Matos Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Nadal nie wiem :wink: Czy magi od mp5 nie będą wystawać z chesta?Czy lepiej zainwestować w szelki i pas+kilka ładownic?I czy do chesta upchnę jakoś dumpbaga na pas? Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Nadal nie wiem :wink: Czy magi od mp5 nie będą wystawać z chesta?Czy lepiej zainwestować w szelki i pas+kilka ładownic?I czy do chesta upchnę jakoś dumpbaga na pas? a pewnie, ze sie zmiesci - chest ma pojemne kieszenie :twisted: :twisted: :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 czy ktorys z moderatorow ruszy wreszcie swoje szanowne 4 litery i poprawi ten nieszczesny tytul watku?! Quote Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 że w postach się ludzie mylą to rozumiem, ale oto nazwy trzech wątków - tak z ostatniej zakładki podforum o wyposażeniu: Najelpszejsze gogole :) - jakie polecacie ? Która kamizelka leprza?? Farbownie odziezy? no ludzie - patrzcie co piszecie i trochę szacunku do języka ojczystego. :evil: :!: Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Najelpszejsze gogole :) - jakie polecacie ? Która kamizelka leprza?? Farbownie odziezy? PIerwsze to z cyklu "skond kleekash" Drugie - ewidenty blad. Ale w trzecim bledu za cholere nie widze Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Farbowanie a nie "Farbownie" :) Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Teraz mi to piszesz jak juz kupilem Patterna???????? Ale i tak bym go nie zamienil na nic innego. Dodalem camela na plecy CZetke mam w prawej kieszeni z przodu u gory. w popierdolkowych kieszeniach mam rozne przydatne pierdoly. magazynki nosze przy duzych kieszeniach. do duzych wrzucam kanapki :-) ew. racje. Ze lipnie odszyta, TO FAKT. :-) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 byles zbyt szczesliwy jak go zobaczyles i nie mialem okazji opowiedziec o jego wadach :D Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Ja patterna miałem przez rok, kupiłem używanego w stanie bardzo dobrym. Boczne ładownice były odprute. Jedna posłużyła za materiał na kabuurę, drugą przerobiłęm na torbę "półudową" :P . Dorobiłem mocowania do pasa ALICE, na którym nosiłem trochę sprzętu. Ogólnie kamizela byłą dość ciężka, ale po odpowiedniej regulacji latałem w niej cały dzień bez zmęczenia. Po krótkim czasie wyrobiły się rzepy i do górnych ładownic doszyłem fastexy. Po intensywnym użytkowaniu brzegi kilku ładownic niedo się poprzecierały a kamuflaż wyblakł w znacznym stopniu (czrne plamy stały sie fioletowe). Mimo to jest świetna na początek. Pojemniejsza od ITVBV, dla niezbyt wymagającch idealna. Posiada możliwośći przeróbek różnorakich i przystosowania do własnych potrzeb. Na pewno warta swej ceny. Aha, to była kopia Mil-teca. Tyle Procent Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 No ja jak narazie swojego Patterna mialem dopiero jeden raz na sobie (ale lazilem w nim caly dzien). Warto zauwazyc, ze wszystkie kieszenie wypchalem jak sie dalo i niezle dociazylem. No i w sumie chodzilo mi sie w nim dobrze, nie czulem zmeczenia ani braku wygody w uzytkowaniu. Co wiecej kolor olivkowy calkiem fajnie pasuje do polskiego munduru wz. 93. Ja np mialem juz domyslnie w duzych kieszeniach dodane fastex'y. Probowalem jak bedzie sie wyciagac magi do mp5 z ladownic i jakos nie zauwazylem znacznych problemow. Nawet bylo wygodnie. Dodatkowym plusem jest camel z tylu, ktorego rownie dobrze mozna wykorzystac jako niewielki plecak. Nie wiem, jak bedzie sie sprawowal pozniej, ale poki co jestem z zakupu bardzo zadowolony Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Kthulu, masz mozliwosc zrobienia jakichs fotek jak Oliv do WuZeta '93 pasuje? Bo wlasnie sie zastanawiam, czy lepiej czarny czy oliv... Woodlan chyba w ogole odpada. Swoja droga: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=4...82+wys%C5%82any. produkcja: miltec Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 prosie bardzo... Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ło biedaku! Co oni Ci z twarza zrobili?! thx za fotki ;) Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 to nie ja :wink: Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Hmm, a ma ktos fotki w czarnej?:P Ciekza decyzja. Quote Link to post Share on other sites
RAIBEN Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ja osobiście bym wybrał: Taktyczna Kamizelka Operacyjna 12 kieszeni kropka kamo Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Wojtas przyjedź na strzelanke, to zobaczysz jak to wygląda, ja mam Czarną do wz. '93 :) Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Spoko spoko, jutro ide do Ola, olo tez ma czarna. Nawet nie wiedzialem ;). Choc sie sklaniam ku oliwkowej. Sie zobaczy. Quote Link to post Share on other sites
Gorbacz Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ja osobiście bym wybrał: Taktyczna Kamizelka Operacyjna 12 kieszeni kropka kamo AAAAARGH Kłopka Kłamo Kłontłatakuje !!! To jest flecktarn a Kropka K. to chory wymysł wyobraźni militaryarea...to tak jakby marpata nazwać "Kwadracik Kamo"... :P Quote Link to post Share on other sites
Ray Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Blisko, ale nie do końca. ''Fachowa'', aktualna nazwa to ''piksel kamo pustynny/woodland''. Patternik też mi się podoba i uważam, że za ok. 100 PLN to dobra inwestycja i wydaje mi się, iż jakość > cena. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ja osobiście bym wybrał: Taktyczna Kamizelka Operacyjna 12 kieszeni kropka kamo AAAAARGH Kłopka Kłamo Kłontłatakuje !!! To jest flecktarn a Kropka K. to chory wymysł wyobraźni militaryarea...to tak jakby marpata nazwać "Kwadracik Kamo"... :P jeee, mam kwadracik camo :lol: :lol: :lol: Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/3548 o krwa. 2 000 za kamizelke. Dobre :] A mowicie o tym: http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/3523 Tak? EDIT Jesli tak, to pytanie: ma to to na szelce kieszen na radiolke? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Nie ma... Quote Link to post Share on other sites
Gorbacz Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 "Taktyczna Kamizelka Operacyjna 12 kieszeni kropka kamo" bardzo ładnie i elegancko skracamy do "Pattern we flecku". To kopia kamizelki wojsk RPA, bardzo popularna ze względu na cenę i wielość wzorów (OD , DPM , Flecktarn, Kwadracik...tfu...MARPAT, itp.). Nosi ją większość Goryli. Jakość wykonania średnia na jeża ale za te pieniądze i tak nieźle. Quote Link to post Share on other sites
PA Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Było w tym wątku o tym że chest rig milteca jest całkiem dobry za stówe. Chest-rig made by miltec + troche reanimacji made by PA :) http://www.asgtorun.republika.pl/vest/1.jpg-wywalone klapy, magi trzymane przez gumki ala tac.taylor :), prowadzenie do rurki camela i kabla do radia http://www.asgtorun.republika.pl/vest/2.jpg- mocowanie do camela (akurat ten szyty przez Orkana) wszystkie mocowania na fastexy (pierwotnie wszystko prawie jest połączone na stałe może to nie jest STRIKE ani RACK ale mi się spodobało samo modyfikowanie, a jak coś zniszcze za 100 zł to płakał nie będe pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts