thewojtz Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 a będziesz w pt? jak nie to albo do zobaczenia, albo po drugiej stronie lufy :) Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Hmm, tak myślę i myślę i wymyślić nie mogę gdzie mając na sobie GS macie pochowane boczniaki ? Sam myślałem nad kaburą udową ale ta może być troszkę niewygodna podczas czołgania etc. Może warto byłoby sobie coś naszyć na plecach lub generalnie na górze ( bluzie ) ? Zależy mi na wygodzie i szybkim dostępie do takiej broni :P Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 A co masz za boczniaka? Nie oszukujmy się, gdzie indziej się schowa glock 27, a gdzie indziej beretka 93r. Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=7905 Coś takiego mam i nie wiem gdzie to upchać tak aby było wygodnie schowane :) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Nie no słitaśna, malutka i lekka klamka dla snajpera... Przy tej klamce to nawet w serpie będzie latała na nodze jak Żyd po pustym sklepie.... no chyba że ściśniesz pasy tak ze niedokrwienie będziesz miał. Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 (edited) Mała jest :icon_razz: 2 centymetry większa od http://gunfire.pl/pr...etu-G1911B.html , a czy ciężka? Sam nie wiem ; ) Szczerze? To na taką odpowiedź czekałem :icon_biggrin: Nie niszcz moich marzeń i powiedz mi jak to ładnie umieścić aby nie zawadzało. Mógłbym też spytać inaczej - gdzie chowasz swojego colta Mendi? :icon_smile: *Mając na sobie GS :icon_smile: Edited May 28, 2013 by HeXs Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Jakie GS masz? Osobiście celowałbym w kaburę pod pachą. Jeżeli GS od przodu masz "otwarte", to powinno dać radę. Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 @Laokoon. GS mam jeszcze niedokończone ale mam takie jak mówisz ( bynajmniej z tego co rozumiem :P ) gdzie przód jest "czysty". Będę musiał ogarnąć od kogoś takie szelki wraz z kaburą i zobaczyć jak to będzie dawało sobie radę : ) Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Szelki z kabura Fobusa dają radę i przeszkadzają duuuużo mniej niż by sie wydawało. Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Ja mam pas taktyczny i z tyłu mam kaburę na pasie. Na plecach mi nie przeszkadza a sięgnąć z tyłu pod ghillie to żaden problem. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Jakich replik używacie jako bocznych ? I czy wolicie pm-y czy pistolety ? Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 PM jako replika boczna dla sw/snajpera ponoć doszła do finału konkursu "zróbmy to gorzej". Osobiście używam 5-7, czasami 1911, jeśli wymaga tego charakter gry. Jedno i drugie w kaburze pod pachą: 5-7 w fobusie, colt w skórzanej. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Beretta 92f w serpie przy dupie (dosłownie) - wysoko na nodze na 1 pasie z gumą i na 2 amortyzowanych troczkach do pasa głównego; nie majta się, nie ucieka, nie przeszkadza, łatwo sięgnąć i odłożyć, nie chodzę w pełnym glutsut ino tylko w narzutach lub viperhood, a i to rzadko. Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Beretta 92f w serpie przy dupie (dosłownie) - wysoko na nodze Mam podobnie. Również 92f, na pasie z tyłu w kaburze pod prawą ręką. Kabura ciasna i ładnie się trzyma pasa więc nic nie lata i nie przeszkadza. I tak używam jej tylko kiedy mam szanse na wyciągnięcie jej bez zostania zauważonym, w innych wypadkach wolę sobie spokojnie leżeć i czekać aż przeciwnik mnie minie (oby). Quote Link to post Share on other sites
Qwertyuiop1 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 (edited) Posiadam http://www.taiwangun...sie-black-a-c-m do tego http://www.taiwangun...h-olive-8fields i tyle mi wystarcza, ja mam wszystko w oliv. Plecak jest dość pojemny. Zmieści camelbacka dużo kanapek , kulki ewentualnie jakąś bluze lub koszulke. Edited June 5, 2013 by Qwertyuiop1 Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 (edited) Super! Czekaliśmy na tą wiadomość. Zaglądaj do nas częściej.. Edited June 5, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 O BORZE! Nie ma "Pozdrawiam, Lambert" na końcu xD Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 (edited) Bo edycja ucięła.. :) Pozdrawiam, Lambert Edited June 5, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Bo edycja ucięła.. :icon_smile: Pozdrawiam, Lambert Dobrze, że niektóre rzeczy się nie zmieniają. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 No nie wiem.. Skłonny jestem raczej przychylić się do twierdzenia pt: Panta rhei.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Gdzie się podział Dexter? Quote Link to post Share on other sites
Aurendil Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Sprzedam. M700 KJW na części. Oraz VSR 10 g-spec na lajlaksie głównie, też do lekutkiego remontu. PW. Ban do końca maja, kontakt przez fon, gg, FB. Na zesłaniu, choć powinien już wrócić Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Gdzie się podział Dexter? Do końca maja ponoć bana miał. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Tydzień temu mówił, że przedłużyli mu "w trakcie". Słusznie zresztą. Kto to widział, żeby podważać decyzje administracji, publikując swojego usuniętego posta na własnym profilu na FB? Rewizjonistom i podżegaczom wojennym - no pasaran! ;) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 To miło, że poinformował Cię, iż ma przedłużoną blokadę. Jednakże przed wydawaniem osądów, nawet w formie przypuszczenia, warto zastanowić się jaka istnieje szansa, że osoba w pełni stronnicza poda prawdziwą przyczynę blokady, zamiast szydzić z rozm... tfu, z interlokutorów. Muszę przyznać, że pomysł z Facebookiem jest dość wyszukany, ale i wywołuje lekki uśmiech na twarzy. Może kiedyś, w przypływie czasu, wybiorę się na wielką wędrówkę po Facebookowych profilach, by odnaleźć ten należący do sławnego Dexterkraka. Na chwilę obecną mam jednak kilka ważniejszych spraw na głowie, np. zjedzenie śniadania. Blokada Dexterkraka została przedłużona ze względu na stworzenie drugiego konta w celu jej ominięcia. Mniej więcej do połowy czerwca nie będzie go z nami. Kubo, jeśli zechciałbyś kontynuować szerzenie plotek na temat Dexterkraka, to zapraszam do użycia Prywatnych Wiadomości. Choć wątek ten dopuszcza luźniejsze rozmowy, to nie przewiduję w nim miejsca na poruszanie takich kwestii (a mam do tego prawo, ponieważ jestem jednym z tych złych i subiektywnych członków załogi). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts