Dozer Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Wielki + dla nich. złożyłem zamówienie w pon. o 18.30. Rano o 9.08 dostałem maila z wiadomością, że zrealizowano i wysyłka w dniu dzisiejszym (wtorek). A o 9.15 (środa) zapukał do moich drzwi kurier z przesyłką. Pudełko w bardzo dobrym stanie lecz folia, którą było owinięte miała dwie dziurki o średnicy z 5-7 cm. Lecz to wina kuriera, otworzyłem paczkę przy nim replika CA M24 była w świetnym stanie poza białymi ubrudzeniami na lufie... Bardzo polecam ten sklep. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Witam. Jestem klientem Specshopu od momentu powstania tego sklepu. Przez cały czas zbierali same dobre opinie-dobry sprzęt, wzorowy kontakt, możliwość dogadania się. Raz mailowałem z obsługą grubo po 22-wielki plus. Chciałbym opisać dwa dość szczególne przypadki-jeden sprzed półtora roku, i jeden z dzisiaj: 1) Półtora roku temu zamówiłem AKS-74U Dboys. Paczka przyszła bardzo szybko, lecz był w niej... AKS-74. Pomyłka, jaka często się zdarza. Zadzwoniłem do sklepu, szybkie przedstawienie problemu, i obsługa wysłała tego samego dnia prawidłowy karabinek, zanim ja zdążyłem wysłać do nich ten "pomylony"-świetne podejście do klienta i zaufanie jakim mnie obdarzyli-myślę, że nie zdarza się to często. 2) Wczoraj doszedł do mnie AK-74. Okazało się, że w GB jest skopana elektryka. Jako, że posiadam 2 inne karabinki tej firmy, po prostu wpakowałem dobre flaki, a z obsługą sklepu uzgodniłem, że do naprawy wyślę sam GB-po raz kolejny obsługa udowodniła swój profesjonalizm. Naprawdę polecam ten sklep. Mimo istnienia na rynku od paru lat i zdobyciu wysokiej pozycji obsługa nie spoczęła na laurach, jak zdarzyło się to wielu innym sklepom, tylko wciąż podwyższa poziom swych usług, a ich podejście do klienta jest zgodne z mottem-"klient nasz pan". Wielkie brawa dla Panów ze Specshopu, oby tak dalej! Quote Link to post Share on other sites
piasek43 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Większośc mojego wyposażenia airsoftowego kupowałem właśnie na specu i niemal za każdym razem przesyłka była na następny dzień nie wspominając o tym że produkty zawsze zgadzały się z opisem i nie miałem z nimi jeszcze żadnego problemu tak więc zarówno obsługa jak i towar są na najwyższym poziomie. Nic tylko polecic i zachecic do zakupow w ich sklepie! :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
kryk Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 W nocy z poniedziałku na wtorek (24 - 25.08) złożyłem zamówienie, w środę (26.08) paczka była już u mnie. Ogromny plus za ekspresową wysyłkę, towar elegancko zapakowany, wszystko zgodne z opisem na ich stronie. Jak najbardziej fachowo, polecam. Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Po raz kolejny wielki PLUS dla sklepu za przygotowanie i wysyłkę paczki. Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 niesmak dla sklepu , zamówienie poszło we srode rano a paczki dalej nie ma... czyli otrzymie ją dopiero w poniedziałek(mam nadzieje) a pisali ze kurier to 1-2 dni... wielki niesmak i minus bo musiałem zrezygnować ze strzelanki... - Niesmak, to ja mam czytając posta bez interpunkcji, polskich znaków i brakiem rozsądku. Skoro zamówienie zostało wysłane w środę i masz potwierdzenie wysyłki (numer przesyłki kurierskiej) to miej pretensję do firmy przewozowej, a nie do sklepu który nie ma nic wspólnego z usługami przewoźnika.... Szmer. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Polecam sklep bo kupiłem u nich M16A3 za 659zł.. chodzi bardzo ładnie odpowiednie części do tuningu dostępne pracowncy odpowiadają rzetelnie i wyczerpująco POLECAM. Quote Link to post Share on other sites
stig666 Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Pierwsze zamówienie na Specu i pełna satysfakcja. Paczka na drugi dzień od złożenia zamówienia. Dobrze zapakowana i kompletna. Duży + Quote Link to post Share on other sites
Saluś Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Sklep bardzo dobry zamówiłem od nich trochę sprzętu zawsze wszystko dotarło na czas i bez uwag ;-) Quote Link to post Share on other sites
Czarna Owca Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Sklep godny polecenia. ;-) Zamówiłem u nich w pon. o godzinie 11 jeden pistolet, był we wtorek następnego dnia o godzinie 9 rano! :killer: Plus dla sklepu i UPS :lol: Paczka bardzo ładnie zapakowana. Pozdrawiam, Owca Quote Link to post Share on other sites
-=Kebabr=- Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Sklep jest bardzo profesjonalny, zamówiłem tam pare rzeczy ale okazało się że jednak nie było rozmiaru skarpet takiego jaki zamówiłem zaraz ktoś do mnie zadzwonił i uprzejmie o tym poinformował i znalazł rozwiązanie problemu:) Tak poza tematem to ostatnie pudło w którym przyszło moje zamówienie miało naklejke firmy MAG informujące że w środku znajdują się magazynki do AK47, troche śmieszne:) Quote Link to post Share on other sites
BlueStorm Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 wszystko co tam zamówiłem było w 100% perfekcyjnie dostarczone - szybko i to, co kupiłem (nie tylko z airsoftu, ale także kampingowe stuffy) - raz miałem przypadek gdzie zamówiłem 3 magi, ale w innym kolorze niż chciałem (co zauważyłem dopiero po otworzeniu paczki) poprosiłem mailowo o zamianę i dodanie nowych magów do kolejnej przesyłki - nie było żadnych problemów, złe magi odesłałem i dostałem te, które chciałem, wielki plus dla sklepu ;] Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Paczucha na drugi dzień, nieźle, nieźle. Do zamówienia za ponad 500zł dali by przynajmniej katalog... ech. Ale jest OK, bez wodotrysków jednak na poziomie, tak jak powinno być. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 A ja katalog dostałem :] nawet pare plakacików Quote Link to post Share on other sites
Stalker69 Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Poniedziałek pięć minut po północy zamawiam, wtorek popołudnie paczka w moich niecnych rękach :P Wszystko w "najlepsiejsim" porządku. Jak zwyle ;) Quote Link to post Share on other sites
0utsider Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Zamówiłem w niedziele wieczorem za pobraniem, tak żeby mieć na wtorek bo w środe impreza. W poniedziałek z samego rana mail, ża paczka będzie wysłana, we wtorek w południe paczka była już u mnie. Cóź mogę powiedzieć - polecam tego Allegrowicza ;-) Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Szybki zakup , natychmiastowa realizacja zamówienia , towar następnego dnia u mnie :) To lubię !!! Polecam expresowe załatwianie zakupów ! Quote Link to post Share on other sites
tosiek87 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Naprawdę rewelacja. Szanują klienta. Przysłali mi złe okulary więc im odesłałem niewłaściwy typ towaru. Wymienili na właściwy bez problemu i oddali kasę za wysłanie do nich złego przedmiotu. Naprawdę wszystko to przebiegło w 5 dni. Muszę ten sklep w tym momencie pochwalić za sprawność, profesjonalizm i miły kontakt z klientem :) Quote Link to post Share on other sites
pietruch Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Idiotyczne pomyłki z przesyłką... :wink: Niemiła obsługa. Nie polecam :!: !!! Quote Link to post Share on other sites
dodol Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 kupiBem u nich AK i jestem zadowolony maj pelno sprzentu i oporzondzeni a pan za w ''za kasa'' profesjonalista Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Paczki, które zamówiłem były porządnie zapakowane, towar nie uległ uszkodzeniu. Za każdym razem szybka przesyłka, w dodatku wszystko ładnie zapakowane. Kolejny plus - napisałem im, że jeśli jest taka możliwość, to chciałbym, żeby paczki były dostarczane po 15.30. Za każdym razem kurier dzwonił do drzwi o 15.35 i z uśmiechem wręczał paczkę ;) Jak dla mnie wypas ;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 wczoraj złożyłem zamówienie ok 13 dzis juz kurier u mnie był z paczuszką :) pełen profesjonalizm. :) polecam jak najbardziej. Quote Link to post Share on other sites
lonelly kiler Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 kupić kulki i sprzedać każdy głupi potrafi. kupić tuningowana przez nich replikę to koszmar! NIE POLECAM Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 bo? Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 bo chyba to http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=53998&st=240 , patrz post Dexterakraka.... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts