Guest Mati13k Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Mogę prosić o wytłumaczenie powyższego posta? Najlepiej na polski. Skąd te daty - grudzień, luty? Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Kolega wyżej chyba chciał się popisać :D. Z jego opisu wnioskuję że grał w nią jak ją tworzyli. Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 A moim zdaniem koledze po prostu chodziło o Black Ops`a... Bynajmniej wnioskuje tak po zdaniu w nawiasie ;] Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 (edited) Tak, daty grudzień-luty dotyczą Black Ops'a, kupując MW3 nie chciałem napotkać tego samego co przy BO czyli kiepskiej optymalizacji. Edited November 11, 2011 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Bynajmniej to nie przynajmniej! MW3 jest na silniku iw4, czyli tym samym co mw2. Już nie ma co liczyć, że będzie choć trochę podobne do coda 4, który z całej tej serii wypada najlepiej zarówno w trybie jedno jak i wieloosobowym. No cóż mówi się trudno... Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Cześć. Filmiki nagrane w grze można jakoś znaleźć na komputerze? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 MW3 jest na silniku iw4, czyli tym samym co mw2. Już nie ma co liczyć, że będzie choć trochę podobne do coda 4, który z całej tej serii wypada najlepiej zarówno w trybie jedno jak i wieloosobowym. No cóż mówi się trudno... Waćpan mówisz mam nadzieję tylko o serii Modern Warfare! Quote Link to post Share on other sites
Ghost123 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Gram już trochę w MW3... Single player jest fenomenalny pod względem dynamiki rozgrywki (co mi się podoba, brawurowe akcje itp.), no ale... na tym się kończy. Multiplayer kompletnie skopali (pomimo neta 6mb nie obejdzie się bez mega lagów) i ogólnie multik to żywcem wzięty z mw2... respy też kompletnie zrypali, nie ma to jak zrespić się w samym środku akcji... multi nie będę już krytykował, teraz przejdę do operacji specjalnych. Nie wiem jak u was, ale jak gram z kumplami ze steama to przeważnie lecą akie teksty: -No ty idioto znowu padłeś??!! -LOL! To ty leżysz lamusie!! Albo z innej beczki: -Debilu nie blokuj mnie!!!! -Przecież jestem na drugim końcu mapy... Więc jak można wywnioskować, jak gram z kumplem w przetrwanie to tak jakbym ja gram w oddzielnej grze z botem a on też w oddzielnej z botem, wy też tak macie? Bo cholernie mnie to irytuje... A operacje specjalne? W każdej grze mam takie ściny, że grać się nie da, a na moim kompie gra powinna chodzić bez ścinki na maks. detalach. P.S. Zawsze byłem wiernym fanem serii MW, a serię BF'a tępiłem jak leci... chyba jeszcze jeszcze dzisiaj kupię BF3, bo przez MW3 zaraz skasuję klawiaturą monitor... Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Przed chwilą skończyłem kampanie. No fabuła tej całej historii zaje***ta i nikt mnie nie przekona , że jest inaczej. Mogłaby być trochę dłuższa , ale trudno. Sądzę , że na tryb co-op spocznie dalsza część mojej rozgrywki. Pamiętam łupankę w zombie, 1vszombies w BO :P 42 poziom i potem się już się nie chciało od nowa. Multi jak multi, będą gracze którzy będą psuli rozgrywkę , tak już jest. Czy wam też po przejściu kampanii (wyłącznie kampanii) pokazuje na niej 79% rozgrywki ?? Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 procenty są chyba w zależnosci od poziomu na jakim przeszedłeś grę... tak było przynajmniej w MW2, nie chce mi sie teraz gry odpalać :p Quote Link to post Share on other sites
bender Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Procenty w przejściu kampanii zależą od poziomu trudności i ilości zdobytych komputerków w grze. Noob- 25% Regular - 50% Hardened - 75% Veteran - 100% Kampania miała parę fajnych momentów, ale nie było tych emocji co przy MW2. Mimo wszystko nadal bardziej podobała mi się od BF3. Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Aha , dzięki ;P No ja każdą część MW na Veteranie muszę przejść ;D Nie wiem czy tylko mi tak się wydaje czy po prostu bardziej się rozglądałem , ale zebrałem o wiele więcej materiałów wywiadowczych niż w 1 i 2 części gdzie miałem po 3-5 sztuk a tu coś ok. 16 znalazłem ;P Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) Singielplayer jest super. Pełno akcji,adrenaliny,fajna oprawa muzyczna i efekty sztrzałów itd., które świetnie maskują grafikę. Osobiście mi ta grafika nie przeszkadza ale inni mają inne zadnie. Ale niestety singiel jest za łatwy do przejścia, to jest największy minus tej części gry. Multi... :zastanawia: Parę nowych map,broni,dodatków, ,,pointstrike" i to tyle. Czyli BF3 do multi(oczywiście mi się multi podoba). Gra bardzo fajna i można faje sobie przy niej posiedzieć kiedy nie ma szrzelanek. :wink: Edited November 19, 2011 by komandoczołg Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 I jak Wam się gra? Ja teraz cały czas biegam z Bizonem. Niedługo będę miał go złotego. Z ekstremalną kondycją w końcu nabijam fragi i trochę ownuję. Przyzwyczaiłem się do fizyki. Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Mi gra się dobrze, lecz gram przede wszystkim w korporację(miejsce 2300 w rankingu, nieźle jak na tyle sprzedanych gier :0) , w multi rzadko, częściej w mw2-jednak multi tam, bardziej mi pasuje Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 No to ja też się pochwale ;P Na torze przeszkód (no tak to nazywam) 21,5 sek jak czas nabiłem 400 na świecie , teraz spadłem koło 1000. Oczywiście tylko z boczniakami tam biegać ;D A multi również pozytywnie ocenie ;] Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 (edited) Multi ma jak na razie za dużo bugów, które są wykorzystywane bez skrupułów przez część ludzi. Choćby to, że po przycelowaniu ze snajperki leżąc, druga broń nie ma potem żadnego recoila, włączając PM akimbo. W ogóle to akimbo jest jakąś porażką w tej grze. Ale co tam multi. Wczoraj spróbowałem coopa w sorwiwalu. No i wyszło na to, że niby grałem z kumplem ale i ja i on widzieliśmy boty z pistoletem, które bezmyślnie wałęsały się po mapie. Każdy z nas myślał, że drugi odwala jakąś manianę :) Edited December 9, 2011 by Trapez Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Nie wiem czy pisze o tym samym co ty Trapez , ale miałem już dwa razy taki przypadek , że grałem również w co-opa z kumplem. W pewnej chwili kolega zaczął się ``chować`` przy ścianie strzelając w nią od czasu do czasu i tak przez 5-6 rund :D W końcu oberwałem i pisze aby mi pomógł , a ten nadal swoje akrobacje naścienne... Po grze okazało się , że on widział to samo co ja tylko , że osobą ``naścienną`` byłem ja ;P Śmiesznie to wyglądało jak kłócąc się każdy gadał , że to on cały czas grał a partner siedział w kĄcie :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Dokładnie o to chodziło. Ja go co jakiś czas leczyłem bo ten bot padał. Kolega się pytał, że w końcu zacznijmy grać zespołowo, a ja myślałem że chodzi mu o to, że za wolno go leczę :D Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 szału ni ma, wszystkie PM przesadzone zwłaszcza ump i ta pierdziawka z tym śmiesznym magazynkiem o fmg nie wspomnę. strzelam głównie z SMAW i rzucam nożem ; ] Nadal uważam że ostatnie dobre Call of Duty MP to była dwójka ;-) Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 A moim zdaniem naj, naj multi to jednak Cod MW. W multi chodzę tylko z mką , z zmniejszonym odrzutem i najzwyklejszym celownikiem laserowym (te rodzaje celowników takie upchane ...) ewentualnie jak posiedzieć ze snajpą to Barret. A co częściej używacie co do serii ofiar?? Ja miałem wpierw wsparcie, ale jak zmieniłem na szturm to ogromna różnica na +. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Czosnek111 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Szukam ludzi do klanu ze slaska - jak ktos chetny to na PW lub GG 8118527 Pozdro Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Osobiście uważam, że P90 z rapid fire i kickiem jest overpower. Tryliony fragów nabiłem w ten sposób :) Jedynie co mnie boli w codzie (w sumie to odwieczny problem) to to, że prawie nie ma zgrania obojętnie na jakim trybie się gra. Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Jedyne co począć to ze znajomymi w 4-6 pograć i się na chacie głosowym w jakiś sposób dogadywać , choć racja ,racją - w większości każdy na własne ``hura`` leci. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 (edited) Ja gram z taką pierdziawką ppm90 czy jakowoś tak i stringerem na 2. Jak myślicie, jaka kombinacja umiejętność i szpej jest najlepsza :D? Np odrzut i tłumik itp itd? Edited December 12, 2011 by Gregoriian21 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts