singacz Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 (edited) WITAM Przy zamówieniu niestandardowym producent zażyczył sobie przedpłaty za zamówienie, po jej dokonaniu milczenie. Co w trakcie omawiania zamówienia było wręcz przeciwne. Czekam 3 dzień na odpowiedź i nic. Zależy mi na profesjonalnym podejściu o przejrzystych zasadach. Fakt oczekiwania po przedpłacie na odpowiedź sprzedającego jest dla mnie podejrzeniem oszustwa. Dodając ograniczenie czasowe jakim dysponuje wprowadza dodatkową irytację. Co więcej na stronie nijak nie mogę znaleźć nr telefonu. Czy ktoś z was może go posiada??? Edited January 30, 2013 by singacz Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Na FB podany jest ten numer 532 214 071. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Mail z odpowiedzią został wysłany dzisiaj jakby co. Powiem tak, rozumiem, że każdy chciałby od razu otrzymywać odpowiedzi, ale ciężko jest jednocześnie szyć i odpowiadać na maile, a powiem całkiem szczerze, że to pierwsze jest chyba dużo ważniejsze. Quote Link to post Share on other sites
Rosol Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Chyba kolega Singacz jest z tych, co by chcieli custom dostać dwa dni po zamówieniu :D Quote Link to post Share on other sites
singacz Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Nie otrzymać , rozumiem że zamówienie tym bardziej niestandardowe wymaga więcej czasu na realizację. Jeżeli producent określa czas na wykonanie ok byle by był rzeczywisty. Nie jestem specjalistą w szyciu, nie znam się więc po prostu powierzam wszystko w ręce profesjonalisty. Jedynie co mnie zaniepokoiło to brak kontaktu. Producent zna moją sytuacje. Nie mam nikomu nic za złe, kierując się wyrozumiałością. Po prostu dla mnie osobiście wystarczy wiadomość "prace rozpoczęte w razie potrzeby omówienia projektu odezwiemy się do Pana. Planowane zakończenie (data)" Choć nie mogę zarzucić producentowi dokładności i zrozumienia którą wyraża w swoich wiadomościach. Co buduje ogólnie pozytywny wizerunek firmy. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Formularz kontaktowy działa? Nie dostałem do dziś odpowiedzi więc mam pisać prosto z mojego maila na adres firmy czy może na prywatny? Edited February 5, 2013 by HellMaker666 Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted February 5, 2013 Author Report Share Posted February 5, 2013 Kontakt bezpośrednio przez maila - niestety formularz kontaktowy działa jak mu się podoba. Quote Link to post Share on other sites
Bl4ckBird Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ja również nie miałbym problemu, żeby poczekać ten tydzień, dwa więcej, ale oczekiwałbym od PSTG jasnej informacji co do REALNEGO terminu. Kontakt ogólnie był przyzwoity. Jednak wraz ze zbliżającym się ukończeniem prac zaczął się psuć. Zamówiłem plate carriera, miał wyjść ponad 2 tygodnie temu. Dostałem następnie wiadomość, że były jakieś problemy z QR, ale napewno do końca tygodnia kamizelka zostanie wysłana. Od tego czasu minęło półtora tygodnia, kontaktu i paczki nie ma. Panie Piotrze, co jest grane ? Quote Link to post Share on other sites
Radzio Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Standardowa procedura. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 (edited) Chciałem tylko zauważyć, że teoretycznie dostarczony sprzęt był na większą kwotę niż zostało do tej pory przelane. Szkoda tylko że czasami lepiej i łatwiej napisać na forum post niż poczekać na odpowiedź (nie każdy siedzi codziennie na internecie i odpisuje na maile - jeżeli wszystko ma być robione na czas to jednak osobiście wolę spędzić ten czas przy maszynie niż odpisywać na każdy mail) Edited February 21, 2013 by PS TACTICAL GEAR Quote Link to post Share on other sites
Bl4ckBird Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Niestety, od półtora tygodnia zarówno kontaktu jak i zamówienia nie ma. Ja rozumiem poczekać trochę dłużej dla lepszej jakości, ale już powoli robi się to mało zabawne. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 Ze względu na wyjazd do poniedziałku 11.03 kontakt z firmą będzie praktycznie niemożliwy, po powrocie będę odpowiadać na wszystkie maile i PW, proszę się więc nie irytować, jeżeli ktoś natychmiast nie otrzyma odpowiedzi po napisaniu. Quote Link to post Share on other sites
singacz Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 (edited) Podzielam opinie Bl4ckBird z wyrozumiałością podchodziłem do opóźnień w terminie realizacji. Tym bardziej jak chodzi o jakość produktu. Ale czekać prawie 2 miesiące na kamizelkę????? Przy wstępnym założeniu maksymalnie 20 dni ?? Tym bardziej moja sytuacja nie pozwala na rozbijanie zamówienia w czasie. Mam nadzieję na szybkie sfinalizowanie zamówienia (ze względu na zaliczkę) oraz rabat za czas realizacji. Edited March 12, 2013 by singacz Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Witam Przepraszam wszystkich, ale ze względu na nagłą i bardzo trudną sytuację rodzinną do poniedziałku prawdopodobnie nie będzie ze mną żadnego kontaktu lub też kontakt ten będzie wielce utrudniony. Quote Link to post Share on other sites
Kryhan Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Witajcie, ma ktoś może jakieś fotki kamizelki LOKI II w kolorze coyote brown? Ew. z pozakładanymi ładownicami w tym kolorze. Pozdrawiam. :) Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Dziś dotarł do mnie szpej szyty przez pstg. Poinformowano mnie że będzie to szyte 7-10 dni - termin dotrzymany, (pomijając czas na ustalenia co do szycia) towar został wysłany tak jak zakładał termin, lecz w między czasie były święta dla tego się opóźniło. Co do szpeju - brak zastzeżeń- podsumując warto było polecam. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Coś ciekawego szyłeś? Jakieś customy? Quote Link to post Share on other sites
Bl4ckBird Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Zdjęcia customowego plate carriera od PSTG: Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 (edited) Ladownice na magi emkowe 2x2 z przegrodami, ciut szersze aby magpule weszły, i ladownica mbitr na radio. Edited April 5, 2013 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
Rosol Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 E to masz kolego szczęście, u nas kwestia zamówienia trwa od roku... :D Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 Po wcześniejszym przestoju obecnie wszystko jest realizowane możliwie szybko i większość zaległych zamówień wyjdzie w tym tygodniu. Quote Link to post Share on other sites
Pinochet88 Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Czy kieszeń organizer jest na tyle płaska, że może być używana jako admin panel? Nie będzie to przeszkadzało w wyjmowaniu magów z ładownic, które będą pod spodem? Quote Link to post Share on other sites
kufel_wro Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Tak, może robić za admin panel. Jest cieńsza niż popularny admin http://www.maxpedition.com/store/pc/MONKEY-COMBAT-ADMIN-POUCH-p451.htm Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 12, 2013 Author Report Share Posted April 12, 2013 Ze względu na dużą liczbę obecnych zamówień do końca kwietnie wstrzymane jest przyjmowanie nowych zleceń. Gdyby coś miało się zmienić zostanie to napisane tutaj na forum. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Ze względu na wyjazd zagraniczny kontak ze mną będzie utrudniony do dnia 17.04. Wszelkie odpowiedzi na maile będą udzielane prawdopodobnie dopiero po tym terminie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts