Yahalom Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Z selekcji... http://photo.net/photodb/photo?photo_id=12929655 Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Nawet na najnowszych zdjęciach z Afganu nie widać jeszcze FASTów, więc c'mon. przyjrzyj sie dobrze... Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 W JWK testowano FASTy więc nic dziwnego, że się od czasu do czasu na fotach pojawiały. Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 (edited) Z innej beczki, niech ktoś mi powie jakiego producenta są szelki 1-szej linii widoczne u 'Białego' ? Miwo? Nie sądzę, chyba, że model niedostępny już w sprzedaży. Z tyłu widać kształtują się w literę Y. Edited January 8, 2013 by Kleju Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Wyglądają jak szelki Janysportu. Quote Link to post Share on other sites
miller44 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Nawet na najnowszych zdjęciach z Afganu nie widać jeszcze FASTów, więc c'mon. Na IX zmianie podczas mojego chwilowego pobytu w Ghazni (na szczęście docelowa baza nie była polska) w hoteliku poznałem amerykańską dziennikarkę, która pracowała z "pięćdziesiątką" i TF-49. Od nich dostała ops-core na wspólne wycieczki. Ja swojego dotsałem pod koniec 2010. Już wtedy były w województwie afgańskim ale niebyło ich na zdjęciach. Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Korzystając z okazji, ta zielona kiszeń na tyle pasa? IFAK? producent? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Taka sobie ciekawostka dla rekonstruktorów. ;) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Sekundy, dosłownie sekundy ;) Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 To je JPC?? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Nie wydaje mi się. Crye nie robi raczej z takich taśm. Pewnie kopia od MIWO szyta na specjalne życzenie (tak strzelam). Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 To nie jest JPC ( cordura, taśmy, proste poszycie, PALSy, et cetera ), ale tez nie ten nowy PC od MIWO ( zmodyfikowana OSA ). Ale widać że szpej lekki, to dobrze. Quote Link to post Share on other sites
aro254 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Możliwe też, że to jest kamizelka szyta na zamówienie, ponieważ jak to napisała pani Renata dużo jest takich customowych które nie trafiają do sprzedaży tylko na podstawie wymagań operatorów. I akurat to jest jedna z nich wzorowana na JPC. Quote Link to post Share on other sites
jazzriba Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 To nie MIWO. ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Racja, to nie Miwo. JPC zerżnięty przez Iwohesta. :maniak_zle: Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 JPC a'la Iwo Hest, jest trochę różnic, szczególnie na przednim panelu. Quote Link to post Share on other sites
jazzriba Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Jest całkiem sporo różnic, a w szczególności w wersji dla JWK. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Heja Pytanie o osób znających się na rzeczy. Czy mogę poprosić o miejsce, albo konkretnie zdjęcia- polskich montaży pod noktowizor ( MU-3 i inne z PCO )? Mówię o samych blachach, nie żurawiach. Zdjęcia w internecie, te które znalazłem są albo słabe albo wcale nie ma. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Coś mi świta, że w ostatnim Special-Opsie jest coś na ten temat :) Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Jest, zdjęcia są na stronie SO, ale tam nie ma widoku na samą blachę, tylko cały zestaw, a o to mi nie chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Generalnie blacha jest zbliżona, żeby nie powiedzieć, że jest identyczna, do blachy amerykańskiej. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 O tym to ja wiem, po zdjęciach się domysliłem. Chodzi mi o to, że blacha jest ażurowa, ma otwory wycięte w głównym elemencie i o to głównie mi chodzi- po to mi są zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Sory za podwójnego posta. Zapytam dla pewności- kamizelka na 1. zdjęciu to Reccon Lubawy w formie PC? - I czy kamizelka u operatora drugiego od lewej to też Reccon w takiej konfiguracji? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 1. Tak 2. Nie, to jakiś PC w Multicamie. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Jak nie Reccon to co jest na 2.gim zdjęciu? Termit w MC? Odpada. Jakieś pomysły? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts