Ari Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ostatnio w swojej giecie zamontowałem sprężynę M120 Systema. Po jakiś 500 kulkach rozwalił się tłok. Metalowy ząb wyrwało, a dwa kolejne plastikowe troche splaszczylo :P Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Pogratulować. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Przestroga dla innych :) hehe. Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ostatnio w swojej giecie zamontowałem sprężynę M120 Systema. Po jakiś 500 kulkach rozwalił się tłok. Metalowy ząb wyrwało, a dwa kolejne plastikowe troche splaszczylo :P hmm.. a u mnie, stockowy tłok, M120 systemy, głowica prometheusa, stockowe zębatki, łożyska systemy i nadal śmiga, już ze 3000 kulek... chyba miałeś pecha... Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Nom, peszek na pewno :) . Ale miałem pod ręką na szczęście, tłok z mojego starego hk416 JG i jest cacy :P Quote Link to post Share on other sites
lokaz Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1103 Co o tym sądzicie? Będzie pasował do gieci? Nie rozleci się po szarpnięciu? Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1103 Co o tym sądzicie? Będzie pasował do gieci? Nie rozleci się po szarpnięciu? pasować będzie i się nie rozleci :) Quote Link to post Share on other sites
Makaveli_89 Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Czy ktoś używa magów low-cap BOYI/P&J? Nie wiem czemu u mnie (mam 2 sztuki) po napełnieniu magazynków i stuknięciu jednym o drugi (np. przy złączaniu ich razem), mam gejzer kulek. Czy powodem takiego stanu rzeczy jest lipne wykonanie? Ktoś ma podobnie z tymi magami? Powoli zaczynam żałować że nie kupiłem mida King Arms, albo lowa CA. A co do tych magów,ja mam 5 magow PJ/Boyi i w jednym magu tez mialem taki problem ze wywalało kulce,rozbież maga i wymień tą sprenżynke podtrzymjuąca kulki na jakąs inna np od dlugopisu i bedzie git :D Ja tak zrobiłem i działa jak bedzie za dluga to ja troche przytnij jakimiś kombinerkami ;) Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Dobra Pany, krótka piłka. Czy ten adapter podaje kuleczki z realów stara? Bo powiem Wam, że mój adapter zaczyna mnie bardzo denerwować i jakby ktoś był chętny to mogę się zamienić na wspomniany wcześniej, bądź go sprzedać. Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Bo powiem Wam, że mój adapter zaczyna mnie bardzo denerwować i jakby ktoś był chętny to mogę się zamienić na wspomniany wcześniej, bądź go sprzedać. johny, a ten tój adapter to co to jest ?? Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Classic Army. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Zmień kulki na lepszej jakości i ewentualnie magazynki. Lowcapy STARa nie są najwyższych lotów - zarówno jak te do G36 i te do M4. Quote Link to post Share on other sites
Dave666 Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Jakby ktoś skracał swoje G36 do K lub C, to kupię frontgripa i lufę zew. Przepraszam za delikatny offtop, ale nie każdy looka komis Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 G&G to jedne z najlepszych kulek, a PJoty podają. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Ja mam prośbę do ludzi posiadających przynajmniej 2 magi do G czy ktoś mógłby zmierzyć największą szerokość dwóch szczepionych magów? z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
jakub522 Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Jeśli chodzi o hi-cap'y to w tym miejscu : mają około 7 centymetrów :) a przy stopce na dole 7 ... Nie wiem, chyba coś mi wzrok szwankuje bo wydaje mi się że na dole są szersze :) PS: Oba hi-capy są stock'owe z z Gietek "c" i "k" :) Dzyndzle do spinania po bokach to różnica około 3-5 mm o0 Edited February 16, 2009 by jakub522 Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Wielki dzięki za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Ile ta replika moze działać uwzględniając odpowiednie smoarowanie olejem silikonowym itp., i rozładowywanie akumulatora po każdej strzelance? Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Na pewno okres gwarancyjny przetrwa ale co będzie dalej? Czas pokarze :) Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Na pewno ? Chińczyki to loteria. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Ile ta replika moze działać uwzględniając odpowiednie smoarowanie olejem silikonowym itp., i rozładowywanie akumulatora po każdej strzelance? Głupszych pytań nie było? To jest zabawka. Jedna z najlepszych wyprodukowanych w chinach. To nie pierwiastek, żeby określić mu czas połowicznego rozpadu. Quote Link to post Share on other sites
jakub522 Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 JA mam ją od prawie 2 miechów i jest git :) A co do trwałości, miałem G36c i po 2 latach pierwsza poważna usterka :( tak o to mam już tylko G36k ... Ale chinole to loteria :) Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Smuci Cię to, że miałeś jedną usterkę na 2 lata ? O.o Quote Link to post Share on other sites
jakub522 Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 A ty byś się nie smucił że popsuła ci się replika którą bardzo lubisz a nie chcesz w nią ładować kasiorki ;) dobrze się spisywała, zmieniłem ja na G36k :) może i dobrze :) Sry za OFfToP :} Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Smuciłem się jak padła mi moja giwerka drugi raz w ciągu roku, ale na dłuższą metę, chciałbym mieć jedną usterkę na 2 lata, zawsze to jakiś pretekst by wpakować coś nowego. Koniec offtopu ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts