samael16 Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Cezary a teraz zrób to mając na sobie kamizelkę z wkładami balistycznymi więc min plus 8kilo z kaskiem/hełmem, repliką może kaburą udową i całym tym jestestwem do czarnej. Jak samotnie zdobyć okno jest prosta odpowiedź trzymać się od niego z dala albo wrzucić odłamkowy do środka a dopiero samemu się tam jakoś dostać. Link to post Share on other sites
Cortes Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 CezaryR ma 14 lat i jeszcze niejeden życiowy rekord przed nim. Po jego postach widać, że to nie tylko ninja ale i troll :-). Link to post Share on other sites
Kopcik Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 5-letni odkop, może nie rekord ale już mamy pretendenta do tegorocznej gali Nagrody Złotej Łopaty. Link to post Share on other sites
Didi Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 CezaryR - cieszymy się razem z Tobą, jak wysoko skaczesz i ile wytrzymujesz, ale nie musiałeś tego pisać po 5ciu latach od ostatniego posta i nic nie wnosić do tematu. Link to post Share on other sites
CezaryR Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Sorry jestem nowy w temacie a poza tym jesli o tego posta z karabinem to koleś ma racje. :( A jak ktoś nie daj rady skakać to gruba stalowa rurkę przy twierdzcie do sciany i po niej wejdzcie. Raz podciagnąc się z podskokiem kazdy da rade :) I jeszcze raz Ja tam napisałem ja robiłem to w spodenkach i bluzce w wakacje a nie w mundurze i całym oporzadzeniu wtedy taka rurka badz krzesełko bardzo przydatne bedzie Link to post Share on other sites
splinter Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Airsoft to nie parkour ;) Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Nie lepiej wystrzelić ekipę szturomową z trebusza? Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Nie wiem jak jest w pozostałych częściach Polski, ale u mnie dostępne do strzelania budynki są w stanie takim, że w niektórych miejscach strach się o ścianę oprzeć. Przytwierdzenie tam rurki spowodowałoby pewnie rozpierdzielenie się tejże ściany. W lepszych miejscach raczej bez specjalistycznego sprzętu nie umocowałbym rurki. Rozbijałem kiedyś zbrojony (i to na zasadzie "wrzuce troche prętów do wylewki i będzie zbrojony") beton młotem (chyba kamieniarskim, ale to pożyczony był) i podziękuje. Krótko pisząc: Samael wyczerpał temat: Jak samotnie zdobyć okno jest prosta odpowiedź trzymać się od niego z dala albo wrzucić odłamkowy do środka a dopiero samemu się tam jakoś dostać. Panie Admin, zamknij Pan temat. Link to post Share on other sites
Didi Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Zamykam. Jak ktoś będzie chciał napisać konstruktywnego posta, to zapraszam na PW. Link to post Share on other sites
Recommended Posts