Guest JOPJ Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Przyznaję rację. Bo skąd wiesz, co oni mogąterazz twoimi danymi zrobić? Oczywiście nie wierzę, że mogą np. sprzedawać maile spamerom bo sklep jest ok. Zebynie było OT: Zamówiłem u nich gaz i kulki. Przesyłka doszła w 2 dni od daty zamówienia. Sklep mi sie bardzo podoba i chyba sie tam w wakacje wybiore... Quote Link to post Share on other sites
coolphon Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Ja kupilem AK 47 CYMY i jestem wybitnie zadowolony i z obslugi i z mojego kochanego AK :-). Jechalem po nia specjalnie z Radomia i dzieki uprzejmosci firmy Taiwangun otrzymalem replike jeszcze w czwartek. Wielki plus dla tego sklepu, szkoda tylko ze nie maja magow do AK, ale to sie ma ponoc zmienic. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Zamowione w niedziele swiateczna wieczorem AK dotarlo do mnie dzisiaj okolo godziny 13 - tak wiec przesylka szybka i perfekcyjnei zapakowana. Znowu plus dla chlopakow. Swietny kontakt majlowy wyjasniajacy moje upierdliwe pytania - nadal jestem stalym klientem! Quote Link to post Share on other sites
Nokter Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 POdobnie jak maxawelli. Zamówienie wiąteczne, dzisiaj przesyłka doszła zapakowana jak Czarna Skrzynka. Kontakt Mailowy równie dobry jak w powyższym wypadku. Czyli co ?? Taiwangun to dobry sklep na którym można polegać. Quote Link to post Share on other sites
gigi89 Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 jak kupiliscie te MP5 to dajcie mi linki do nich bo oglnie uklada sie dobra recenzja... [ Dodano: 19 Kwi 2006 15:21 ] jak kupiliscie te MP5 to dajcie mi linki do nich bo oglnie uklada sie dobra recenzja... to chodzi o takie cos http://www.allegro.pl/item96807750_replika..._skali_1_1.html [ Dodano: 19 Kwi 2006 15:21 ] jak kupiliscie te MP5 to dajcie mi linki do nich bo oglnie uklada sie dobra recenzja... to chodzi o takie cos http://www.allegro.pl/item96807750_replika..._skali_1_1.html Quote Link to post Share on other sites
Light Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Ja także kupiłem tam polecanego shotguna M47B. Zamówiłem kurierem, zamówienie złożyłem około godziny 13, a na następny dzień o 17 paczka razem z kurierem czekała przed domem ;) Opakowanie w jakim była paczka było wytrzymałe i bardzo trudne do rozerwania, gdy czarna folia dała za wygraną, musiałem jeszcze rozerwać karton, a potem podnosiłem już wieko solidnego kartonowego pudełka z rysunkiem repliki ;) Tak jak w opisie replika strzela bardzo mocno, jest celna i podziurawiła już kilka płyt, kartonów itp. Jutro zabieram ją w teren ! POZYTYW dla sklepu ! Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 2 razy u nich kupowałem raz na allegro a raz pojechałem do sklepu 1 zakup (na allegro ) paczka była już szybko i bardzo sie namęczyłem z czarna folią i kartonem ;-) 2 zakup to sprawdzali czy gun działa duży + Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 jak kupiliscie te MP5 to dajcie mi linki do nich bo oglnie uklada sie dobra recenzja...to chodzi o takie coshttp://www.allegro.pl/item96807750_replika_mp5_pdw_w_skali_1_1.html To nei to, nie zawracaj sobie glowy tym szajsem! Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Witam. Kupiłem AK CYMY, a że to mój 3ci AEG u nich, to dostałem ładownicę do kulek gratis :P. Paka szła jebiańsko długo (od środy do poniedziałku) i się na PP obraziłem. Na wszelkie pytania bardzo chętnie odpowiadali, bardzo dobry kontakt. Przegląd zerowy AEGów to też wielki plus. Ogólnie polecam. Wydałem w tym sklepie jakieś 1500zł i się nie zawiodłem w najdrobniejszym stopniu. Wielki + Quote Link to post Share on other sites
Eddie Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Kupowałem u chłopaków kilka rzeczy zawsze było wszystko ok :ok: tak trzymać. Quote Link to post Share on other sites
mczesiu Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Gwarancja, wiecie jak wyglada zasada gwarancji w TG??? To wam powiem :mrgreen: Kupilem Shotguna M47, Po kilku miesiącach zepsuła się suwnica. Zadzwoniłem do sklepu, powiedzieli, ze mam odesłać. Odesłałem w Piątek, zadzwoniłem we wtorek, powedziano mi, ze paczke otrzymali rano i, że jutro oddają do serwisu. W czwartek przychodzi listonosz. Otwieram paczkę, i co widze, NOWEGO M47 z zapasowym magazynkiem :) POLECAM SKLEP!! Quote Link to post Share on other sites
sroo-2-2-2 Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 i ja dorzuce swój pozytyw - w 48 h dostalem kochaną p8-kę, pięknie nasmarowaną i przestrzelaną - cud, mniód, malina. Quote Link to post Share on other sites
Maciek_D Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Przewaznie jak robie zakupy to w hurtowo, kilka rzeczy w kilku sklepach jednoczesnie i zawsze paczki z taiwanguna przychodza jako pierwsze :) Mogliby powiekszyc asortyment, wtedy korzystalbym tylko z ich uslug, bo naprawedę gwarantuja wysoka jakosc towarów i obslugi. Quote Link to post Share on other sites
gross Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Podpisuje sie pod opiniami poprzednich uzytkownikow i szczerze POLECAM ten sklep. Kupilem tam Glocka 17, 19, USP Compact, kulki różne, MP5 Wella i zawsze poziom obslugi, szybkosc przesylki, uprzejmosc i fachowosc naprawde zaskakiwala! Odpowiadaja na maile, swietnie traktuja reklamacje, nic tylko nasladowac! Quote Link to post Share on other sites
Shadowek Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Duży + dla sklepu. Kupowałem u nich AK cymy(problemem był tylko brak tego modelu na stanie i musiałem jeszcze raz iść...)Sympatyczna obsługa, każdą repikę można wziąć do ręki i obejrzeć, postrzelać - ogólnie BARDZO POLECAM ten sklep. Heh, trza się będzie wybrać jeszcze po jakiś pistolet do nich :P :lol: Quote Link to post Share on other sites
sena Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Świetna obsługa, szybki transport, a nawet towar pożądny :wink: GORĄCO POLECAM! :ok: Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Właśnie doszedł mój AK 47 CYMY. Wszystko profesjonalnie, pięknie zapakowane, oczywiście gwarancja paragon... Oby więcej takich sklepów!!! :ok: . Jeszcze lepiej realizacja, zamówiłem 2 maja i już był wysłany!!! (chłopaki nie poszli na dużzy urlop :wink: ). Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 no to ja, jak i wiekszosc musze sie podpisac POZYTYWNYM komentarzem na temat sklepu ;]towar dostarczony b.szyko, paczka bardzo mocno i solidnie zapakowana i bezpiecznie. mily kontakt i szybki, bez problemu polaczyli moje zamowienie ze sklepu z zamowieniem na allegro ich produktu ;] sprzet dziala w 100% poprawnie i wiarygodnie z danymi jaki podali. niedlugo wykonam nastepne zamowienie. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Stosunkowo młody sklep na rynku ASG, ale pewna i solidna firma. Ceny również atrakcyjne, a jak trzeba to i towar zawiozą na miejsce :) Duży plus, kolejny sklep na mojej liście sklepów ulubionych. Pozdrowienia dla Krakmanów. Quote Link to post Share on other sites
sqit Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 U Krakmanów kupowałem dwa razy. Pierwszy raz: R6 z Allegro + części do tuningu ze sklepu. Zamówienie połączyli bezproblemowo, emka doszła w przeciągu dwóch dni. Drugi raz: zamówiłem ak cymy w piątek przed długim weekendem. Paczkę wysłali już we wtorek, a otrzymałem ją w czwartek po 3-maja :lol: Paczki oczywiście solidnie zapakowane :wink: POLECAM!!! DUŻY PLUS DLA KRAKMANÓW :) Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Ja zamowilem w czwartek wieczorem SR4, w piatek rano wplacilem pieniazki poprzez bank. Dzis powinny dojsc. Myslalem, ze jak juz wrocee ze szkoly to paczka bedzie na mnie czekac. No coz.. I tu jest moje pytanie. CZy kazdy z Was przy wplacie na konto musi potwierdzac zamowienie?? Jak przyjdzie przydjzie paczka to napisze co mysle o tym skelpie bo narazie zbiera mi sie na placz ;) Quote Link to post Share on other sites
Link Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Polecam ten sklep. Zamówiłem MP5-J Cymy i na drugi dzień była, przestrzelana działająca. Pełen profesjonalizm. Quote Link to post Share on other sites
egon Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 W moim przypadku wszystko było OK dopóki nie nastąpiła awaria (z mojego powodu). Odesłałem, mieli mi napisać ile wyniesie naprawa etc. Wysłałem AK47 CYMY w czwartek 4.05, do teraz dostałem tylko jednego maila (po kilku moich) z opisem, "że chyba dotarł wieczorem ale nie sprawdzaliśmy" (to było wczoraj). Zaczynam się już niecierpliwić, mogliby chociaż napisać że coś z nim robią już... :/ ::Edit:: małe sprostowanie - właśnie przed chwilą otrzymałem od nich maila, który wyjaśnia moje wątpliwości - sklep jest OK :) Quote Link to post Share on other sites
Creeper Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Czy w gwarancji moze byc zapis "GWARANCJA JEST NIEPRZECHODNIA" ?? - IMO gwarancja dotyczy produktu a nie osoby ktora go kupila (tak samo jak w przypadku samochodu, komorki i wszystkich innych produktow) Czy rekojmia dotyczy takze wykonanego upgradu guna przez firme w ktorej go kupuje. Czy ktorys ze sklepow daje gwarancje na upgrade wykonany u siebie (wymiana lufy i sprezyny) Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Wymiana lufy to żaden upgrade. Rękojma obowiązuje na wszystko co ma stspsunek kupna-sprzedaży w obrocie firma-konsument. Gwarancja to dodatkowa umowa i zdaje się sklep może tam sobie wpisać co chce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts