Kangur_AU Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Czołem, Kontrolna informacja - na rynku pojawiło się około 300m niedorobionego materiału Multicam - jest to oryginalna Cordura 1000D, ale z błędem w nadruku - na małej powierzchni (ładownica etc.) wada materiału nie jest zauważalna. W związku z tym w najbliższym czasie pojawi się prawdopodobnie sprzęt wyprodukowany z tego odpadu w "atrakcyjnej" cenie. Niewykluczone że podrobione zostaną również metki "CORDURA" jak i wszywki "MULTICAM". Czyli dzień jak codzień. K. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Tak sobie przeglądam jednego z waszych dystrybutorów a tutaj: Wykonanie: Cordura DupontKolor: Multicamo Jakaś nowość? Chińska cordura w MC u was? Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 (edited) Helikon ma chińską cordure w MC ;) Edited November 8, 2009 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 A może po prostu literówka/niewiedza? Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Ten dystrybutor akurat wszystko, nawet w oryginalnym MultiCam nazywa z uporem multicamo, co moze wlasnie doprowadzic do tego typu blednych wnioskow. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 5 Lat SPECOPS: http://picasaweb.google.com/stopniak/5LatSPECOPS# K. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 wiadomo już coś więcej na temat mundurów ? Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 http://picasaweb.google.com/stopniak/5LatS...208738376043442 http://picasaweb.google.com/stopniak/5LatS...208715333476178 Widzę, że panowie odrobili lekcje z Marketingu. Dość innowacyjne i nietypowe podejście, ale mam dziwne wrażenie, że będzie skuteczne. PR na 5+. PS: Banditen Motor Wagen to ten pancerny? Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Nowy produkt: Torba Transportowa 70L. ( z kieszeniami 90L) Dostępna w każdym z oferowanych przez nas materiałów, na zdjęciu wykonana z nowej Cordury "oliwka" 1000D IRR 2XPCW 3 lata gwarancji w warunkach bojowych. K. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Zaraz połowa listopada. Jakieś info w sprawie mundurów? Quote Link to post Share on other sites
jacuz Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Ludzie, będą jakieś info na temat mundurów to Kangur zamieści. Jak widać mają jakąś obsuwę, pewnie nawet nie z własnej winy, a ciągłe dopytywanie się nic nie przyspieszy. Cierpliwości :) Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Witam, W sobotę 5-lecie firmy więc dopiero teraz mogę się udzielić. Wielka prośba do moderatorów: Proszę o usunięcie wszystkich postów nie mających nic wspólnego z naszym oporządzeniem albo dotyczących tematów z innych for internetowych. Jeżeli ktoś czuje że jest potrzeba wyładowania emocji, proszę o założenie osobnego wątku, lub przeniesienie tam tych tematów. Nikt do mnie nie dzwonił, nie wysyłał wiadomości na PRIV więc uważam że nikt nie ma do mnie spraw osobistych. Dla pozostałych Forumowiczów, proponuje taki algorytm rozwiązywania problemów dotyczących SPECOPS: 1. Problemy osobiste: 514 10 33 10 - dzwonić / umawiać się na spotkanie / pozywać na drodze cywilno-prawnej 2. Problemy z zarządem Spółki: pismo polecone lub wezwania sądowe na adres: SPECOPS Sp. z o.o. ul. Świętojańska 104a/3 81-388 Gdynia 3. Problemy z naruszeniami patentowymi: Pismo do naszej kancelarii patentowej: http://www.czub.pl 4. Problemy z zakupionym towarem: email / tel do działu handlowego: info@specops.pl albo +48 58 732 14 01 5. Merytoryczne pytania: Forum - na każde merytoryczne pytanie jest merytoryczna odpowiedź, zawsze tak było na tym Forum. 6. Problemy z projektami / subiektywne opinie / bezpodstawne wnioski / pretensje / zażalenia / etc. Nie kupować. Po co gadać? Nikt nie musi sprzętu SPECOPS kupować, naprawdę. Jest wielu innych producentów na rynku z bardzo bogatą ofertą mundurów / oporządzenia, serdecznie zapraszam do korzystania z ich oferty. Pozdrawiam, Maciej Stopniak Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 pytanko co do kamizelki mkt-4: 1.taśmy molle na zdjęciach na stronie waszej są zielone. Natomiast z tego co pamiętam podczas recenzji kamizelki na WMASG taśmy sa brązowe. czy jest mozliwość wyboru koloru taśm ? 2.odblaski czy sa w zestawie do kamizelki oraz uchwyt na latarkę. ? czy trzeba osobno dokupić. odp. moze byc na PW ;) Quote Link to post Share on other sites
mchrzano Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Seger: ad. 1 - taśmy w kamizelce MKT-4 wz.93 zawsze były i aktualnie są koloru zielonego, może przy okazji fotek nastąpiło przekłamanie kolorów bardzo prawdopodobne że w najbliższym czasie zarówno kamizelki w wz.93 jak i całe oporządzenie w tym kamuflażu będą miały naszyte taśmy barwione we wzór wz.93 ad. 2 - zarówno odblaski identyfikacyjne jak i uchwyt na latarkę są elementami opcjonalnymi i nabyć je można jako osobne części doposażenia Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 no właśnie ponieważ dostałem PW od jednego z użytkowników ów kamizelki i napisał że odblaski sa w standardzie natomiast uchwyt na latarkę jako opcja. jeżeli jako opcja ile trzeba dopłacić ? Quote Link to post Share on other sites
Drzewko Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 no właśnie ponieważ dostałem PW od jednego z użytkowników ów kamizelki i napisał że odblaski sa w standardzie natomiast uchwyt na latarkę jako opcja. jeżeli jako opcja ile trzeba dopłacić ? przepraszam jeśli wprowadziłem w błąd - moja kamizelka już na starcie miała odblaski, natomiast uchwytu nigdzie w okolicy nie stwierdziłem - nie wiem też nic o jego opcjonalności. być może iż wyciągnąłem błędne wnioski na podstwie 1 przypadku. ni mniej u mnie było właśnie tak, a nie inaczej. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 nie no spoko luzik ;) jeżlei nie ma a bedą drogie to zrobi sie ;) velcro oryginalne mam materiał odblaskowy sie znajdzie... ;) Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 (edited) Czyżby mundury były gotowe? LINK Na stronie SPECOPS też pojawiły się zdjęcia więc wnioskuję, że to nie fake. //ok, znalazłem - post do wyrzucenia Edited December 5, 2009 by Grey Fox Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Katalog 2010: http://www.katalog.specops.pl/ K. Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Coś ala NFM :), a naddupników jak nie było tak nie ma :( Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Ale czapeczki są i kubki ;P Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Bardzo fajnym pomysłem jest (przy ładownicach) zamieszczenie schematów zajmowanych komórek MOLLE. No cytaty pierwsza klasa ;) Quote Link to post Share on other sites
Churchill_MD Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Bardzo fajnym pomysłem jest (przy ładownicach) zamieszczenie schematów zajmowanych komórek MOLLE. No cytaty pierwsza klasa ;) Jakie cytaty? Co to ma do ilości zajmowanego miejsca na kamizelce? Edited January 7, 2010 by Churchill_MD Quote Link to post Share on other sites
_majster_ Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Jangi mówiąc o schematach miał na myśli te rysuneczki przy każdej ładownicy (ale i kieszeniach, camelach etc) które pokazują ile palsów jest z tyłu każdej - czyli ile miejsca zajmuje na kamizelce a cytaty sa przed każdym "działem" na takich ładnych, klimatycznych stronach :) Quote Link to post Share on other sites
Churchill_MD Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Aha... Bo układ wypowiedzi, pozostawia nieco do życzenia ;-) Mnie się najbardziej podoba "nosiciel munduru". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts