Kangur_AU Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Czołem, Po dłuuuuuuuugiej przerwie - ponownie przyjmujemy zamówienia na farbę maskującą NFM EC-PAINT. Dostawa pod koniec przyszłego tygodnia. Zamówienia na email: specops@specops.com.pl Pozdrawiam, K. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 A ceny? Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Zamówienia oczekujące (złożone do 01.04.2009) jeszce w cenie 39 PLN, nowe zamówienia w cenie 49 PLN za puszkę. K. Quote Link to post Share on other sites
AceSpades Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Witam serdecznie! Czy TE PASY dostępne są, tudzież będą tylko i wyłącznie w kolorze czarnym? AceSpades! Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Tak, pasy są dostępne w najbliższym czasie, natomiast nigdy nie były produkowane w innym kolorze. Problemem jest taśma, która jest dostępna od ręki tylko w kolorze czarnym - w celu pozyskania innego koloru trzeba zamówić 3 000m a to dość droga inwestycja - taśma kosztuje jakieś 9 PLN za metr - ale już kiedyś się nad tym zastanawialiśmy. Jaki kolor Cie interesuje? K. Quote Link to post Share on other sites
AceSpades Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Witam! Jaki kolor Cie interesuje? Oliwka lub 'pantera' wz.93. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Może lamerskie pytanie ale jaka jest cena mkt-4 w olivce lub wz. 93? Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Ace - technicznie możliwy byłby tylko jednolity kolor zielony - na tym etapie jest to pomysł na przyszłość - nie zamówię taśmy pod kolor za 27 000,00 - bieda ;-( Borol - cena kamizelek MKT-M, KTI-1 oraz MKT-4 wynosi 490,00 PLN w detalu. Cena jest niezależna od koloru Cordury - za oryginalny Multicam Crye zapłacisz tyle samo co za czarną. Kamizelki są dostępne tylko w jednym standardzie materiałów i jednym standardzie wykończenia. Zamawiając komplet oporządzenia, lub większą ilość, zniżki studenckie w zależności od cyfry, funkcji, stopnia i wysługi zamawiającego. K. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Czy przewidujecie moze zrobienie w najblizszym czasie ladownic typu Shingle? Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Witam, Przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim Forumowiczom którzy odwiedzili nasze stoisko podczas targów EUROPOLTECH a pózniej LONGSHOT - pozwolę sobie wkleić kilka zdjęć z tych imprez. Ari - jak zawsze pracujemy nad nowymi projektami, "shingle" też gdzieś tam są w kolejce - i jak zawsze NIE podam Wam czasu. Będzie to będzie - tak, wiem że to jest denerwujące, ale na tym etapie jest to jedyne stwierdzenie które jest prawdziwe. Pracujemy nad tym żeby było lepiej. Pozdrawiam, K. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Spox ;) Lepsze to, niż obiecywać a potem nie dotrzymywać terminu :) Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Kilka wybranych fotek naszego sprzętu z targów Europoltech 2009 oraz LONGSHOT: Więcej fotek: http://picasaweb.google.com/stopniak/POLANDEUROPOLTECH2009# http://picasaweb.google.com/stopniak/POLANDLONGSHOT2009# Quote Link to post Share on other sites
wally Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Tę blondynkę to dodajecie jako wyposażenie specjalne do jakiś kamielek? W jakiej cenie byłaby taka kamizelka z dodatkami? :) Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Z blondynką jest problem bo ją Kuba W. obraca więc tam są spore koszta żeby to przebić.... - co do kamizelek: Zasada jest taka - za 1200 PLN BRUTTO możesz kupić więcej sprzętu SPECOPS niż jesteś w stanie unieść - niezależnie czy to będzie pod kamizelkę MKT-4 czy MKT-M. Niedługo podamy nasz nowy oficjalny cennik - jak mnie cyfra nie zablokuje to nawet będzie na stronie www ;-) K. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) Tę blondynkę to dodajecie jako wyposażenie specjalne do jakiś kamielek? Eee tam ja bym wolał tą czarnulkę ;) A co do cennika - czekamy ;) Czy jest możliwość obejrzenia czegoś na miejscu w Gdyni? Edited April 28, 2009 by Majkel86 Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Tak, jest taka możliwość - otwieramy mini-salon w naszym nowym biurze w Gdyni (ul. Świętojańska) - będzie się można na miejscu zapoznać z pełną ofertą. Czas do otwarcia do 7 dni od teraz. K. Quote Link to post Share on other sites
Bren Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Trzy rzeczy: 1. Ten niebieski kamuflaż to szkwał? Nie za ciemny jak na polskie warunki? 2. Ja też głosuję na brunetkę. 3. Jak otworzycie salonik w Gdyni też wpadne popatrzeć. Choć ceny macie wysokie, to przynajmniej jest możliwość "pomacania towaru", a to dużo daje. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) hej, 1. Nie. To jest "Urban-Digital" wynalazek Tru-Speca - takie mundury sprzedaliśmy do AT Gdańsk i sprawdzają się bardzo dobrze - lepiej licują z czarnym oporządzeniem niż MARPAT o MC nie wspomnę. Ale jest to cywilny wynalazek, właściwości maskujące nie mają tutaj znaczenia. 2. Jeden woli rybki - drugi woli akwarium. 3. Może być tylko dobrze, a to nigdy nie znaczy tanio. Do zobaczenia, K. Edited April 28, 2009 by Kangur_AU Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2374051 Kilka fantów na szybko Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Takie pytanie OT-jak się sprawdzają te farby maskujące Camtecha? Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Nie jestem pewien, czy to pytanie było zaadresowane do Kangura, czy do użytkowników, ale jako użytkownik odpowiem: są po prostu super. Zazwyczaj wystarczy nałożyć je na mordkę/szyję/uszka/kark etc raz i do końca np. milsimu się nie przejmować, że Ci się łatwo zetrą, czy że ci spłyną pod wpływem potu. Jednym słowem polecam :) Quote Link to post Share on other sites
super Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 korzystałem z przeróznych na naszym rynku ..od czasów kiedy takich zabawek nie było na rynku; BBC, Hunter specialties i innego gówna .. Camtech to canada przy innych ..szczerze polecam U nas (Js2028) mamy tego z 10 opakowań i na okrągło jadą z tym co tydzień ;-) jedyna wada (jesli można to nazwać wadą-takie moje spostrzeżenie z użytkowania) za mało jest ciemniejszych barw. wiem że czarny nie występuje w przyrodzie ale wolałbym albo czarny albo mocno ciemną zieleń na dowód na focie zawieszenie Specops -tez gorąco polecam i farby (fota z rana więc i farby mniej) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Dlatego ja kupiłem kolorki Tropical. Zielony jest tam chyba ciemniejszy. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Było na aukcji ,wiec się tu zapytałem:). Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Również używamy w ekipie tych farb od dawna i są super - dobrze kryją (jedno opakowanie wystarcza na bardzo długo, tylko też trzeba umieć używać farb, widziałem yntelygentów nabierających na raz pół opakowania, jak pasztet z puszki), pot ich nie zmywa, mają wyraźne kolory, jedno krycie wystarcza na wiele godzin, po nocy potrzebne są tylko małe korekty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts