Guest Mati13k Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us - przód Uploaded with ImageShack.us - tył Zdjęcia robione na szybko, z resztkami wody w środku. Ogólnie z tyłu są taśmy, w które wplatasz specjalne montaże do MOLLE. Tutaj ich nie widać, bo używam zbiornika z szelkami. Edited April 18, 2012 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
multikropka Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Ale w zestawie są te tasmy czy trzeba dokupić osobno ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Są. Ale nie wiem czy są szelki. Musiałbyś zapytać. Quote Link to post Share on other sites
multikropka Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Szelek chyba nie ma :) bynajmniej jest tak w opisie :) Ale dziękuje za zdjęcia i odpowiedz :) A jeszcze pytanie co do wykonania i materiału, wszystko elegancko ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Ależ proszę bardzo. :) Currahee, a raczej SELW-2 ma bardzo dobre szycie, przynajmniej miało kiedy ten plecak został zakupiony (należał wcześniej do Jaegera). Będziesz zadowolony. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 W zestawie powinny być szelki. Quote Link to post Share on other sites
multikropka Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Plecak sprzedawany jest bez szelek. Cordura ® 1100D/770D IRR... Może kiedyś były dodawane. Jeszcze raz dziękuję za szybką odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
multikropka Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 A mógłby ktoś podrzucić jak wygląda Nato Oliv od Currahee ? albo porównać z oliv z Miwo P lub kimś innym Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) pierwszy z prawej Edited April 19, 2012 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
multikropka Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 A powie mi któs jak wypada cordura CB od currahee prównując ją z tą od Flyye ? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Dotarło do mnie moje zamówienie z Currahee. Zamówiłem CS w olive i spodnie combat GR w wz.93. Dobry kontakt,czekałem jakieś 5-6 dni na paczkę tylko. Produkty wyglądają na naprawdę solidne i dobrze uszyte. Quote Link to post Share on other sites
singacz Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 (edited) Witam Na stronę Currahee trafiłem poszukując kamizelki. Z zdjęć wynika ze oferowane produkty sa wysokiej jakości. Najbardziej zainteresowała mnie Kamizelka Zintegrowana QR. Niestety problem pojawił się przy zamówieniu niestandardowym. Szkoda. Podobno przed przejęciem marki było to o wiele prostsze. Hmm i skąd te ceny? Edited January 22, 2013 by singacz Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 (edited) Porządny sprzęt z porzadnych materiałów kosztuje, a Currahee to naprawdę solidny sprzęt, jedna z lepszych rodzimych firm wg mnie. Jak to są dla Ciebie wysokie ceny, to na strony firm pokroju LBT, Eagle Ind., First Spear, Mayflower, czy Crye Precision lepiej w ogóle nie wchodź :icon_razz: Edited January 22, 2013 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Witam Na stronę Currahee trafiłem poszukując kamizelki. Z zdjęć wynika ze oferowane produkty sa wysokiej jakości. Najbardziej zainteresowała mnie Kamizelka Zintegrowana QR. Niestety problem pojawił się przy zamówieniu niestandardowym. Szkoda. Podobno przed przejęciem marki było to o wiele prostsze. Hmm i skąd te ceny? Ktoś ostatnio wrzucił to chyba w temacie PSTG Currahe - szybko i dobrze ;) Przynajmniej w moim przypadku tak było kiedy zamawiałem spodnie i bluzę CS. Quote Link to post Share on other sites
singacz Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Nie kieruje się dewizą z zdjęcia bo wiadomo coś za coś. Może i był bym w stanie wydać taką kwotę gdyby kamizelka sprostała wymaganiom wymiarów mojej balistyki Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Zrobienie kamizelki pod krój innej balistyki (jeśli nie mają wykrojów) jest problematyczne i może wpływać na całą konstrukcję. Jest to robota dość niepewna co do efektów, a niesie za sobą znaczne koszty związane z przygotowaniem się do uszycia sprzętu dla zamawiającego :) Quote Link to post Share on other sites
singacz Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Nie obwiniam tu producenta, lecz dostawcę balistyki dla mnie he , zamiast iść trendem i standardem. Polski producent kombinuje własny niestandardowy wzór który utrudnia dobranie lepszej kamizelki pod ów wkłady. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Czas troszkę odświeżyć kotleta ;) Czy ktoś może posiadał lub macał lub miał jakąkolwiek styczność z PC Sioux i może mi powiedzieć w jakim rozmiarze SAPI będą pasować? Quote Link to post Share on other sites
singacz Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Witam , ja posiadam wspomniana kamizelkę Nie wiem jaką posiadam ale przy zakupie podajesz jaki rozmiar cię interesuje. Jeżlei bedziesz miał pytania pisz ;] Odnośnie mojej sprawy , ktoś posiada kamizelkę w której zastosował polskie wkłady? Też interesuje mnie nowa nerka medyczna currahee ktos wie , ktoś ma? Jednocześnie czy ktoś zamawiał produkty na zamówienie indywidualne ze zmianami ? Jak to wyglada ze strony firmy ? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 PC QR LD kupowałem z drugiej ręki i de facto pogoniłem go dalej na rzecz produktu konkurencji. Obecnie posiadam od nich tylko spodnie co myślę, że w bardzo niedługim czasie się zmieni. Quote Link to post Share on other sites
blackhayate Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) PC QR LD kupowałem z drugiej ręki i de facto pogoniłem go dalej na rzecz produktu konkurencji. Obecnie posiadam od nich tylko spodnie co myślę, że w bardzo niedługim czasie się zmieni. Jeśli można wiedzieć to na co zmieniłeś PC, oraz na co zamierzasz zmienić spodnie? A mam takie pytanko, ponieważ zbieram się do zakupu CS. Jaka jest różnica między: http://www.currahee....kt/combat-shirt http://www.currahee....ombat-shirt-mk2 Oczywiście oprócz innych możliwości koloru, oraz dodatkowych rzepach. Ktoś ma, może porównać. Na stornie nie ma za dużego opisu :icon_razz: Bo zastanawiam się czy jest wydawać te 100 zł więcej. Edited August 20, 2013 by blackhayate Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 - Kolor - Rzepy - Mapnik Generalnie to sam sobie odpowiedziałeś... Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Co do PC to konstrukcja z Gdyni ;) A spodni stricte zmieniać nie będę, po prostu więcej ich produktów będę mieć u siebie. Quote Link to post Share on other sites
blackhayate Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 (edited) Dzieki za odpowiedź, czyli chyba wezmę zwykłą oliwkę bez bajerów. Edited August 21, 2013 by blackhayate Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Czy Currahe szyje swoje rzeczy w innych kolorach? Czy tylko w tym co jest na stronie. Wysłałem takie samo zapytanie do nich, lecz po tak długim czasie, nie liczę już na odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts