lvyairsoft Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Jak to się mówi o wszystko trzeba dbać ,o jedno mniej o drugie bardziej :) lufę mam od wakacji puli co nie było z nią problemów ale jak takie znajdą na pewno to opisze :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 (edited) Bez obaw! Jeśli nie będziesz strzelał śrutem i używał drutu kolczastego zamiast wyciora to będzie git. Moja, to chyba najstarsza z luf precyzyjnych, które używam - w dodatku w szturmie, czyli nie jak w snajpie, że po kilka wychychanych kuleczek na rok.. :icon_smile: A że Mendi wszystko spierd.. to wiadomo - jak to ciapate! :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Edited December 15, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Sam żeś ciapek ciapaty... miałem w łapkach zepsute, a zepsułem, to jednak różnica. Takiej fantazji jak użyszkodnicy replik to nawet ułani nie mięli. Quote Link to post Share on other sites
norb Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 Jest może w Warszawie jakaś mini ekipa snajperów? Miałem 10 lat przerwy od ASG i właśnie składam sprzęt żeby wrócić i postanowiłem, że będzie to VSRka. Znajomi juz dawno sie w to nie bawią, a fajnie byłoby jeździć na strzelania z kimś, szczególnie z podobną snajperską zajawką. Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Samo centrum czy jakieś przedmieścia? Quote Link to post Share on other sites
norb Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Piaseczno Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Próbuj na Wiejskiej, tam jest masa specjalistów od precyzyjnego strzału we własne kolano :P A na poważnie - to nie szukaj ekipy, wbijaj na lokalne strzelanki to poznasz kilku pozytywnie zakręconych świrów. Quote Link to post Share on other sites
norb Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 A na poważnie - to nie szukaj ekipy, wbijaj na lokalne strzelanki to poznasz kilku pozytywnie zakręconych świrów. Ogólnie taki jest plan :D ale nie zawadzi spytać bo fajnie by było złapać sie z kimś kto strzela w podobny sposób, może też sie źle wyraziłem - nie szukam ekipy tylko ludzi z okolic z podobną zajawką :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 (edited) To "warszawka" ma dostęp do tego subforum? Nie mają się jak umówić?! Oj, Mendi.. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Edited December 30, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 No bieda, widać ryjbuk w stolicy nie działa. A niech se piszą i tutaj, w końcu hydepark. Quote Link to post Share on other sites
norb Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 To "warszawka" ma dostęp do tego subforum? Sorry nie wiedziałem, że to lokalne subforum. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Nie tyle lokalne co mazowieckie ma pewną hmmm "złą sławę" Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Przy czym, użyte powyżej słowo "sława" to spora przesada.. ;) Luz, Panowie. Umawiajcie nie zwracając uwagi na złośliwości prowincji! :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Jest może w Warszawie jakaś mini ekipa snajperów? Miałem 10 lat przerwy od ASG i właśnie składam sprzęt żeby wrócić i postanowiłem, że będzie to VSRka. Znajomi juz dawno sie w to nie bawią, a fajnie byłoby jeździć na strzelania z kimś, szczególnie z podobną snajperską zajawką. Norb od wakacji będziemy myśleć! Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Tak się zastanawiam, Mauser c96 jako boczniak dla snajpera Quote Link to post Share on other sites
lvyairsoft Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Nie lepszy glock 18? Jak juz tak to auto chcesz ;) Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 W komisarzu KWC jest 440 fps więc nie do końca boczniak, no i kaburokolba :D Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Szukaj lepiej aepa i zasil to lipo, bo inaczej zimą nie postrzelasz. No chyba że przesypiasz zimę, to bierz gaziaka. Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Nie lepszy glock 18? Jak juz tak to auto chcesz :icon_wink: Szukaj lepiej aepa i zasil to lipo, bo inaczej zimą nie postrzelasz. No chyba że przesypiasz zimę, to bierz gaziaka. Wyciągając z tego wnioski, bierz cymoglocka. Replika + przeróbka na lipo (z lipo) to koszt tylko 300zł :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 (edited) Proponuję, mimo wszystko, ograniczyć polecanie replik Cymy na tym subforum. Zagadnienie repliki bocznej było w wielu miejscach szeroko dyskutowane. Jest wiele sposobów na rozwiązanie tego problemu. Ten, o którym wspomniałeś, nie jest najlepszy. Nawet, nie jest dobry. Proszę nie mylić tego subforum z zielonym.. Panowie, W tym roku szykuje się milsim ze szczególnym uwzględnieniem roli snajperów. Tak twierdzi organizator - nota bene, bardzo doświadczona osoba w tego typu rozgrywkach (i ich organizowaniu). Ja tam będę. Pytanie do Was; Czy chcielibyście wejść w to? Nie potrafię jeszcze powiedzieć ilu snajperów scenariusz przewiduje - znam tylko jego ramy i ogólne zadania. Jednak, może warto pokazać "grzybiarzom" co znaczy wpierdol! :icon_wink: Pozdrawiam i załączam Najlepsze Życzenia Noworoczne! Lobo Edited January 7, 2017 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Lambert, a może jakieś szczegóły typu przypuszczalny termin lub lokalizacja? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 (edited) Wrzesień, okolice Augustowa. Czas 36 godz. Pozdrawiam, Lambert Edited January 7, 2017 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Łohoho, brzmi ciekawie, na Mazurach mnie jeszcze nie było... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 To się szykuj! Bo augustowskie noce zobowiązują - zwłaszcza, że jeden z Reconów specjalizuje się w nocnych działaniach i ocieka optroniką.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Wstępnie jestem na tak! Zapowiada się epicko :) Jeśli będziesz miał szersze info, to wrzucaj. BTW. Widział ktoś? Jeśli nie, to warto poświęcić kilka minut http://www.amazingpal.tv/military/4210-yard-shot-2-3-miles-new-record/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts