych manewrach polubione... i brałem kolejne 5 paczek :icon_biggrin:. Do Bydgoszczy gdzieś z 10 paczuszek poleciało.. jak nie więcej. Haha. A potem ludzie się dziwią ze tak szybko kończą się zapasy kulek ;p Edited November 7, 2014 by Wintar Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Za dwie to zawitamy z Gloomerem jak będziesz poza domem. :icon_wink: Gdzie je trzymasz ? W szkatułce z klejnotami? To trza ubrać tylko strój ninja! W sumie w tak niepozornym miejscu że ciężko się domyśleć, w ramkę ich nie oprawiałem :P Pewnie gdzieś między drażami. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Dokładnie, wymieszane z drażami kokosowymi w lodówce bo lubię takie chłodne i twarde ;) A ty Gloom nie narzekaj, chciałem się z tobą umówić na randkę to nie chciałeś :P Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Dokładnie, wymieszane z drażami kokosowymi w lodówce bo lubię takie chłodne i twarde :icon_wink: A ty Gloom nie narzekaj, chciałem się z tobą umówić na randkę to nie chciałeś :icon_razz: Sha i tak się będę musiał z Toba umówić i chyba wiem kiedy bo będę miał urlojp to Ci podrzuce wiosło na usztywnienie lufy :D. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) Sha i tak się będę musiał z Toba umówić i chyba wiem kiedy bo będę miał urlojp to Ci podrzuce wiosło na usztywnienie lufy :icon_biggrin:. Lecimy w lekki OT ale niech Ci będzie, usztywnię Ci lufę :icon_razz: Będzie okazja żeby wypróbować frezy w węglika wolframu :icon_cool: Edited November 7, 2014 by shamoth Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Lecimy w lekki OT ale niech Ci będzie, usztywnię Ci lufę :P To brzmi tak źle heu heu. Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 I ja sie w sumie rzucilem na dwie paczki rocketsow .43 mimo że z połowe paczki kupiona od ganfajerow jeszcze mam. I widze już chyba wzialem 2 ostatnie. Co do 0.4 to przeciez sam gunfire dzwonił do klientów że się tną w preckach i żeby nie używać i oddawali kase. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 No te 0,43 dotarły do mnie i jestem zaszokowany wykonaniem. Zero skaz itp tylko jakiś pył w opakowaniu, chyba szykuje im się kąpiel w coli :D. Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 No te 0,43 dotarły do mnie i jestem zaszokowany wykonaniem. Zero skaz itp tylko jakiś pył w opakowaniu, chyba szykuje im się kąpiel w coli :icon_biggrin:. Daj znać jaki efekt ;) Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 w Coli? :o ja tam woda z mydłem i też ok Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 (edited) No może być to albo to. Wrzucałem kiedyś patent na mycie kulek w coli ale musi być zero albo light . Ale jestem leniwy i już kuleczki leżą w płynie do naczyń z ciepłą wodą. P.S w kolejny czwartek kuleczki przejdą test sniperski. Edited November 11, 2014 by gloomer Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 to fajno :D jestem ciekaw różnicy od 0.4 Guardera Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Tobie kulki do testu w piątek wyśle bo jestem bez czasu terra. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 spoko :P ja i tak work all day to 8pm... także wiesz :P Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Panowie odświeżam temat kulek. BBkingi, były średnie jak wiadomo ze względu na swoją wagę, ale dzisiaj znalazłem coś takiego: Ponoć mają ważyć po 0.45 g http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=54&products_id=3429 Ktoś chętny zamówić ze mną i przetestować ? Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Toż to wyklną nas z tym na większych imprezach... chętnie bym dostał w łapki paczkę. Jest tylko pewne ALE, w opisie jest że paczka waży 0.860 kg, a że jest kulek 2 tyś, więc siłą rzeczy to są 0,43g. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Oko Moda wszystko wypatrzy :P Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Mod - złodziej marzeń :D Czyżby czesi robili ludzi w głąba? :D Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Producenci bbkingow (nie sa to raczej czesi) maja chyba wadliwe wagi bo: 0.4 wazyly po 0.36 0.43 wazyly po 0.4 (sam wazylem te i te) Wiec teraz im wyszlo 0.45 ktore waza prawdopodobbie 0.43 ? Ja i tak bym je sprawdzil :D Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) Napisałem do Czechów by skorygowali którąś z powyższych informacji tj. wagę kulki, wagę paczki kulek lub ilość kulek w paczce :icon_razz:. Ciekawe czy dostanę odpowiedź. Edited November 17, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Napisałem do Czechów by skorygowali którąś z powyższych informacji tj. wagę kulki, wagę paczki kulek lub ilość kulek w paczce :icon_razz:. Ciekawe czy dostanę odpowiedź. Po tygodniu zapewne ale Pan Jan zazwyczaj odpisuje ;) Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Mnie by najbardziej interesowalo jak by poprostu wzieli kilka kulek i powazyli.. Jak by wazyly jakies 0.44 to biore. Rocketsy ktore mam fajnie lataja ale jak wiemy nie waza 0.43,tylko jakies 0.41 wiec przy tym 80-tym metrze juz lekki powiew potrafi zniesc kulke z toru lotu, zazwyczaj przed samym celem. Co do zabronienia na zlotach wagi 0.45 - jesli uwaznie czytalem test kulek sniperskich mendiego to te legendarne strighty waza po 0.44, moze tez dzieki temu sa tak celne ? A nikt sie chyba o nie nie czepial i raczej 0.01 g roznicy komus nie zrobi. Co innego stalowe 0.9 g to rozumiem Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Jeszcze brak odpowiedzi... Nie wiem czego to wina, ale ostatnio na GFC'kach zaliczyłem sporo zacinek. Najpierw jedną 2x w Bydgoszczy, później na zlocie byłem w zasadzie uziemiony, bo co 10 strzałów kulka blokowała się trochę za gumką HU. Ogólnie w środku lufy bida z nędzą i było sporo mocnego czyszczenia. Początkowo myślałem, że przez pomyłkę dosypałem woreczek DD 0,43g do pudełka z kulkami, ale to jednak nie to. Miał ktoś podobne akcje na rocktetsach? Możliwe, że gumka już niedomagała, bo była dość wiekowa. Wymieniłem na białego (przeźrocz) falcona, ale nie mam czasu by przetestować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts