Westie Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 http://www.gaminator.pl/video/2538,Fallout...-z-E3-2008.html Szef kuchni poleca: trailerek. Najpierw reklama schronów, potem ostra siekanka - strzelba, minigun, supermutanty, robot dostaje w łeb rakietą kierowaną... Pytanie tylko, ile Fallouta zostało w Falloucie? Quote Link to post Share on other sites
slipknotyk Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 hmm filmik jest ok może pomimo całego 3d i stalkerowskiego ,,klimatu,, nadal będzie to ta sama gra ale przekonamy sie jak już ukaże sie na pułkach lecz nie ma co ukrywać 3d to dzisiaj standard np hell gate czyli diablo 3d... Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Czytalem wrazenia z alfy w najnowszym PSX Extreme - moze byc miazga, jesli nie spiperza pomyslu i nie dadza graczom za duzej swobody. Screeny z wersji na PS3 miazdza! Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 nie dadza graczom za duzej swobodyhahahahahahah okeeeeej Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 EEEEEE to będzie kolejna strzelaninka a nie stary dobry Fallout :( Quote Link to post Share on other sites
Tebow Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ja liczę na to, że twórcom Fallout uda się zrobić to co Obsidianowi z Mass Effect, czyli świetne połączenie rpg i strzelanki. Pożyjemy, zobaczymy. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 hahahahahahah okeeeeej No niestety juz zapowiedziano rozleglosc i swobode znana z Obliviona, a osobiscie jestem przeciwnikiem takich zachowan - japonskie RPG pokazuja, ze poprowadzenie fabuly liniowo a terenow "krok-po-kroku" daje mozliwosc zzycia sie z bohaterem i przezycia jego historii. No... ale to "tylko" Fallout ;-). Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Szkoda, że nie daje możliwości dowolnego kreowania postaci... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 Właśnie kreowanie postaci to największy fun w RPG i jeśli ktoś mnie trzyma, to może oberwać z łokcia, że tak powiem. Tylko w cRPG dość często mnie wkurza, że nie mogę komuś puścić tekstu na tyle jadowitego, żebym wiedział, że to mój :P. Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Właśnie otwartość świata falloutów (1&2) sprawia że gram w nie do dzisiaj. Dla mnie już jedyną nadzieją jest to że Bethesda zrobi jedyną rzecz jaką obecnie potrafi... Wrzuci Construction Seta. Wtedy fani zrobią może Fallouta z tego "czegoś"... Quote Link to post Share on other sites
Yuber Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Dokładnie F1 wymiata :D- gdyby nie te możliwości pewnie bym nigdy w fallouciaka nie zagrał. I te super postaci z intelektem 1 :aSd normalnie rozbrajały mnie powiedzonka: "mi sej haj ". A japońskie RPG no bez jaj xD- to coś z rpg ma wspólnego? Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Duzo ;-). Sa zwolennicy TYLKO jRPG, jako ze gra sie w nie fajnie, bo ciesza oko swoja "mangowoscia". Dla mnie osobiscie "mroczne" RPG sa za bardzo EMO i bardziej powoduja moj smiech, niz "klimat" ;-). Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 A mi jRPGi kojarzą się z otaku (ew. weaboo), ale raczej nic z tego nie wynika ;) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Dla mnie osobiscie "mroczne" RPG sa za bardzo EMO i bardziej powoduja moj smiech, niz "klimat" ;-). Eh, to musisz zobaczyć mnie w akcji na sesji "papierowego" Wampira. Połowa graczy i MG, z którymi miałem do czynienia, po pierwszym kwadransie sprawiała wrażenie, jakby zadławiła się własnym mrokiem. Dyżurnym tematem kpin i uszczypliwych aluzji jest oczywiście druga z komputerowych adaptacji, czyli Bloodlines. Niemal każda z moich postaci traktuje jako oczywistość (ironicznie rzecz jasna) fakt, że Kain, ojciec wszystkich wampirów, pracuje jako taksówkarz w Los Angeles. Quote Link to post Share on other sites
bender Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Pojawiło się info, że 30 października premiera. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Z trailerów i screenów to mi to bardziej wygląda na post-apo Serious Sama, niż Fallouta... Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) Japońskie RPG? Jeśli mówicie o granatnikach, to może i dobre, ale gry na pewno nie. W ogóle ten naród nie umie robić gier, może z wyjątkiem Silent Hill które i tak czasem przegina. Edited August 24, 2008 by 7.62 Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Wie ktoś w końcu, czy Bethshit dorzuci Construction seta do The Elder Scroll V: Fallout? Bo różne zdania w sieci krążą, nie wiadomo komu wierzyć. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 Dobra wiadomość: dialogi będą mechanicznie przypominać te ze starych Falloutów, czyli kilka pełnych kwestii do wyboru, bez "notatnika" z keywordami jak w TES. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Japońskie RPG? Jeśli mówicie o granatnikach, to może i dobre, ale gry na pewno nie. W ogóle ten naród nie umie robić gier, może z wyjątkiem Silent Hill które i tak czasem przegina. No i co z tego. Polacy są w tym jeszcze gorsi. Może z wyjątkiem Wiedźmina, który i tak czasem przegina. (taki żarcik - nie grałem w Wiedźmina ;) ) Czekam na F3 od kilku miechów. Wcześniej ta produkcja była mi obojętna - przecież nie będę kupował nowego kompa dla jednej gry. Ale kiedy się okazało, że stary hicior wychodzi na konsole - czekam. Z gameplayów na razie nie podobał mi się tylko perk bloody mess - jeden strzał urywa obydwie nogi i wysyła resztę w powietrzu. Dziwna trochę fizyka :P Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) Z gameplayów na razie nie podobał mi się tylko perk bloody mess - jeden strzał urywa obydwie nogi i wysyła resztę w powietrzu. Dziwna trochę fizyka :P Jak byś przeczytał opis tego perka to byś wiedział o co chodzi ;) Edited August 28, 2008 by stockmann Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 W pierwszej i drugiej części jakoś ten perk efektownie i niegłupio wyglądał. Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) ale i tak w końcu się nudziło jak po raz "n-ty" po strzale z .44 urywało pół ciała przeciwnikowi :D 5 nowych gameplayów Powtórzę się: Jeśli dodadzą CS-a, to może coś z tego będzie. EDIT. No i power fist całkiem fajny :D Edited August 31, 2008 by Spirit Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Nie mam pojęcia co im do łba strzeliło że zrobili to w taki sposób :(. to już nie jest stary dobry Fallout Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Nie mam pojęcia co im do łba strzeliło że zrobili to w taki sposób icon_sad2.gif. to już nie jest stary dobry Fallout Proste... Kasa. Gnojki kupią, bo jest dużo "krfi" i mało "jakiegoś tam durnego tekstu" (2 autentyki z komentarzy :wink: ). I to mnie właśnie najbardziej boli, gnojki które wypisują teksty w stylu: "Nie gralem w F1 i F2 bo bylo glupie za duzo tekstu za malo akcji nie to co fallout3!!!1" (też, nie dosłowny ,ale jednak, cytacik :wink: ). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts