klusior Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Witam, Zamawiał już ktoś w tym sklepie?Z tego co widze dopiero zaczynają i mają ubogą oferte ale allegro mają same pozytywy. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Ostatnio kupowałem od nich na allegro jakieś części od Giety i nie mam żadnych zastrzeżeń. Paczka wysłana szybko i bardzo dobrze zapakowana. Quote Link to post Share on other sites
kubasekekek Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 kupowałem u nich parę części serdecznie polecam ten sklep bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka Quote Link to post Share on other sites
Goral16 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 a mam takie pytanko czy ktos miał styczność z "kamizelkami taktycznymi" właśnie z azteko , chodzi mi o te za około 50 zł ? LinK Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 To to samo co na taiwanie, tylko bez ładownic. Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Kupowałem od nich komorę hopa. Fakt, że przez allegro, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń. Dobry kontakt z właścicielem. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Witam, Szukalem dobrego a taniego tloka z metal zebami i trafilem zupelnie przypadkiem na ten sklep. Zamowione o 10 rano - wyslane za pobraniem o 18. Poczta polska przyszlo 2 dni potem. Szybko sprawnie bez zastrzezen wiec polecam. No i ceny calkiem fajne. Quote Link to post Share on other sites
Przypadek Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Ja mialem z nimi ostatnio troszke inny problem. Kupiłem cylinder typ 2 chromowany ;) Mial byc nowka nie smigany, niestety okazalo sie ze cylinder jest porysowany oraz ma poważna wade na powloce w środku. Zadzwonilem przedstawilem sprawe, a po powrocie do domku wysłalem zdjęcia uszkodzen. Sprawa zwrotu gotowki załatwiona bardzo szybko :) a sam cylinder za propozycja sklepu zostal u mnie, szkoda ze nie nadaje sie do uzytku ;/ Wrażenia bardzo pozytywne i szczerze polecam ten sklep ;) Quote Link to post Share on other sites
edzio39 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Zamawiałem kiedyś magazynki u tego sprzedawcy. Niestety na 6 magazynków 2 były uszkodzone. Rozmowa przez telefon i rozwiązanie sprawy poprzez odesłanie ich i przysłanie nowych. Później okazało się, że przyszedł szkielet GB BOYIa. Kolejny raz odesłałem i otrzymałem zwrot gotówki. Oczywiście polecam. Rewelacyjny kontakt. Każdemu się zdarzy pomyłka. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 parę drobiazgów kupiłem bez zastrzeżeń dobry kontakt terminowa dostawa Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Kiedyś kupowałem ładownice od nich na allegro. Wszystko OK, bez zastrzeżeń, dobry kontakt Quote Link to post Share on other sites
suharinho Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Niedawno zakup kilku pierdół. Wszystko elegancko, szybko wysłane (stempel pocztowy), niestety nasza Poczta Polska nie spisała się najlepiej i paczka przyszła 6 dni później. Polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
Srywak Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Bardzo polecam ten sklep. Mają wiele ciekawych rzeczy do ASG w bardzo dobrych cenach. Ostatnia zamówiłem szkielet GB do łożysk 6 mm, przysłano mi do łożysk 7 mm. Sprawa reklamacji została rozpatrzona bardzo sprawnie, rozwiązano moje problemy bez uszczerbku dla moich finansów, wspaniały kontakt mailowy. Na pewno pozostanę stałym klientem tego sklepu. Dodam ponadto, że firma wystawia na allegro towar w cenie od 1 zł. Można "ustrzelić" rzeczy w cenie dużo niższej niż w sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Zelu Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Doskonały i konkretny kontakt telefoniczny i mailowy. Szybka wysyłka. Towar OK Tak lepiej? ;) Quote Link to post Share on other sites
crazyandy Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Korzystałem z tego sklepu osobiście (jest niedaleko ode mnie). Kupiłem Inga, który się zepsuł. Na razie czekam na naprawę gwarancyjną (?). Jestem nowy w sofcie i mam dwie drobne w sumie uwagi: jeden z obsługujących (drugi jest ok), albo ma teraz jakiś kryzys albo nie znosi żywego klienta (byłem z kumplem, który ma takie samo wrażenie). Zero porad i odpowiedzi na pytania. Czułem się jak intruz za PRLu, który przerwał pani na poczcie pogaduszki z koleżankami. Mam taki sklepik na Ursynowie i na Puławskiej - kiedy nie wejdę miły uśmiech, porada, niezależnie od tego czy dokonam zakupu czy nie - czuję się jak stały i dobry klient, a nie intruz tak jak w Capri (niestety miałem pecha i trafiałem za każdym razem w pierwszym rzucie na ponurego człowieka :P). Panowie, klient nie tylko jest na allegro. Keep smilin' :) Druga uwaga: są o 10-20% drożsi niż podobne sklepy w obrębie Warszawki. Może wynika to z lepszej jakości replik? Na razie trudno mi to ocenić. Poza tym wszystko ok. P.S. Polecam tego Inga - super zabawa :) Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Transakcja przez Allegro - Jestem bardzo zadowolony.. i z ceny :twisted: (jednak warto polować) i z obsługi/kontaktu/produktu Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Zasłużony plus Obsługa klienta na wysokim poziomie, produkt zgodny z opisem a i cena niewygórowana. Quote Link to post Share on other sites
mihau_94 Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Na plus: -cena -jakość towaru -podejście do klienta Minus: -wysyłki Pocztą Polską. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 (edited) najpierw mail do sklepu o kompatybilność elementów, odpowiedź tego samego dnia wieczorem ( ok 22:30) złożyłem zamówienie, poczta polska prio pobranie zapisałem ze chcę fakturę. Mail że zamówienie przyjęte, numer zamówienia i takie tam :) czekam na maila ze wysłane. dostaje maila ze cos im powaliło sie i wyślą następnego dnia, spoko nie śpieszy mi sie tak bardzo, poczekam, przychodzi listonosz po 2 dniach z paką otwieram, wszystko jest, paragon ( godz wybicia też cos koło 22:30 - całą dobę ktoś tam pracuje ;) ? ) zamiast faktury... tel do sklepu, przeprosiny ze cos tam cos tam ze faktura coś tam centrala coś tam :) pytam sie czy odesłać paragon w celu wystawienia faktury, odrzekli ze nie nie trzeba, prosze skrobnąć maila do nas że chce pan FV. ok. nie mogłem odpalić skrzynki mailowej przez ostatni tydzień dzis sie udało, bach faktura jest bez przypomnienia sklepowi :) wielki plus dla sklepu, czesci pasuja tak jak mówili. ogólnie duży pozytyw, na pewno dokonam zakupów u nich jeszcze nie raz :) Edited May 15, 2010 by seger Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Chyba tak, bo na gadu ktoś był tam o koło 24? Zapytałem, i udzielił mi odpowiedzi, obsługa klienta jest perfekcyjna jak dla mnie. wysyłka terminowa, nie będę się czepiał, ale zamiast silnika GE M42, który byl na foto dostalem silnik chaoli silver magnet, ale nie narzekam, bo mialem taki sam(P&J, ale to rebrand bez nalepki). Najbardziej przypadł mi do gustu szkielet v2 cymy, spust od m4 nie chodzi idealnie, ale w porównaniu do szkieletu boyi to normalnie super jakość. Cymka rządzi, jg też. Chińskie najlepsze, CA i inne się chowają. Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Bardzo polecam :) Szybka wysyłka i idealny kontakt. Tania wysyłka jest dużym plusem tego sklepu. Zero problemów. Quote Link to post Share on other sites
bobek945 Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Zamawiałem kilka bajerów, wszystko szybko, sprawnie i nie drogo. Nie mam zastrzeżeń, polecam oczywiście ;) Quote Link to post Share on other sites
MadRat Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Także polecam. Szybko i sprawnie. Za grosze można upolować drobne części, których nigdzie indziej się nie dokompletuje ;) Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Szybko, sprawnie i z rabatem ;) Duży plus szczególnie za elastyczną opcje "odbiór osobisty". Quote Link to post Share on other sites
Wint Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Błyskawicznie i bezproblemowo. Bez problemu połączyli zakupy z allegro i z oferty sklepowej w jedną wysyłkę. Kontakt znakomity ( nawet po 22 uzyskałem odpowiedź na moje pytania ) Zamówienie było w środę po 22. W czwartek rano otrzymałem potwierdzenie wysyłki. W piątek przed południem miałem już paczuszkę u siebie. Naprawdę solidna firma. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts