dude1 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) Witam, na wstępie zaznaczę, że nie wiem do końca czy ten temat ma rację bytu ale spróbuję. Moja replika strzeliła focha. Coś jej dolega, bo nie strzela, ale nie mam zielonego pojęcia co. Rozmawiałem z nią, rozbierałem, pieściłem... i nic. :teeth: I mimo, że to nie pierwsze moje 'zabawy' z gearboxem, to tym razem passuję. Po prostu nie wiem o co jej chodzi. Ale nie do końca o tym. Otóż, na forum ogłaszają się prywatne osoby serwisujące np AEG. Jako, że tym razem chciałbym zaufać prywaciarzom (a tym samym oszczędzić trochę kasy) proszę Was o podzielenie się opiniami i doświadzczeniami związanymi z tymi osobami i ich usługami. Będę wielce wdzięczny. Pozdro [Tytuł zmieniony na prośbę autora.] Wprowadziliśmy pewne zmiany. Obecny temat pozostaje otwarty na opinie o poziomie usług świadczonych przez serwisantów i ich podejściu do klienta. W celu ogłaszania się/poszukiwania prosimy o korzystanie z nowych tematów - linki poniżej. http://forum.wmasg.p...anci-poszukuje/ http://forum.wmasg.p...isanci-polecam/ Edited June 30, 2014 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) 1. Primo amigo, znak towarowy Gildii Serwisantów jest zarąbiście zastrzeżony dla członków Gildii Serwisantów. 2. Secundo amigo, z Gildii najbliżej Ciebie (Zielonej Góry) jest AnR. 3. Tertio ultimo amigo, chcesz poradę zdalną, wal na gg, albo napisz tutaj jak najdokładniejsze info o replice i objawach dysfunkcji. Finito ;) Edited November 26, 2009 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
dude1 Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 Ok, sorry, szukałem na WM ale nic nie znalazłem, dlatego tak nazwałem :) Już piszę do moda o zmianę tematu :) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 No żartowałem :F Dawaj, co z tą Twoją repliką ;) Znaczy, nie żartowałem, ale może zostać. Dobra reklama :D Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 2. Secundo amigo, z Gildii najbliżej Ciebie (Zielonej Góry) jest AnR. Jam jest bliżej, choć nie jestem pewny czy należę do tej Gildii :-F. Quote Link to post Share on other sites
dude1 Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 No to ma zostać ta nazwa czy nie ? :P dobra, anuluje tego posta, którego napisałem do moda. Ehhh, ludzie....:P A problemu repliki w tym wątku nie opiszę, bo chodzi mi tu o opinie o serwisantach :) Od tego ma być ten topic. A problem najwyżej opiszę na PW. Quote Link to post Share on other sites
slayr Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Polecam Poldka z Prudnika ;). Swojego czasu pomógł mojej mp5sd3, kiedy moje manualne umiejętności zawiodły :). Quote Link to post Share on other sites
Husajn Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) Podczepiam się pod opinię slayr'a. Jak masz problem to do Poldka i po problemie ;) Edited November 26, 2009 by Husajn Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Ja polecam POLDKA. Robił mi giwerę(w profilu) w pełni profesjonalnie patrzyłem mu na ręce jest istnym magikiem. :) AEG świetnie działa od ponad roku zero problemów. Do tego tak zwany "kontakt zdalny" w razie mniejszych problemów. Jest też pełno osób które mu zaufały i nie żałują ale nie koniecznie mają konto na wmasg. Polecam profesjonalnie tanio i pewnie! Quote Link to post Share on other sites
Adrian8233 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Proponuje Wam człowieka o ksywie ,,Poldeck,, :) Dobrze naprawia repliki, nie jest drogi i czasem ma dni upustu;] jestem jednym z jego klientów i jestem zadowolony:) Polecam koledzy!! :killer: :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Pablo140 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Ja również polecam Poldeck'a. Nie dawno robił mi giwerę i wszystko działa, jestem zadowolony. Wyszło na pewno taniej i lepiej, niż w normalnym serwisie. POLECAM :wink: Quote Link to post Share on other sites
Zagier Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 polecam Poldeck'a super kontakt, fachowe porady i mega dobry serwis ... nic tylko słać repliki !;] Quote Link to post Share on other sites
yery Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 hehe tak jak kazdy "Poldeck" numer 1 wsród zanych mi serwisantów ;] W Częstochowie znany jako Magik od sprzętu asg, wszystko bardzo dobrze zrobione , wie ze ma umiejętność i wykorzystuje je za mała cene ;] Polecam. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Lepiej oddaj replikę do naprawy/tuningu osobie prywatniej a jeśli chodzi o konkretną postać to na pewno jest nią Poldek (ten sam o którym mówią przedmówcy :) ) . Sam oddawałem do niego moje repliki na przegląd/naprawę/tuning i nie tylko ja ( również sporo moich znajomych ) i każdy jak najbardziej zadowolony . Quote Link to post Share on other sites
fingerboy Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Polecam gościa, Poldeck wie co robi ja wysłałem giwerę i dostałem dwa razy lepszą a to był tylko zwykły przegląd. Chcesz kogoś pewnego, wal do niego ;) Quote Link to post Share on other sites
andronikus Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Powiem tak ja wybieram "Memory 5" POLDEK mam problem i sprawa zalatwiona . Quote Link to post Share on other sites
Demo666 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Poldeck :] A poza skillem ma zawsze najładniejszego avatara :] Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Już się naspuszczaliście nad Poldemarem? :> Uczyłem go wszystkiego co wie! :> @Gogin A co? Chcesz należeć? Quote Link to post Share on other sites
demonywojny Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Również polecam Poldka karabin był u niego i zrobił go lepiej niż sklepowy-serwis na nowych częściach, a ostał go po prawie roku działania na ich konfiguracji i jest lepiej. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Już się naspuszczaliście nad Poldemarem? :> Uczyłem go wszystkiego co wie! :> A co zazdrościsz? :mrgreen: :-F Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) A ja polecam AnRa. Zna sie chłop na tym co robi, jest chorobliwie uczciwy i słowny a repliki mu wychodzą tak szczelne że ostatnio kumpel prawie się porżnął w galoty jak to zobaczył. Edited November 26, 2009 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 @Gogin A co? Chcesz należeć? Poldeck po rozmowie ze mną stwierdził, że nie mam wystarczająco expa. Jak trochę poexpię to mam się odezwać ;-). Quote Link to post Share on other sites
wojtek30 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 moją replikę poldeck zna na wylot - robił w niej prawie wszystko co było do zrobienia od 2007 aż do dnia dzisiejszego - ale mój kałaszek domaga się emerytury - w pełni zasłużonej - po prawie 100K kulek - ale będzie prawdopodobnie reanimowany ale na zasadzie wymiany prawie wszystkiego - i zrobi to poldeck. Pare osób z częstochowskiego softu robiło u niego sprzęt i zawsze byli zadowoleni (tych co ja znam) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 (edited) Poldeck po rozmowie ze mną stwierdził, że nie mam wystarczająco expa. Jak trochę poexpię to mam się odezwać Ostatnio Poldecki chyba szuka padawana, więc ten etat jest do obsadzenia :F POLDECKI: odpalasz działę na gildię, bo masz reklamę odjechaną :D Edited November 27, 2009 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
nigger Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Coraz częściej nawet pojawiają się oferty na allegro, gdzie w opisie przedmiotu umieszczane są komentarze typu: "replika serwisowana u Poldka", "replika robiona przez Poldka" itd. Fakt- coś w tym musi być :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts