Guest Mati13k Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Też kiedyś grałem w TNW. Nie podobało mi się. Coś jak sztab tylko, że przy bombie trzeba postać aż się uzbiera 100 pkt. Jak sie uzbiera 100 to boom i tyle. ;D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Ale jak! Gdzie to się włącza. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
FoczeQ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Tak. Fajnie, że po BARDZO miłej reinstalacji gry jest dokładnie to samo. Pozdrawiam. Sterowniki!!!!KARTY!!!GRAFIKI!!! mi pomogło Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Bo jesteś dziwny. Wiecie co mi sprawia wielką przyjemność w tej grze? Okradanie ludzi z paczek :D. Jeśli mój teammate ma coś fajnego, począwszy od airstrike wzwyż to go zabijam i paczka moja :F. Dziś np. 2x AC130 i raz chopper :D. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Jeśli mój teammate ma coś fajnego, począwszy od airstrike wzwyż to go zabijam i paczka moja :F. Noob jesteś jak robisz coś takiego. Psujesz innym zabawę, to jest nawet gorsze niż wh. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 No tak, wiesz o czym piszesz z WH ;). Napisałeś do steama? Może da się odkręcić to. A ile razy się taki moment zdarza. Rzadko nawet raz na jedną grę. A wrogom można? :P Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Lepsze okradanie swoich niż boostowanie nuke, lub wyzwań. Takich to tylko reportować. Quote Link to post Share on other sites
FoczeQ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 (edited) kto pogra ze mna w koda? Edited March 12, 2010 by FoczeQ Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Lepsze okradanie swoich niż boostowanie nuke, lub wyzwań. Takich to tylko reportować. Raportować. Lepsze boostowanie, bo wskazuje tylko na nieudolność. TK i kradzież to cios poniżej pasa, chamstwo, bród, smród i ubóstwo. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 (edited) Nabijanie wyzwań to nie oszustwo tylko szybkie expienie. To nie psuje nikomu zabawy w przeciwieństwie do cheatów i Tk. Edited March 12, 2010 by APOSTEL Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Akurat nie chodzi mi o expienie w meczu w klatce. Chodzi mi o ludzi, którzy spotykają się na normalnym servie i umawiają się w pewnym miejscu, a następnie wbijają nuke'a. Chodzi mi o to: http://www.youtube.com/watch?v=fGn3HcUWxWY Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 co do TNW to ja dałem na tdm hc i mnie wbiło na mapę z tym typem rozgrywki A co do włączania tego to są instrukcje na "guglach" Wiem tylko że ten tryb się z konsoli wbija Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 No Mati mi o tym powiedział chyba wczoraj nawet ;). Czekam na te mapki, bo fajnie będzie pograć w coś nowego. Co polecacie na boczną dla snajpera? Cheytac z FMJ. Aktualnie próbowałem z Glockami Akimbo, ale wada jest taka, że gdy mamy więcej ludzi to masakrycznie widać smugi pocisków. Potem M93R z tłumikiem, ale jak się nie trafi za pierwszym razem to kicha. Teraz mam PP2000 z tłumikiem i bardzo sobie chwale ;), ale może macie coś innego na oku. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Nie wiecie co zrobić jak gra się otwiera w trybie okienkowym? Gra się otwiera w oknie, jakby przeglądarki :F. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Dodatek nazywa się "Stimulus Package" i zawiera takie mapy (z cdaction.pl): – Bailout – wielopoziomowy kompleks mieszkań/apartamentów – Storm – przemysłowy park ciężkich maszyn – Salvage – złomowisko w zimowej scenerii – Crash – miasteczko z wrakiem śmigłowca w centrum (mapa z Modern Warfare) – Overgrown – zabudowania wokół wyschniętego koryta strumienia (mapa z Modern Warfare) Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Coś może wiadomo ile to cudo będzie kosztować? Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Dodatek nazywa się "Stimulus Package" i zawiera takie mapy (z cdaction.pl): – Bailout – wielopoziomowy kompleks mieszkań/apartamentów – Storm – przemysłowy park ciężkich maszyn – Salvage – złomowisko w zimowej scenerii – Crash – miasteczko z wrakiem śmigłowca w centrum (mapa z Modern Warfare) – Overgrown – zabudowania wokół wyschniętego koryta strumienia (mapa z Modern Warfare) A tu filmik: http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=13250 Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 A tak BTW: cena coś ok. 15 $ (wg. callofduty.pl) Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Z tym, że ta cena jak na razie dotyczy tylko X360. Jest nadzieja, że PC będzie przynajmniej tańsza. Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 ... albo będzie za free (chociaż wygląda na to, że dla pecetowców skończyły się dobre czasy darmowych map packów i patchy...) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 A ja mam problem z NATem :-P . Nie mam żadnego routera itp. Odblokowałem porty w Windowsie :lol: i nadal to samo. Czytaj ograniczony. Może wyłączę zaporę i to coś pomoże? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Foka, przysnąłeś. To już było. :-P Kto jest chętny na Spec Ops, dokończenie poziomy Echo na weteranie, bo grzechotnik wymiękł. :D Oczywiście mogę zagrać w każdą inną misję. PS Foka, ty się na multi udzielasz? Masz tam funclub czy jeszcze nie? ;-) :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Ja nie wymiękłem! :D A poza tym nawet jeśli bym chciał to i tak nie mam Cię w znajomych... :twisted: ;-) . Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 No i jest DLC: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=51011 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts