zombie_snake Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Tyle, ze pewien fragment analizy jest o dupy kant. Otóż, jak wiemy ten "Turok" to MacTavish, a z kwestią jego śmierci to odsyłam do gameplayu, do którego zamieściłem linka. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) On nie zginął. "Rouch" go uratuje. A panowie analizę pisali, zanim wydano gameplay więc wiesz..... Ale ogólnie daje coś do zrozumienia ta analiza, a błędy można samemu skorygować. Pozdrawiam. ;) Edited July 1, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ale wybuchy na tym filmiku co już przedtem podałem @zombie_snake to są straszne. Dno kompletne. A czy wam nie śmierdi tu GTA? Zwłaszcza w tych miejskich klimatach? W tych wioskach to mi śmierdzi Far Cry-iem 2-ką. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Te "wioski" to prawdopodobnie slumsy Rio De Janeiro. Poza tym czemu przychodzi Ci na myśl GTA? Bo biegają po mieście? Porównanie równie trafne co stwierdzenie, ze misja MW w Prypeci śmierdzi Stalkerem :P Quote Link to post Share on other sites
Reka Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 3 wersje MW2 do nabycia - opcja Prestige, mniam :) Quote Link to post Share on other sites
Ratoll Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Miejmy nadzieję, że w trybie multiplayer nie pojawią się ponownie takie kretynizmy jak perki pozwalające pośmiertnie zabić przeciwnika (last stand, martydom) czy wzywanie śmigłowca. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Wezwanie śmigłowca to dla Ciebie kretynizm? 8O Last stand nie jest zły ( mam na myśli, że nie ma w nim nic niemożliwego ), a martydoom.... Al-kaida się kłania, a nie rosyjska walka o władzę. :-F 3 wersje MW2 do nabycia - opcja Prestige, mniam :) Nie mogę edytować: na stronach fanowskich pisze, że te gogle są w pełni funkcjonalne! Ciekawe ile to będzie kosztować... Quote Link to post Share on other sites
Cisko Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 @ratoll bo zabijać trza umić, wtedy ci nikt psikusa nie zrobi :-P Quote Link to post Share on other sites
hokano Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 co do wersji Prestige ... jak myslicie warto kupic gre dla noktowizora ? XD Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 To zależy jaka cena. Ale znająz życie, ten nokto, będzie 2 razy droższy od takiego samego, ale bez loga MW. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 albo będzie po prostu beznadziejny ten nvg ;) bo ile mogą za to zawołać, żeby sprzedać pod choinkę? Zapewne nie tyle co prawdziwy noktowizor - ergo, dodany do gry, to bardziej zabawka. Choć dobrze byłoby się mylić oczywiście ;) Quote Link to post Share on other sites
Zbych Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Mi wydaje się, że ten noktowizor będzie: -beznadziejny, pierwszej generacji, ledwo będzie co widać. albo: -zielone szkiełko i mała latareczka. albo: -prestige będzie kosztować 900 $. Ten ekranik przy broni to rzeczywiście motion tracker. Wydaje mi się, że gościu o tym wspominał(w filmiku z komentem). Edited July 14, 2009 by Zbych Quote Link to post Share on other sites
Reka Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 Wer. Prestige ma kosztować 149$ (ponoć). Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) Ja wyczytałem na necie, że prestige będzie kosztowało ok. 250 zł ( coś ok 80 dolców ). Za 250 zł to opłaca się kupić tą grę z noktowizorem choćby dla postawienia na szafie. ;) Do tego jeszcze będzie głowa Soapa MacTavisha, na której możemy postawić ten noktowizor. EDIT: To źle wyczytałem, bo to cena tej średniej edycji. Takie masło maślane jest na necie, że trudno o jakiekolwiek poprawne info. Panowie z IW zrobili niezły bałagan. :D Edited July 15, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
Mandaryn Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Według GRY-Online najdroższa wersja COD4-MW2 ma kosztować w przeliczeniu na złotówki 450 zł,wszystko co przepisałem ;-) w linku do strony. Quote Link to post Share on other sites
Zbych Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Cóż Licomp Empik narzuca takie ceny. Nie ma to jak udawać TP. Już wiem, że key od SC II kupie bezpośrednio od Blizzarda i ściągnę. Nie planuje jednak kupować MW 2. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) jesli bedzie kosztowac 150 f to na bank sobie kupie, bo w MW1 dalej gram a nokto mi sie przyda do asg:) Edited July 15, 2009 by QQryQ Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 to nie bedzie oryginalny NVG - to na 99% jest kamera z soczewka IR z ekranami niskiej rozdzielczosci. cos ala prosty system CCTV. bardziej dla lansu i wygladu niz funkcjonalnosci. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 No a czego byś się spodziewał za 4 i pół bańki? Zawsze na ścianie będzie dobrze wyglądać, a zanim się zepsuje to będę go używał do AS ( czyli pewnie przez kilka dni :-F :mrgreen: ) Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Mie się ten łeb z irokezem podoba. Uzdolnieni walna podobiznę MacTavisha farbami malarskimi ^^ Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 temu z radoscia poczekamy na fale wypadkow dzieci z urazami glowy, konczyn i innych czesc ciala spowodowanych bieganiem po nocy w ciezkim terenie z czyms tylko wyglada :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Hmm, ciekawy jestem jak będzie z żywotnością tego NVG i jakie będzie miał parametry. Obeznani - co zakładacie po tej cenie? Psucie się od razu po zakupie i zasięg widzenia 29,5 cm? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 w smyku takie kiedys sprzedawali :D Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 A tak serio?:D Fakt faktem, że jestem ciekawy. Nawet jak nie będzie działać to ślicznie wygląda i ogólnie jestem fanatykiem COD'a, ale lepiej by było gdyby działało. xD Quote Link to post Share on other sites
sabstytut Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Ja myślę, że to bardziej bedzie trofeum/gażet niż faktycznie sprzęt do używania, ceny NVG są chyba sporo wyższe Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts