AnR Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Co do Alter IWNet to nie polecam grać bo jeżeli mamy konto steam to nam je zbanują, a ja polecam grać z magnum + taktyczny (lub FMJ) i z intervention z FMJ, ja tego używam czasami do szturmowaniabo nikt nie ma ze mną szans gdy zacznę robić rozróbę z QS (Quick Scope) xD Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Wie ktoś może czemu Rosjanie w kampanii używają TARów zamiast jakiegoś ak? Choćby ak-105. Przecież Tar to jest broń izraelska.. Wymysł twórców czy coś w tym siedzi? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Haha, wiadomo, że wymysł twórców. Może im przypasował TAR do czerwonych mundurów. :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Argorden Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Niewiem dlaczego ludzi tak się podniecali MW2 moim zdanie graj jest nudna i denna a fabuła jest do du**, Wszystko opiera się na tylko na skryptach... Moim zdanie MW1 było oniebo lepsze pod względem fabuły i akcji a grafikę ma taką samą :D Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Dla mnie to jest jak dobry film akcji, zagrać i odinstalować. Co z tego, że skrypty. Akcja jest szybka i ja lubię od czasu do czasu taki odskok od RTSów i bardziej wciągających FPSów. Nie mam ani jednego oryginalnego Call of Duty i nie uważam, że muszę się z tym kryć. To nie jest gra na długie godziny jak Battlefield2 czy DiabloII, których nie wypada piracić :D Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Niech przeczyta to ktoś ogarnięty.... Nie wiem, czy wiesz, ale popełniłeś przestępstwo, a jednocześnie złamałeś regulamin tego forum. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 (edited) To idź Mati na posterunek policji i im powiedz co tu się dzieje. Polak Polakowi, Boże drogi. Edited November 6, 2010 by parkie Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 No dobra, zostaje jeszcze regulamin. Wiem, że piractwo jest popularne, ale od kiedy to powód do dumy? Każdy potrafi używać google i torrentów. Quote Link to post Share on other sites
Ziemek92 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Jakie tam od razu piracenie, może po prostu zrobił kopie zapasową, żeby nie zniszczyć płyty. :tongue: Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Dla mnie to jest jak dobry film akcji, zagrać i odinstalować. Co z tego, że skrypty. Akcja jest szybka i ja lubię od czasu do czasu taki odskok od RTSów i bardziej wciągających FPSów. Nie mam ani jednego oryginalnego Call of Duty i nie uważam, że muszę się z tym kryć. To nie jest gra na długie godziny jak Battlefield2 czy DiabloII, których nie wypada piracić :D Żadnej gry nie wypada "piracić". Jeśli nie odpowiada Ci zapłacenie stu złotych za kilka godzin rozgrywki, to po prostu nie graj w taką grę. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Pytanko mam. Pograłem trochę w pracy, przyłażę do domu i nie mam moich leveli a sporo nabiłem. WTF? Co mam zrobić? Pierwszy raz tak mam. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Też tak kiedyś miałem. Resetowałem Steama - nic. Następnego dnia długo się ładowało, ale lvl'e znowu się wczytały. Nie wiem skąd to. Możesz ew. pobrać Prestige Hack'a, hehe. :d A najlepiej sprzedać MW2, powoli ja, wielki fan, się do tego przymierzam. Chyba znów zakupię BF2... Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Sprzedawać MW2? Po BO raczej bym tego nie zrobił. Pograłem w multi i niestety BO nie jest tak dopracowane. Owszem, może i nie ma dużo granatników i można robić dużo modyfikacji ale ... Co z tego że sobie mogę wybrać wiele dodatków do broni (i niestety maksymalnie dwa na raz) w tym termowizję, jak nie ma za bardzo gdzie tego wykorzystać. W MW2 termowizja sprawdza się świetnie, jak i inne zabawki, mapy są zrobione tak, że jest gdzie to wykorzystać. Poza tym graficznie MW2 jest jednak do przodu w stosunku do BO, pewnie przez to 3D. Tak więc ja na razie czekam na MW3 :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Multi w MW2 zrobiło się dla mnie żenujące już dawno temu. Ogólnie wszystkie CODy po sławnej 4 są nic nie warte. MW3 nawet nie kupię, bo nie jestem sobie w stanie wyobrazić fabuły tej gry. Skoro w MW2 III WŚ rozpętał generał, który dowodził Rangers'ami, wcześniej dowodził MARSOC'iem, a pod koniec gry miał pod swoją pieczą jakichś ninja komandosów, to wolę nie wiedzieć co będzie w 3. Wczoraj przeszedłem MOHa i trzeba przyznać, że fabułą przebija nawet COD4. Gdyby nie multi spartaczone przez DICE, to może całkiem przeskoczyłbym na EA. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Nie ma MW3, jest Black Ops ;] Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Ale pewnie będzie kontynuacja MW za rok, może 2. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 O tym pisałem. BO nawet nie ma co wspominać - przejściówka jak i WaW. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Niemniej wszystkie CoDy są warte zagrania. Nie jest to kaszanka. MoH niby podobny ale jakoś mogli się obejść bez takiej wielowątkowej skomplikowanej fabuły. Prosta historia Rabbita i kolegów była spoko. Gdyby nie partactwo DICE (nie wieżę jak oni to mogli spieprzyć, BF2 i BC2 są świetne) to gra była by prawie doskonała. Quote Link to post Share on other sites
migeron Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Tak wszystkie CoDy są warte zagranie , ale po 15 min się nudzą . Sam gram w MW2 i BC2 , według mnie BC2 jest sto razy lepszy. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Nie wiem, katuje 3 miesiąc non-stop praktycznie MW2. BC2 pograłem chwile i... Nie chciałem dalej. Kwestia gustu widać. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 MW3 nie będzie na pewno za rok, ani za dwa lata. Za rok, ma wyjść COD, w którym będziemy walczyć w kosmosie, czy coś takiego albo to zwykła plotka. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Blasterami? Haha :D A może wojny napoleońskie? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 :sciana: Plotka wzięła się stąd, że Acti zarejestrowało nazwy CoD: Future Warfare, CoD: Space Warfare i inne tego typu. I było to przed nawet zapowiedzią BO i rozpadem IW. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ale bez kitu... jeśli plotka się potwierdzi, to co to niby będzie? Gwiezdne wojny atomowe? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ech Sick was wkręca a wy się dajecie ;). Następne MW jest ponoć w planach, ponoć pracuje nad nim infinity ward (nowy zespół pod starą nazwą) i ma być prequelem pierwszego MW. Spekuluje się, że bohaterem "MW 3" będzie Ghost. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts