Guest (ID:6452) Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 wspomniał Dex Dex niczego takiego nie mówił. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 No ale blaster zmienił nie odcień tylko kolor całkiem. Czyli pewno są to już inne kulki (klepane w innej chińskiej fabryce niż wcześniej prawdopodobnie...) więc warto rpzetestować. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 No więc nie ma tam ani słowa o tym, że blaster zmienił właściciela (a jedynie, że blaster zmienił wykonawcę). Tak się rodzą ploty więc uściślam od razu ;] Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Pomyliłem się, sorry ;] Btw. tak wygląda kolor nowych BD 0,40 Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Takie padaki dają jako gifty przy zakupach w Tesco.. :wink: Pozdrawiam, Lambert wypraszam sobie - nigdzie mnie nie rozdają, a tym bardziej jako gift Quote Link to post Share on other sites
wiedzmin1994 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Oczy bolą od czytania tego opisu aukcji na allegro. Jakiego producenta SWD to będzie? Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 (edited) Co do giftów i Tesco, to Lambert, nie powinien nic mówić :P Edited July 28, 2011 by Tomaszek123 Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 (edited) Ale ja nie powiedziałem, że wiem to z autopsji - koledzy mnie opowiadali.. :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Edited July 28, 2011 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
mativodka Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Gumki do VSR na Allegro: http://allegro.pl/gumka-hop-up-lct-silikonowa-l96-vsr-g17-1911-i1744997417.html Ktoś kojarzy co to za wymysł szatana? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Po zdjęciach wyglada tak sobie. Poza tym: "Firma LCT , jakościowo nie ustępuje takim producentom gumek jak KA, Guarder, czy G&P." akurat nie ma się czym chwalić, gumki KA do VSR to padaka jakaś. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) Mam pytanie: jak nazywa się ten karabin, ewentualnie samo łoże: Edited August 1, 2011 by sebciu Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Łoże typu (czy tam firmy?) AICS. Karabin to remington 700 (zwany remingtonem 700 AICS z racji łoża) ale jak widzę w jakiejś nieznanej mi wersji (kojarzę ją po zamku ale nie znam pełnej nazwy) z tym charakterystycznym szlaczkiem ;] Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) z tym charakterystycznym szlaczkiem ;] Coś a'la TAC-50 :happy: Łoże typu (czy tam firmy?) AICS. Krótkie googlowanie i mamy odpowiedź: Accuracy International Chassis System Edited August 1, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) Wiem co oznacza skrót ale nie wiem czy AICS to firma czy typ czy model. Jak widać, firma to AI. Szlaczek zdaje się służy do usuwania zanieczyszczeń? Edited August 1, 2011 by dexterkrak Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Z tego co pamiętam to te bruzdy na zamku miały zapobiegać zamarzaniu wody, ale głowy nie dam. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Ale nie w tym karabinie,bruzdy uniemożliwiające zamarzanie wody mają całkowicie inny wygląd i są w karabinie Arctic Warfare Super Magnum firmy AI. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Jeżeli by kogoś to interesowało jest to łoże SENTINEL Combat Stock firmy KMW produkowane przez firmę McMillan. http://kmwlrs.com/SENTINELstocks.htm Cena: http://kmwlrs.com/Downloads%20folder/SENTINEL%20STOCK%20SPECS%20&%20PRICING%201-1-2011.pdf Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Fajne łoże ma nowy chińczyk od WELL"a. Wydaję mi się, że replika jest w systemie vsr.. http://wmasg.pl/pl/news/show/140683 (na samym dole) Quote Link to post Share on other sites
badger Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Pewnie wyjdzie tak jak mp001... też się wszystkim wydawało że to vsr. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Cóż, mi się głównie rozchodzi tylko o body i lufę zew :P Umiejscowienie magazynka i śrub chyba się zgadza... Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Jedno i to samo w innym opakowaniu. Lufa fajna, body-osobiście mi się nie podoba. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Lufa jest identyczna, jak w mb-07. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Nie jest identyczna tylko podobna. "Body" czyli pewnie komora zamkowa właśnie w mp001 i vsr są różne. Tu stawiam raczej na coś opartego na mp ale ie daję głowy. Paskudne śruby skręcające połówki kolby i łoża, urządzenie wylotowe psuje calutki "dizajn" niby-sportowej broni. To samo ryflowana lufa. Lekko niespójne stylistycznie po prostu: sportowa osada, wojskowa lufa z urządzeniem wylotowym. Quote Link to post Share on other sites
badger Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 (edited) Czyli kreatywność Chińczyków- lepiej niech już zrzynają znane wzorce :hahaha: EDIT: ort... Edited August 6, 2011 by kubabuda Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Nie jest identyczna tylko podobna. "Body" czyli pewnie komora zamkowa właśnie w mp001 i vsr są różne. Tu stawiam raczej na coś opartego na mp ale ie daję głowy. Dlaczego niby oparte na mp001??? To jest produkt wella, a nie agma. Well opanował dokładne kopiowanie vsr trzaskając wszelakie mb-02, mb-03, mb-07. Więc dlaczego mieliby nagle cofać się w rozwoju? Co do lufy, to ja żadnych różnic nie widzę: Jeśli Ty jakieś widzisz, to podziel się spostrzeżeniami. IMO wyważacie otwarte drzwi doszukując się nie wiadomo czego - a to na 99% mb-07 w paskudnym łożu a'la radom hunter i tyle. Czyli kolejny twór na bazie mb-03. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts