Tuksiak Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 PLUS, plus jak zwykle pancerna przesyłka. Jak mówią zawsze szybko i pancernie ;-). Quote Link to post Share on other sites
Snipermen Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 PLUS, plus jak zwykle pancerna przesyłka. Jak mówią zawsze szybko i pancernie ;-). Dokładnie zapakowane że aż trudno otworzyć... Ale to dla naszego dobra 8-) Quote Link to post Share on other sites
lunar Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Ja wczoraj dostałem PJ249 - wersja Iraq i... ... pancerna przesyłka. 8) Jestm baaardzo zadowolony ze sklepu(to nie były pierwsze zakupy). PLUSIK dla sklepiku. PoZdRo 4 all ! ! ! Edited June 17, 2009 by lunar Quote Link to post Share on other sites
AnTu Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ja się wypowiem już kolejny raz lecz z innej sytuacji niż poprzedni. Mianowicie replika poszła do serwisu, cała operacja trwała ok. 1.5 tyg. (Szczytno-Kraków///Kraków-Szczytno) i jestem bardzo zadowolony. Kiedy dzowniłem to zawsze dostawałem żetelna odpowiedź. Replika po powrocie działa!!! i to najważniejsze. ;-p Pozdro Artur ze Szczytna Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Oryginalny nie będę - szybko i pancernie! Quote Link to post Share on other sites
Altair94 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Pancernie, szybko, świetnej firmy kurierskiej używają(do szkoły przywiózł...dobrze, że woźny nie wiedział co jest w paczce xD), super kontakt(zawsze szybko odpowiadają), świetne ceny i wszystkie inne pozytywne opinie które pojawiły się wcześniej :D Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Wyłamie się z tych pochwał. Niby szybko i pancernie, ale nie jestem do końca zadowolony. 1. Replika bo wyjęciu z pudełka posypała mi się w rękach (dekiel, suwadło, te sprawy). 2. Wycior na siłę wepchnięty do pudełka i odkształcony w sposób uniemożliwiający użycie. 3. Zamówione kable mimo wyraźnej prośby nie zostały zamontowane Quote Link to post Share on other sites
Biker Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Sklep ogólnie fajny, dobre ceny itp. ale zdecydowanie odradzam serwisowanie/tuningowanie/wysyłanie na gwarancję replik. Pisząc krótko-lecą sobie w ch.....kulki..........Kiedyś mając pierwszego AEG-a(nie umiałem jeszcze sam go naprawiać, grzebać w nim) wysłałem go po zacince do krakmanów. Przysłali mi go z powrotem ale coś mnie podkusiło żeby go rozebrać. Okazało się, że brakuje dwóch zębów na zębatce środkowej a, że karabin działał dalej to oni to olali i nie zmienili zębatki....bo po co. Po zakupie guna warto od razu do niego zajrzeć, wypodkładkować, nasmarować itp. bo to nie stoi u nich na najwyższym poziomie ;-) Quote Link to post Share on other sites
Kapsell Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Powiem krótko i szybko: SKLEP ZAJEBIAŚĆY!! Quote Link to post Share on other sites
AnTu Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 A ja bym zaczynał dostrzegać opieszałość serwisantów. Replika wróciła jakiś czas temu, wystrzelone ok 1000 kulek i znów chyba to samo. Czyżby część tak mała jak wł/wył prądu w replice nie mogła zostać zastąpiona nową? Quote Link to post Share on other sites
mati125 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Zamawiam w tym sklepie repliki i wyposażenie już od roku. Jedyne na czym się zawiodłem to EG-707 mianowicie jedna część ciągle wypada, najpierw niewiedziałem co to więc przy okazji tata mi go tam zabrał, ponoć naprawili to w kilka minut:). Zamówołem także AK47 CM042S spisuje się świetnie. Za jakiś tydzień zamierzam się tam wybrać i kupić MB03 BLACK [Well], jeżeli ma ktoś rą replike niech napisze na prv. jak się spisuje:) POLECAM TEN SKLEP!!! Quote Link to post Share on other sites
Walus85 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Dorzucę swoje 3 grosze. 1 zamówienie: - ak z cymy - szybko, solidnie i bezproblemu. 2 zamówienie: - wkład do camelbacka - na zdjęciu z zieloną rurką i ustnikiem, przyszedł wściekle niebieski - wymieniony bez problemu - batka - wszystko ok - precka Element w teorii 6,04 (wg opisu, cięta przez nich na 2 cm kawałki, mierzona dokładnie i wynik zawsze 6,04)- tu zaczęły się schody:/ Lufa została docięta do pożądanego rozmiaru i sprawdzona elektroniczną suwmiarką. Wynik, o zgrozo 6,14!!! Tyle ma stock z cymy! Drugi pomiar w Gunfire - 6,08. Jeden i drugi wynik dobitnie pokazują, że owa lufa precką nie jest. Niestety jako, że została obcięta o 5 cm nie było możliwości zwrotu. Zaproponowano mi 20% na inną lufę ale nie skorzystałem, dostałem paczke 0,25 pj w gratisie. Niby ok ale niesmak pozostał. Reasumując sklep w sumie ok ale chyba nie do końca wiedzą co sprzedają a ściemnionych precek i tak ludzie nie będą reklamować bo większość nie ma czym tego sprawdzić Quote Link to post Share on other sites
MattTheKing Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ja z tym sklepem nie miałem problemów. Wcześniej zamówiłem kamizelkę taktyczną a teraz G608-3 JG. Broni jeszcze nie testowałem bo narazie nie mam gdzie. W tych dwóch przypadkach przesyłka była na drugi dzień w moim domu. Jak narazie ode mnie + dla tej firmy. PS. Mój pierwszy post na forum więc przy okazji się przywitam 8-) Quote Link to post Share on other sites
Altair94 Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Mają STENa!!! http://www.taiwangun.com/shop,show,1539 Najdroższa replika u krakmana :D Co to ma do obsługi klienta i funkcjonowania sklepu ? Trzymać się tematu. Szmer Quote Link to post Share on other sites
winiacz6666 Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Witam, to moj pierwszy post, wiec prosze o wyrozumialosc:D. Mam jedno pytanie co do krakmanow: chodzi mi o repliki ktore przysylaja, kolega mi powiedzial ze dostal replike ktora byla tak nasmarowana ze pol wojska mozna by obdzielic i od razu na poczatku musial caly gearbox rozebrac.Jesli ktos tez taka dostal prosze o odpowiedz. A tak przy okazji to mam pytanie czy ta replika jest dosyc dobra (moze ktos ja zakupil) http://www.taiwangun.com/shop,show,1522 Quote Link to post Share on other sites
Guest vander Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Ja tutaj dziękuję sklepowi oraz Panu Krzysztofowi M. za pomoc. bardzo dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
MattTheKing Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 A tak przy okazji to mam pytanie czy ta replika jest dosyc dobra (moze ktos ja zakupil) http://www.taiwangun.com/shop,show,1522 Ja u nich ostatnio kupowałem i z repliką było wszystko w porządku. Smarowanie dobre i wcale nie przesadzili. A co do repliki to mam wersje z lunetą ale to powinny być te same repliki. Jest dosć mocna ale w zakresie dobrej zabawy. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Długo nie pisałem ale od tego czasu nic się nie zmieniło , bodajże 7 zakupów w sklepie stacjonarnym i żadnych zastrzeżeń . Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Nie zmienia się. Z zakupów zawsze byłem zadowolony, teraz trafiła się reklamacją i o dziwo kontakt bez problemów, wysłałem, naprawili, odesłali. Nawet strzela ;-). Jedna rzecz tylko jak leżał pistol u Chłopaków, to zdechł zawór w magazynku, zdarza się, ale wysłali mi z powrotem z lekko trafionym zaworem, napisałem im co się stało. I tutaj miłe zdziwienie, w przeciwieństwie do "renomowanych i polecanych" serwisów, grzecznie przeprosili, poprosili o późniejsze przypomnienie w razie chęci zamawiania czegokolwiek od nich w jakimkolwiek terminie i jak to ładnie ujęto: (ciach)podac numer zamowienia, a postaramy sie zmazac tenniemily obraz(ciach) Naprawdę bardzo mnie tym ujęli i zmazali już samymi tymi słowami niemiły obraz sytuacji. Pozdrawiam i oby tak dalej Panowie :). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Spoko, tony smaru w GB to standard u krakmanów. Dobrze jest gnata rozebrać i troszke przeczyścić GB w środku ale nie jest to konieczne. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 To gaziak ;-). Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Jestem bardzo zadowolony z tego sklepu, ale nasuwa mi się pytanie: http://www.taiwangun.com/shop,show,1544 Czy jest to jakiś zwrot ku replikom z wyższych półek, jak to było wcześniej? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Wątpie. Raczej nadążanie za trendem. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Brakuje mi troche tych markowych replik w tym sklepie, były w bardzo dobrych cenach trzeba przyznać Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Dlatego już ich tam nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts