Pawelski Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Witam. Ciekaw jestem Waszych opinii na temat tego sklepu. Szukałem - wpisywałem i "fort.mil.pl" i "Fort Military Institute" i "Kuba Bosski", przejrzałem też listę tematów o sklepach - o tym jeszcze tematu nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Kupowałem tam parę razy i jestem w pełni zadowolony :uśmiech: Kontakt ze sklepem dobry, dużo fajnego towaru. Wg mnie najlepsze jest to u nich to, że wysyłają fotki danego produktu, który potem trafi do ciebie, a wiec widzisz, co kupujesz (dosłownie) Ogólnie mówiąc sklep jest ok Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Kupiłem tam kilka razy. Na kontakt nie mogłem narzekać, sprawna wysyłka, dobrze zapakowana, no i towar dobrej jakości. Często są na zlocie w Darłowie, można wtedy fajne rzeczy wyhaczyć za małe pieniądze. :uśmiech: Ze swej strony polecam. Quote Link to post Share on other sites
Cornold Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Również polecam, nie mogę powiedzieć o Forcie złego słowa. Mają masę fajnego szpeju. Quote Link to post Share on other sites
G838 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Polecam FORT jako miejsce gdzie można znaleźć dla siebie ciekawe rzeczy, o których inni sprzedawcy mogą pomarzyć. Mają prawie wszystko, od drobnicy, po wielkie namioty i duży wybór części do pojazdów wojskowych. To zapewne dlatego, że są to pasjonaci tacy jak my, i znają oczekiwania swoich klientów. To nie jest geszeft typu pan Kazio, który nakupił u turka paletę flecktarnów, i myśli że zrobi na tym interes życia. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ja kupiłem spodnie Goretex używane u Niego, opis aukcji bardzo dobry, mimo że był to prezent na święta zamówiony na kilka dni przed świętami doszło wszystko świetnie zapakowane, i kalendarzyk gratis :) Wszystko bardzo pozytywnie. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Kupiłem u niego ALICE z demobilu. Przyszło w bardzo dobry stanie, szybko i bez problemów. Godny polecenia sprzedawca. :) Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Byłem w stacjonarnym w Częstochowie oraz kupowałem przez neta oraz przez allegro(nick:Kuba Bosski) i all ok. Duży wybór niskie ceny. Ogólnie +. Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Ogólnie plus, bo żadnych strat prócz czasowych nie miałem. Zamawiałem kiedyś parę rzeczy no i mając nadzieje, ze przez tydzień ten kurier mi przyjdzie czekałem na paczkę, po moim drugim mailu do nich odpisali, że nie mają jednej rzeczy i czy coś sobie wybiorę "za" czy mają mi oddać..10 zł :]. Co prawda powiedziałem, żeby je do paczki wsadzili, ale przelali. No nic. W każdym razie reszta przyszła w bardzo dobrym stanie i to co być miało. Więc pomimo tego plus ;] Quote Link to post Share on other sites
MATRON Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Miałem ze sklepu parę drobiazgów i przy większych zamówieniach znajdują się jakieś gratisy od koszulki z logo sklepu po naklejki. Nie polecam jedynie używanych rzeczy bo bywa różnie. A poza tym wszystko z nimi ok. Quote Link to post Share on other sites
Black-Wolf Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Ogólne wrażenie raczej pozytywne , trochę długo czekałem na przesyłkę, ok tygodnia ! Przesyłka solidnie zapakowana,kontakt mailowy na wysokim poziomie tak więc poza terminem dostawy nic do zarzucenia. Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Kupowałem tam parę razy i jestem w pełni zadowolony POLECAM Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Również polecam. Bardzo szybki czas realizacji i wysyłki towaru. Kontakt ze sklepem również wzorowy :) Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Właśnie zrobiłem kolejne zamówienie u niego. Duży wybór MRE z najnowszych lat. 3 czy 4 większe zamówienie u niego (powyżej 500zeta) i za każdym razem jakiś miły bonusik, wysyłka następnego dnia, zawsze wszystko ładnie zapakowane, kontakt super. Polecam i oby każdy sklep byół taki solidny ;) Quote Link to post Share on other sites
Spartan74 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Polecam. Szybka i fachowa obsługa :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Również polecam. Kilka razy robiłem u nich zakupy, zero problemów. Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Również polecam. Kilka razy robiłem u nich zakupy, zero problemów. Quote Link to post Share on other sites
Jury Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Dobry sklep tanio i szybko, mały minus ze płatność tylko za przelewem i trochę byłem niepewny, ale wszystko było ok. dobrze zapakowane i dokładnie to co zamawiałem. Polecam :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Tym razem plusa dam tu. Tu, bo są i dziwią mnie dwa tematy: fort.mil.pl oraz sklep.fort.send.pl Toż to jedno i to samo :roll: Quote Link to post Share on other sites
SzczwanyLis Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Polecam, zwłaszcza że coś gratis dorzucają :) Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Znów z czystym sumieniem polecam. Używane rzeczy w bardzo dobrym stanie + pierdółki, wszystko gra ;-) Quote Link to post Share on other sites
janusz1201 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Polecam w 100% wszystko w jak najlepszym porządku 5/5 :cool: Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Osobiście nie miałem nigdy problemu, w razie braku produktów informowali o tym stanie i pytali czy wysłać bez, czy poczekać na dostawę. Zapakowane profesjonalnie, zawsze to co się chciało. Bardzo lubię tam zamawiać, jest to jeden z lepszych sklepów moim zdaniem. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Kilkakrotnie robiłem u Niego zamówienie. Wysyłka na drugi dzień, dobry kontakt i ciekawy stuff w ofercie sklepu. Ogólnie +. Quote Link to post Share on other sites
Srubokret Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) Polecam ten sklep. Sparwny kontakt, bardzo bogade i ciekawe wyposażenie, szybka wysyłka, a w razie pomyłki wszytkie wysyłki idą na ich koszt. Dodatkowym plusem są bardzo fajne gratisy które dorzucają do każdego mojego zamówienia. Edited September 28, 2011 by Srubokret Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts