Twomble Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 W poniedziałek zamówiłem zawieszenie do M249 CA ,a we wtorek już było.Info o zmianie statusu zamówienia na e-mail.Ode mnie wielki + :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
-=Kebabr=- Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Wiecie co stało się ze zbrojownią nie moge wejść na ich strone pisze że zablokowane? Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Ktoś zapomniał zapłacić za serwer ;) Żeby nie było offtopa. Ostatnie zamówienie zrealizowane w tempie błyskawicy. W środę zamówione, w piątek mogłem już odebrać (wysyłką PP). POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Jnon Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Świetny sklep. Nie jestem w stanie zliczyć, które to już zakupy u Nich, ale za każdym razem jestem w 100% zadowolony. POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
PanKalmar Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Bardzo dobry sklep z dobrym kontaktem. Paczka wyslana, poczta polska, we wtorek byla u mnie juz w czwartek. Quote Link to post Share on other sites
p3h Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Zamówiłem tam z kumplem 2x MP5 JG i przesłali mi nie te ładowarki, czyli 110V a w opisie wyraźnie pisze 220/230V. Jutro będę się z nimi kontakował w tej sprawie. Quote Link to post Share on other sites
grzegoro Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 (edited) Zamówiłem tam z kumplem 2x MP5 JG i przesłali mi nie te ładowarki, czyli 110V a w opisie wyraźnie pisze 220/230V. Jutro będę się z nimi kontakował w tej sprawie. Sprawa została szybko rozwiązana i właściwe ładowarki są już w drodze. Plus dla Zbrojowni za szybką interwencję i bardzo dobry kontakt. Polecam sklep. Edited September 18, 2009 by grzegoro Quote Link to post Share on other sites
p3h Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Sprawa została szybko rozwiązana i właściwe ładowarki są już w drodze. Plus dla Zbrojowni za szybką interwencję i bardzo dobry kontakt. Polecam sklep. Potwierdzam ładowarka już siedzi w gniazdku :) Nie mam więcej żadnych zastrzeżeń do sklepu. Również polecam. Quote Link to post Share on other sites
tfidos Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Szybkość realizacji zamówienia na zbrojowni.com.pl to prawdziwa błyskawica! Natomiast niestety moja replika od samego początku nie działa. Została odesłana do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
blackmaze Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Sklep godny polecenia. Zamawiałem u nich G36E w piątek póznym wieczorem. W poniedziałek rano zamówienie zostało zrealizowane i wysłane, a w środę już doszło :) Kontakt z nimi też świetny ;) Pozdrawiam i polecam, blackmaze Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Replika wysłana na przegląd i wymianę lufy na preckę.Wysyłka w Piątek za potwierdzeniem odbioru.Paczkę otrzymali w poniedziałek przegląd i wymiana zrobiona błyskawicznie. We wtorek paczka z repliką już u mnie a potwierdzenia odbioru jeszcze nie ma:)Są błyskawiczni i rzeczowi! Polecam zbrojownie za fachowość i szybkość działania. Quote Link to post Share on other sites
v1 Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) Witam, polecam sklep. Zwłaszcza pracę serwisu. Od dwóch lat oddaję replikę na sezonowe przeglądy oraz tuning. Dziś, pierwszy raz od jakiegoś czasu sprawdziłem bebechy. Na pierwszy rzut oka mogę powiedzieć - jest genialnie wypodkładkowana. Do tego stopnia ,aż nie widać większych śladów pracy w replice z 2007 roku. Istotne elementy jak tłok i zębatki nie były wymieniane od nowości. Replika pracuje na m120, ostatnio z lipolem z zabójczym rofem. I nic ! Replika działa. Serdecznie polecam serwis tego sklepu ! Aby nie było niedomówień: Model: JG 3GEN SR16 przebieg około 80k może więcej - nie była oszczędzana. Części stock: Tłok, zębatki, gearbox, prowadnica sprężyny, listwa popychacza, płytka selektora. Części zmienione(wszystko w zbrojowni): BU Guardera, okablowanie, brak bezpiecznika, kostka stykowa. Nie było żadnej awarii, stare części pracują w innym aegu. Pozdrawiam Paweł Buffalo Soldiers - Busko Ps. w razie pytań o replikę chętnie odpowiem. Edited November 28, 2009 by v1 Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 WITAM . to moje pierwsze zakupy w tym sklepie . zamowilem 5 magow i batke . zamowienie poszlo w niedziele , a juz dzis ( sroda ) dostalem paczke . jak najbardziej pozytyw :) polecam . Quote Link to post Share on other sites
aczeko Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Kupiłem w nim moją pierwszą replikę, nie dość że cena była niezwykle konkurencyjna do pozostałych sklepów, to chwali się jeszcze byskawiczna przesyłka. Quote Link to post Share on other sites
Luderson Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Wysłałem moją mp5 do serwisu - naprawiona wróciła do mnie po tygodniu ŻADNYCH PROBLEMÓW. Zamówiłem baterię dla znajomego - nie wiem jak to zrobili ale na drugi dzień była u mnie w domu :D Polecam sklep i serwis wszystkim ! Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Polecam zdecydowanie. Zamówienie zrobione we wtorek popoludniu, przelew również ale wieczorem. Następnego dnia, gdy chciałem się dowiedzieć czy przelew dotarł do sklepu dostałem informację że paczka już została wydana kurierowi. Dziś o 8 zadzwonił kurier czemu mnie jeszcze nie ma w biurze i że ma paczkę :D :D Otwarłem wszystko się zgadza, pełna przejrzystość zakupów i profesjonalizm ze strony sklepu. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
SarKter Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Zamówiłem replikę w niedzielę, wysłali w poniedziałek i dzisiaj już dostałem. Paczka ładnie zapakowana i zabezpieczona, na + zdecydowanie, jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że farba jest lekko zdarta w niektórych miejscach, no ale to jest nieuniknione. Na +. Polecam Zbrojownię. Quote Link to post Share on other sites
Grzesiek34232 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Paczka zawsze dobrze zapakowana i szybko wysłana. Tylko kurier trochę drogi ale trudno ;-) Polecam ten sklep :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
cyfernamis Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Witam. Zamówiłem u nich już 2 replikę w sumie zostawiłem u nich 1500 zł. Z Kielc do mojej miejscowości (okolice Wadowic) doszła w 1 dzień co oznacza że wysyłają baaaardzo szybko. GORĄCO POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Bardzo dobry sklep, godny polecenia. Szeroki asortyment, dobrze zabezpieczone paczki, szybka wysyłka. Zakupy robiłem tam już kilka razy, nigdy nie żałowałem. Ogólnie rzecz ujmując: 5. Quote Link to post Share on other sites
Marcin_G Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Kolejne zakupy i oczywiście znowu pełne zadowolenie :) Sklep godny polecenia :) Quote Link to post Share on other sites
wojtek1999 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Tak, też jestem z niego bardzo zadowolony, niedawno doszły nowe umundurowania i repliki. Gorracoo polecam P.S Nie miałem żadnych problemów z dostawą PoZdro Quote Link to post Share on other sites
nuru80 Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Chciałbym szczerze zarekomendować ten sklep. Posiada szeroki wybór replik oraz sprzętu ASG. Robię często tam zakupy oraz serwisuję replikę i nigdy nie miałem tam żadnych problemów. Obsługa zawsze służy fachową pomocą przy wyborze broni i wyposażenia ASG, a serwis replik stoi na wysokim poziomie gdzie główna zasługa chyba jednego z najlepszych serwisantów w Polsce Olka. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie :!: Quote Link to post Share on other sites
DsBt256 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 (edited) Zamówiłem replikę w czwartek, i jak chce sprawdzić co się z nią dzieje to pisze iż "Oczekuje na odbiór przez kuriera". Poczekam do poniedziałku i spojrzę czy coś się zmieni. Lecz ogólnie plus za cenę i obsługę. Edited April 17, 2010 by DsBt256 Quote Link to post Share on other sites
marianos Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Naprawde polecam ten sklep wszystko ładnie zapakowane kontakt świetny no i paczka w ciągu 2 dni naprawdę wielki + Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts