Kleju Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Proszę: http://www.grom.mil.pl/forum/viewtopic.php?t=664&highlight=skorpion Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 (edited) Oglądając kolejny raz te foty przypomniało mi się... Spójrzcie na operatora krojącego okolice drzwi [ pierwszego od prawej ] Co on ma za plate'a? Czy to nie jest przypadkiem PC MBSS ? Edited April 18, 2011 by Kleju Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Nie, to jeden z pierwszych PC od CRH. Na plecach dopięty worek na odzysk również od CRH. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Chodziło Ci o "błyszczenie" tkaniny? Jeśli tak, to niekoniecznie musi to wskazywać na poliester. Na moich zdjęciach MOSS25/05 również cordura się błyszczy. Przydałoby się lepsze zdjęcie. "Kontraktowa" kamizelka powinny być w kolorze OD w odcieniu "navy olive drab", takim jak cordura w moim sklepie. Kontraktowa kamizelka powinna chyba też mieć klamry zatrzaskowe LB25R firmy YKK a nie SR25 firmy ITW NEXUS. Cordura, taśmy i klamry powinny być w tym samym odcieniu OD. Przede wszystkim, jest wszywka Janysport? Oj Arafat nas chyba znienawidzi :D Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) Z tego co mówił delikwent to oryginał Janysport. I co teraz, haha! (demoniczny śmiech) Edited May 4, 2011 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 No niech Ci będzie, wygląda na oryginał ;) Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 I co teraz, haha! (demoniczny śmiech) Teraz nawet krzesło może być bardziej taktyczne od Ciebie :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Arafat, zakładasz kamizelkę na krzesło, żeby je przenieść za uchwyt ratunkowy? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) :hahaha: Nie ja robiłem te zdjęcia :P - i gwoli ścisłości, to nie uchwyt ratunkowy tylko QR Edited May 4, 2011 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 No dobra, oryginał. :P Ale kamizelki Bazy i tak nie masz. :cool: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 A jak wygląda? :D Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 No rozczarowujesz mnie. Zamszowa stylówa na CRW z łatwopękającymi klamrami rodzimej produkcji. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Aaaa - BAZA ANIN. Ja opacznie zrozumiałem cavtana - myślałem, że w ramach MOSS25 jest jeszcze jakaś kamizelka "bazowa". Wybaczcie roztargnienie, ale lekarka mnie prawie zabiła dając dość ryzykowną mieszankę leków i już trzeci dzień egzystuje z potężnym ciśnieniem i ciągłym dopływem adrenaliny :) Quote Link to post Share on other sites
Shihan Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Ciekiawi mnie co ci żołnierze GROMU mają za mundurki i co u nich robią AKMS-y? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) To rekonstrukcja Akcji Pod Arsenałem. Mundur nie pamiętam, znajdziesz, a AKMS'y mają, bo w magazynach leży do tej pory mnóstwo ślepaków do niej... Ale to było wszystko i mogłeś sobie poszukać. Edited May 26, 2011 by AnR Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Mundur to "kombinezon ćwiczebny" w piaskowo-oliwkowym kolorze. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Mundur pojawia się od czasu do czasu na ebay'u/allegro. Produkcja: KAMA Quote Link to post Share on other sites
Shihan Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Wie może ktoś, co to za kieszeń oznaczona na obrazku i jakiej jest firmy? Quote Link to post Share on other sites
Tymbark Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 To jak z tym RAV-em w końcu ?? Czy używając go do STYLIZACJI popełniamy tą niezmazywalną plamę ?? NFM Grizzly dość cieżko dostać a podobne bynajmniej na pierwszy rzut oka do RAV-a . Chciałem taki drobny sprzęt do stylizacji skompletować . Komplet polskiego wz.93 M4a3 bushmaster - a bynajmniej próba przerobienia zwykłej emki na bushmastera . Plecak PP-25 lub Mokra RAV + ładownice z miwo Paso szelki miwo , torba na odzysk i pare innych gadżetów . Chodzi mi o rok przed wprowadzeniem nowego umundurowania . Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ekhm. Bynajmniej to nie przynajmniej. To primo. Secundo- o ile wiem, G nie korzysta ze szpeju miwo. Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ekhm. Bynajmniej to nie przynajmniej. To primo. Secundo- o ile wiem, G nie korzysta ze szpeju miwo. Tymbark wyraźnie zaznaczył, że pyta o stylizację. Sprzęt MIWO do stylizacji jest bardzo dobry. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Tymbark wyraźnie zaznaczył, że pyta o stylizację. Sprzęt MIWO do stylizacji jest bardzo dobry. Ale nie do stylizacji GROMu -.- Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 To tylko stylizacja. Nie przesadzajmy. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Problemem jest to co ludzie rozumieją pod pojęciem stylizacji. Dla jednych to już prawie reko, dla innych lekkie wzorowanie się na jednostce. Koniec OT. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 http://allegro.pl/orginalna-kamizelka-grom-czarna-skorzana-i1736862447.html Dla Arafata :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts