Pasti Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Kolejne zakupy i znowu polecam ;) . Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 towar doszedł wszystko jak w opisie na sytronie Wielki PLUS dla sklepu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-) Quote Link to post Share on other sites
Myrcha Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Polecam ten sklep bardzo gorąco!!! Bardzo szybka wysyłka, miła obsługa, towary pierwsza klasa :uśmiech: Serwis tez niczego sobie ;-) Polecam go wszystkim maniakom ASG!!! Quote Link to post Share on other sites
PanNiedzwiedz Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Czy ktoś orientuje się w jakich dniach oraz godzinach pracuje ten sklep? Kiedyś było zamieszczone na stornie, teraz nie mogę się doszukać. xD Quote Link to post Share on other sites
GustaV Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 http://zbrojownia.linuxpl.com/conditions.php "Godziny otwarcia to 10-17 od poniedziałku do piątku." Quote Link to post Share on other sites
Snipermen Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Moim zdaniem najlepszy sklep ASG w Polsce pod każdym względem. Za każdym razem kiedy robiłem tam zakupy nigdy się nie zawiodłem. Polecam!!! Quote Link to post Share on other sites
uzi43 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Kupiłem tam swoją pierwszą replikę i kilka dodatków, i nie mam zastrzeżeń. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Boberwax Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Od roku zamawiam u nich wszystko i jeszcze nigdy nic złego ze strony zbrojowni mnie nie spotkało. Gorąco polecam ten sklep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Kolejne zakupy i znów zadowolony. Serwisant udzielił wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania :D . Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Hmm, wystawianie opinii zacznę od tego: panowie ze sklepu odpowiedzieli drogą e-mailową na wszystkie moje wyczerpujące pytania. Było ich bardzo dużo. Wykazali się wielką cierpliwością. :lol: Przesyłka szybko, sprawnie, bez uszkodzeń towaru. ;) WIELKI PLUS DLA ZBROJOWNI! Polecam! :mrgreen: Edited June 2, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Ogólnie to polecam chociaż jeden mały minus,raz jak u nich zamawiałem 2 kapsuły co2 to przyszła tylko jedna ;] Poza tym to szybka wysyłka,dobry kontakt,ogólnie to jest OK ;) Quote Link to post Share on other sites
Jnon Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Kolejna udana transakcja. Ogólnie jeden wielki + Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Kiedyś zamówiłem replike z AGM ale coś mi w niej nie grało, na drugi dzień zdecydowałem wymienić ja na JG, dwa dni z nimi pisałem (długo czekałem na odpowiedzi) ale się zgodzili wymienić droższą replikę na tańszą, pieniądze oczywiście oddali. Sklep jest wporządku, daje 9/10 Quote Link to post Share on other sites
kzowik Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Mam pytanie. Repliki odsyłane z serwisu do klienta są wysyłane pocztą czy kurierem? Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ja dostałem kurierem ;-) Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Zamawiałem zaworki do magazynka, na wysłanego maila dostałem odpowiedź która była zdaniem, a nie rzuconym na odwal się wyrazem :-P Szybka wysyłka, polecam. Quote Link to post Share on other sites
szuwi Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 W piątek złożyłem zamówienie, w poniedziałek wysłano towar, a w środę już się nim cieszyłem. Tak powinno być w każdym sklepie ;). Quote Link to post Share on other sites
suharinho Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Zamówiłem zawieszenie 3point, lufę systemy i szybkę do uvex i-vo. Wszystko całe i zdrowe. Sprawnie. Na moje pytania na gg odpowiedziano z cierpliwością:) Zakupy łącznie za 200 zł, czyli nie jakaś oszałamiająca suma. Polecam sklep gorąco. Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Znowu + dla sklepu ;) Edited July 1, 2009 by Pasti Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 kupilem, szybko wyslali, towar ok, ale w paczce nie bylo paragonu, na szczescie ni mialem co reklamowac. Quote Link to post Share on other sites
mscr Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Pierwsze grubsze zamówienie u nich. Towar wysłany na drugi dzień, doszedł z rana na trzeci. Zamówiłem u nich RK-01 all steel - dostałem wersję z szitmetalowymi elementami. Poszedł mejl, czekam na odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
mscr Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 (edited) Sprawa prawie wyjaśniona. Na stronie widniała błędna nazwa modelu. Replikę odesłałem. Czekam na zapowiedziany zwrot kasy. Edited July 31, 2009 by mscr Quote Link to post Share on other sites
Laki Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Jakieś 2 miesiące temu zakupiłem w tym sklepie 2x M4A1 BOYI i kulki z Fidragon. Szybka wysyłka, produkt spełnił moje oczekiwania i jestem zadowolony z tego sklepu. Polecam. :killer: Quote Link to post Share on other sites
marianos Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 W sobotę to jest 1 sierpnia zamówienie zostało przyjęte w poniedziałek zaczęto je realizować i w w środę paczucha jest. Polecam Quote Link to post Share on other sites
mscr Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Sprawa prawie wyjaśniona. Na stronie widniała błędna nazwa modelu. Replikę odesłałem. Czekam na zapowiedziany zwrot kasy. Kasę zwrócili bez problemu. Biorąc na poprawkę, że pozostała część zamówienia była "si" i dobrze zapakowana to ode mnie również plusik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts