poldeck Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 (edited) Wiesz... Określenie "nikt sam siebie nie zachwala" jest szerokie ;-) . Jak sobie poczytałem co tam jest napisane to aż mi włosy dęba stanęły.Nie potrafiłbym tak pieknie sam o sobie napisać jak połowa ludzi tam ;-) . Edited June 30, 2014 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Dlatego napisałem "raczej". Dobra reklama to podstawa ;) Zmieniłem nazwę tematu i info w pierwszym poście. Teraz już wszystko powinno być jasne. W razie czego jesteśmy otwarci na propozycje dotyczące tematów poświęconych serwisantom. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ja mogę polecić Segera. Robił mi obie moje chińskie giwery i działają teraz super. Układy szczelne, mechanizmy chodzą gładko i wydajnie, wszytko zrobione solidnie i trwale, nie da się poznać, że kiedyś były to skrzeczące chińczyki. Do tego posiada pełne zaplecze narzędzi i maszyn, więc jest w stanie odratować, lub poprawić części z wadami fabrycznymi. Ma już WiFi w piwnicy, więc można liczyć na dobry kontakt :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
camilo3 Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Polecam Poldeck`a wysłałem do niego na warsztat moje G&P replika po powrocie hula świetnie (ale tego się pewnie wszyscy domyślacie). Jednak największym plusem dla mnie jest kontakt i podejście do klienta które oceniam 10/10 . Quote Link to post Share on other sites
Provvokator Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Polecam Bociano , szybko , sprawie i nie drogo. Replika po serwisie strzela idealnie Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Kolejne grzebanie w replice u Segera. Tym razem w charakterze "pogotowia serwisowego" bo do mechanizmów dobrały się moje nieporadne łapy :icon_mrgreen: . Seger poskładał mi sprzęt do kupy, naprawił co spieprzyłem. Zrobił to nadprogramowo w czasie wolnym, dodatkowo użyczając mi kilku drobnych części, bo moje okazały się wadliwe. Także szczerze polecam, na pewno się nie zawiedziecie. Warto dać sprzęt do serwisowego komandosa, niż szukać mylnej oszczędności u takich teoretyków z zerowym skillem jak ja. :icon_smile: PS. Dzięki za pomoc :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
ArgaiL Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Z czystym sumieniem polecam DEXTERA. Robił mi Type 96 Maruzena pod konwersję Mancrafta. Wszystko śmiga jak marzenie, dorobił niezbędne usprawnienia i wyregulował wszystko. Doskonały kontakt i jasno sprecyzowane informacje co należało by zrobić przy replice. Znakomity fachowiec. Quote Link to post Share on other sites
Jubux Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Polecam serwis u Bocian'a. Ekspresowa robota, dobry kontakt, mnóstwo przydatnych rad i odpowiedzi na pytania. Moja replika P90 działa tak jak powinna działać. Jestem zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Polecam Dextera ostatnio ogarnął moje gazowe Mp7 szybko i solidnie. Bardzo dobry kontakt. Quote Link to post Share on other sites
siema84 Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Z trzebini polecam cichego. Cichy wielokrotnie mi pomógł , zawsze doradził i ma duże doświadczenie. Repliki od niego wychodzą zawsze idealnie doszczelnione i ustawione. Login na wmasgu slepy Quote Link to post Share on other sites
MrKudlaty Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 (edited) Witam. Ja szczerze polecam serwisanta Bociano. Powiem tak wysłałem mu moje p90 po około tygodniu odesłał mi replikę. Dobra szykuje sie siepa. Wreszcie przetestuje swoje cudo. Replika strzela jak marzenie zasięg i celność jest powalająca. Serdecznie polecam tego serwisanta mi pomógł bardzo i w niedługim czasie wysyłam mu kolejny sprzęt. PS. Podczas serwisu wszystko opisał i powiedział. Niedość że zna sie na żeczy to do tego bardzo miła osoba. Edited January 24, 2015 by wiciok edycja na prośbę zainteresowanego Quote Link to post Share on other sites
Groom Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Polecam Dextera, zrobił mi VSRke, kontakt bardzo dobry, udzielał wszystkich informacji, radził i odpowiadał na pytania. Dokonywał darmowych poprawek. Replika zrobiona solidnie, dopieszczona. NIkt by jej lepiej nie zrobił. Quote Link to post Share on other sites
Kertoip007 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Szczerze polecam: cichy Bardzo dobry kontakt, profesjonalne doradztwo i serwis replik, a ponadto nie drogo jak w sklepowych serwisach. Replika idealnie wyregulowana, doszczelniona, strzela o wiele lepiej. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Dexterkrak - polecam. Magia to co robi. Z gównianego syfu wykręcił fajnego potworka. Następna zabawka też już poleciała do niego. Quote Link to post Share on other sites
Sapphiron Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Dexterkrak polecam ( https://www.facebook.com/Dexterkrak?ref=br_rs ) Robił moje m24 CA. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Ecosse Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Serdecznie polecam serwisanta verb007. Szybki kontakt, informowanie o przebiegu serwisu, dokładny przegląd repliki oraz całkowite wyeliminowanie usterek, doradztwo co do części, godne zachowanie - gdy serwisant zapomniał dodać jednej części przy wysyłaniu repliki dosłał ją na swój koszt. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Erkiii Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Polecam segera. Rzetelnie wykonana robota, replika działa bardzo dobrze :) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Polecam użytkownika verb007. Jest to człowiek znający się jak mało kto na AEGach (specjalista od AK). Serwisuje repliki jakby robił je dla siebie, dba o najmniejsze szczegóły, które okazują się niezwykle ważne w działaniu repliki. Potrafi zdiagnozować i naprawić nawet ukryte wady, których wcześniej się nie dostrzegało. Posiada wiedzę oraz doświadczenie dzięki czemu służy pomocą w doradztwie odnoście doboru części oraz eksploatacji replik. Podczas serwisu na bieżąco informuje o przebiegu prac (sklepy ASG mogą się od niego uczyć ) a w dodatku nie bierze za swoją pracę dużych pieniędzy. Polecam tego serwisanta! :) Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) POLECAM DEXTERA Z KRAKOWA. Dostałem w końcu moje nowe TM VSR 10 które wędrowało sobie z Japonii. To co zostało wymienione od razu to lufa PDI 6.01 430mm, gumeczka km head zielona do tego serwis czyli: odciążanie, smarowanie, doszczelnianie, spasowanie. Efekt 350 FPS na stockowych częściach. Na te chwilę wystrzelane niecałe 3 magazynki efekt bardzo dobry (po pierwszym strzale miałem takiego banana że nie da się tego opisać) zasługa dobrych części jak i dobrego serwisanta gdy postrzelam napiszę czy wszystko jest w porządku ale na te chwile polecam z czystym sumieniem!!! Edited August 28, 2015 by Pon Pon Quote Link to post Share on other sites
andree44 Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Witam wszystkich. Czy orientuje się ktoś czy Poldeck nadal zajmuje się serwisowaniem? Zarówno na forum jak i gg ciężko go załapać. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
andree44 Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Temat zamknięty. Poldeck na chwilę obecną nie zajmuje sie serwisowaniem. Quote Link to post Share on other sites
dixuwalker Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Serdecznie polecam Segera - koleś o stalowych nerwach do zielonych debili mojego pokroju :D Replika zrobiona świetnie, miły kontakt i osoba chętna do pomocy. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Po dłuuuuuugiej przerwie wracam powoli do serwisowania, jakby coś zapraszam na PW ;) Poza serwisem oferuję możliwość zamówienia dowolnych rzeczy z mojego konta w kilku sklepach ze znaczną zniżką, zarówno części do serwisu jak i repliki itd. Quote Link to post Share on other sites
Aimovoria Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Serdecznie polecam użytkownika Mendi, świetnie sobie poradził z moją cymą. Zrobił to czego oczekiwałem od niego, dołożył swoje trzy grosze i replika działa jak marzenie. Stalowe nerwy, świetny kontakt, profesjonalna wycena i opis poszczególnych robionych rzeczy. Jeszcze raz polecam! Jestem z niego bardzo zadowolony! Quote Link to post Share on other sites
Sapphiron Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Co wy wiecie o tuningu i osiągach. miałem l96 wella (robiłem sam) miałem M40A1 Tanakę (Robił Spajda) vsr g spec (robiłem sam) m24 classic army military (robił Dexterkrak 664 fps) i tu już było legendarnie ludzie mnie nienawidzili na strzelankach za te heady w pełnym polu podczas wiatru z 70m ale w tym roku powstał kolejny pomysł. Dzwonie do Dextera i pytam czy da się lepiej... i o zgrozo dało się. VSR Real Shock + Pełen bore up full PDI + robił Dexterkrak. Powiem wam tak. Teraz to już aż mi żal moich przeciwników. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts