gloomer Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Jeszcze moja lufa nie potrzebuje Viagry więc jeszcze się wstrzymuje z wybraniem się do Ciebie :D. Ja mam swoje draże raketsy i mi stykają ;). Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Ja wiem że do normalnych nie należę ale jak tak o zlotach i trunkach gadamy to i o szamie trza by pomyśleć i tak mi coś sadystycznego wpadło mi do głowy... "Konkurs" dla snajperów, robimy karteczki z nickami i wrzucamy do wora i każdy losuje sobie kogoś byle nie siebie, jak na mikołajki w podstawówce :) Na łebka przypada po 2 kiełby, czy jaką tam ilość się ustali za rozsądnie przejadalną. Wbijamy na patyki w rzędzie/kolumnie jeśli chcemy sprawdzać potencjał penetracji repliki/kulek, oddalamy się o 50m, lub bliżej jeśli nie będziemy głodni ;) i na kiełbe mamy po 5-10 pestek. Osoba wylosowana przez snajpera musi się zadowolić pieczeniem tego co zostało na patyku czy też zagospodarowaniem tego co zostało upierdzielone i wpadło w piach/trawę/błoto a czego pobliskie psy nie zdążyły pochwycić ;) Nie wiem jak to nazwać ale póki co roboczo może być Masakrowanie Snajperskiej Parówy, można odwrócić jak komuś zależy na skrócie PSM, zapewne wzbudzi ciekawość wśród feministek :D Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Może BDSM? Bardzo Dobre Snajperskie Manewry? :P Mam nadzieję, że chodzi o kulki bio? Mam kilka cięższych bio. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 A nie lepiej skatować się ( czyli uchlać ) tak normalnie bez odpierniczania, jak ludzie.?! Chociaż nie - snajperzy, kurde.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 A nie lepiej skatować się ( czyli uchlać ) tak normalnie bez odpierniczania, jak ludzie.?! Chociaż nie - snajperzy, kurde.. Pozdrawiam, Lambert Po piciu zrobimy skradanie. W sam raz na czworaka, pełzając... nawet naprutym być można. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) Po piciu zrobimy skradanie. W sam raz na czworaka, pełzając... nawet naprutym być można. A rano sprawdzimy kto zostawił dłuższą ścieżkę ;) Co do picia to przy okazji można zrobić badanie, kto i w jakim przedziale promilowym ma najlepszą rękę i najpewniejsze oko... tylko trza by jakiś pro alkomat skołować :) A nie lepiej skatować się ( czyli uchlać ) tak normalnie bez odpierniczania, jak ludzie.?! Chociaż nie - snajperzy, kurde.. Pozdrawiam, Lambert To mów po ludzku że chcesz się na piwo ustawić, prędzej na to znajdę czas niż na szpejowanie i składanie repliki na cycuś ;) Edited November 25, 2014 by shamoth Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Strzelanie ze snajpy przy dwóch promilach. Pyszna robota :D. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 wypożyczymy policjantów :D pewnie będą chętni :D co do twoich wywodów na temat Pań i zimnych wieczorów :D to owszem... mam nadzieję że nie będę miał tego problemu i latać na stację ew. robić pizze z owocami morza których nie lubi xD Gloom ty się śmiejesz mój znajomy po 2 piwach lepiej strzela niż na trzeźwo :D Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) Strzelanie ze snajpy przy dwóch promilach. Pyszna robota :D. Przy mojej masie prędzej się zaszczę niż dobiję do 2 jednej nocy na browarach a czyściocha jakoś mi śmierdzi od dłuższego czasu :icon_rolleyes: wypożyczymy policjantów :D pewnie będą chętni :D co do twoich wywodów na temat Pań i zimnych wieczorów :D to owszem... mam nadzieję że nie będę miał tego problemu i latać na stację ew. robić pizze z owocami morza których nie lubi xD Gloom ty się śmiejesz mój znajomy po 2 piwach lepiej strzela niż na trzeźwo :D No ja kiedyś po 3 i kilku fajkach miałem szczyt możliwości ale teraz pewnie po 1 bo przy gorszym dniu to i po 2 już mogę iść lulu ;) Edited November 25, 2014 by shamoth Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) Nie, kochani. Najpierw strzelamy a potem chlejemy - nie ma odstępstwa od tej zasady! A skoro już rozgrzały Wam się majty - poza Mendim, bo ten to ma bliżej na majdan - to konkretyzujmy, proszę. Ja wyobrażam sobie nasz meating na dwa sposoby: 1. Wbijamy na jakiś scenariusz, po uzgodnieniu z orgami, jako np. taki oddział, który dezorganizuje działania innym teamom - a po wszystkim zajmiemy się tym co potrafimy, czili blubrami przy bimberku, albo 2. Robimy własny zjazd, na którym sami wymyślamy zabawy sprawnościowe a potem.. wiadomo! :icon_wink: Zatem, kto z Was jak to widzi? Pozdrawiam, Lambert Edited November 25, 2014 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Shamoth to walniemy Soplicę o smaku orzecha włoskiego :D i zagryzać będziemy nutellą z kabanosem :D Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Shamoth jest tyle różnych alko którymi możesz dobić te 2 promile. No można by komuś taki wbić na impre i masakrować szturmaków xd. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Lambi słuchaj... ja jestem za :D opcją taką, że idziemy np. w las i kładziemy się na wzniesieniu gdzieś przy drodze :D obserwujemy ćwiczymy swoją twardość leżenia i cierpliwości ;) po czym wracamy do punktu wyjścia i idziemy dalej szukać szczęścia :D Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 1. Panie jeden. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Dziękuję! Zwyciężyła opcja nr 1. :icon_razz2: Na szybko, jedna z dwóch ( tych z wlkp znam ): 1. http://wmasg.pl/pl/events/show/598369 2. http://wmasg.pl/pl/events/show/596522 Głosować, bardzo ładnie proszę.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 kurna pracuje i mam szkołę.... kij.. a może z ogólnopolskich to MA2015? :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Zachoruj, bumelancie! Kurde, ta młodzierz w ogóle nie jest kreatywna.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 chciałeś powiedzieć : pracowita XD Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) W odpowiedzi na pytanie nr1 z poprzedniej strony opcja numer 1 :P Na pytanie z tej strony na numer 2 bym się przejechał jakby brać snajperska jechała :D i do chochlikow, mam miłe wspomnienia z bycia przeszkadzajką na imprezach w Poznaniu :) pamiętasz Miki ostatniego defona? :P Link do fb na ten numer 2 https://www.facebook.com/events/851081084913317/ Juz ponad 150 osób jest Edited November 25, 2014 by marcin2476 Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Dla mnie też jedynka ale to na jakąś większa bibe trza by się spotkać :D. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 A "ile" to jest ta większa? Wysłałem zapytanie do chłopaków z Jarocina. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Ja będę na wiosnę na Falkenhorst oraz na Stalkerze w Ociesękach (ten teren co Ortega, info póki co nie ma, ale zapewne Gyver nie śpi). Tam możecie mnie najszybciej napotkać, w celu wspólnego upodlenia przy ognisku. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Ja olewam Ortegowe tereny :D i lecę na MA2015 ;) tam możemy przydać się cywilom :D Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 MA2015? Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Misja Afghanistan 2015 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts